Bővebben lsd backup (biztonsági mentés néven volt bejegyezve ha jól emlékszem… és plugint kerestek rá.) topic 
Sziasztok!
Megpróbáltam átolvasni mind az összes ~18 oldalt, rem sikerült:) kb az a kép állt össze a fejemben, hogy ha valamilyen funkció nem műxik, akad az adott témámmal, akkor nem igazán van megoldás? Konkrétan az alap, Kubrick témával tökéletesen megy a gelleryview (példa oldal linkje) a Magazeen (téma linkje) témámmal, amit igaz picit piszkáltam már, pedig egyáltalán nem:S Gondolom, hogy minden rendesen van beállítva és a galleryview plugin is a helyén, hiszen a Kubrickal megy. Van esetleg megoldás, vagy a téma csere a “siker” kulcsa? kb 2 hét volt amit a magazeen-be tettem…:S
Köszönöm!
Próbáld meg úgy, hogy a magazeenból kiszeded átmenetileg a js fájlokat. Ha azok nélkül megy a gallerview, akkor már tudjuk is, hogy js gondok vannak. De szerintem minden bizonnyal ez lesz a probléma. Ezek után epdig azt kell kideríteni, hogy melyikkel van probléma és arra kell megoldást keresni.
Pontosabban mit értesz az alatt,hogy “nem megy”? Kicsit pontosabb hiba-definícióval könnyebb lenne az élet. De a legjobb egy, az oldalra mutató link lenne…vagy legalább képek róla,ha nincs még “online”…
Közben látom Efrud is válaszolt,elkéstem
És tényleg lehet valami ilyesmi a gondja 
wow, gyors válaszokat kaptam
köszönöm!
ah próbálgattam, a js fájlokkal most így néz ki - képre link -, a nagy fehér valamiben kéne lennie a gelleryview-s formátumban a képek. ha pedig kiszedem a magazzem js fájlokat, akk ugyan ez van, csak baromira megnyúlik a fehér alap. nemtom, lehet még a css-ben megnézem, hátha vmi z-index-el meg tudom oldani, de sztem inkább maradok a “carousel” megoldásnál, az tökéletesen működik!
Sziasztok,
kis gyors segítségre lenne szükségem.
Telepítettem a plugint, mert szeretnék egy egyszerű slideshowt. Csak egyszerű képekkel 4-5 db, az egyik oldalra.
example alapján, beírtam az oldal elejére ezt:
[ slideshow id=1 w=700 h=400 ] zárójeleknél szünetek nélkül, de nem jelenik meg semmi.
a beállításoknál ezt írta:
Mivel az imagerotator.swf nincs az nggallery könyvtárban, a diavetítés nem fog működni.
Ha a JW Image Rotator-t szeretnéd használni, akkor töltsd le innen és másold be a wp-content/uploads mappába. Ha ennek ellenére is olvasható ez a szöveg, akkor klikkelj a Megkeresem gombra.
Na ezek után felraktam az imagerotatort és megnyomtam, de nem csinál semmit. Hogyan kellene ezt beállítani?
De az a megoldás is érdekelne, hogy hogyan lehet egy adott oldalra betenni egy swf-et, mert a saját gépemen meg tudom csinálni a flash slideshowt, csak ezt sem tudom betenni. Ha page.php-ba beszerkesztem, akkor minden oldalon látszik és azt nem akarnám.
Bocs ha nagyon hülye kérdés wordpressben még kezdő vagyok, eddig magamtól készítettem oldalakat, buhera még nem megy, mert még nem ismertem ki magam.
Köszi előre is…
A Nextgen-hez én nem értek. De én is szooktam slide-okat csinálni a gépemmel, azt vagy egy bejegyzés szerkesztésénél teszem be embed kóddal, vagy egy oldal tartalmába, nem a page.php-ba. És akkor csak abban az oldalban jelenik meg, ahová a slide kódját betettem.
A slideshow nekem sem akar működni :S nekem a rotator cucc a helyén van már, legalábbis nincs hiba üzi, de ha a saját oldalamon akarom slideshowal megnézni a képeket, akk kiírja, hogy “Flash lejátszó és JavaScript támogatású böngészőre van szükség.”, de ha más honlapon, pl a nextgen-gallery.com-on akarom megnézni a slideshow technikát, akk meg megy :S nem értem…
A Nextgen-hez én nem értek. De én is szooktam slide-okat csinálni a gépemmel, azt vagy egy bejegyzés szerkesztésénél teszem be embed kóddal, vagy egy oldal tartalmába, nem a page.php-ba. És akkor csak abban az oldalban jelenik meg, ahová a slide kódját betettem.
értem, és az swf-et hová töltöd fel? upload könyvtár, vagy mindegy? megtalálja bárhol ha beírom a hivatkozást rendesen? Nem tudsz mutatni egy, példát?
Persze még mindig érdekelne a nextgen megoldás is, ha már telepítettem kíváncsi lennék rá, hogy működik-e valakinek.
Üdv.
értem, és az swf-et hová töltöd fel? upload könyvtár, vagy mindegy? megtalálja bárhol ha beírom a hivatkozást rendesen? Nem tudsz mutatni egy, példát?
Persze még mindig érdekelne a nextgen megoldás is, ha már telepítettem kíváncsi lennék rá, hogy működik-e valakinek.
Üdv.
Ok nem kell mégsem példa, kipróbáltam, köszi.
Korábban elgépeltem valamit, de most működik bejegyzésben is és oldal alatt is.
Már csak egy dolog érdekelne:
Meg lehetne-e azt csinálni, hogy az ilyen flash object pl. egy oldalon a cím elé rakja.
Szóval legfelül a flash tartalom jelenne meg, utána pedig a Szöveg az oldal címével együtt.
Mert most úgy néz ki, hogy az oldal címével kezdődik,m jad beraktam a flasht, aztán a szöveg.
Erre mi lehet a legegyszerűbb megoldás?
Teljesen mindegy, hová töltöd fel, ha pontosan irod be a flash url-jét. Nekem egy másik tárhelyemről hozza be, nem is arról ahol a WP van.
Nem nagyon értek hozzá … de szerintem, ha azt szeretnéd, hogy a flash a cim előtt jelenjen meg, akkor viszont már bele kell piszkálni a page.php-ba. És valahogy úgy, hogy meghatározd neki, hogy melyik oldalon jelenitse meg (hacsak nem minden oldalon ugyanazt a flasht szeretnéd), mert különben minden oldalon ott lesz … elvileg … ha jól gondolom :unsure:
Teljesen mindegy, hová töltöd fel, ha pontosan irod be a flash url-jét. Nekem egy másik tárhelyemről hozza be, nem is arról ahol a WP van.
Nem nagyon értek hozzá ... de szerintem, ha azt szeretnéd, hogy a flash a cim előtt jelenjen meg, akkor viszont már bele kell piszkálni a page.php-ba. És valahogy úgy, hogy meghatározd neki, hogy melyik oldalon jelenitse meg (hacsak nem minden oldalon ugyanazt a flasht szeretnéd), mert különben minden oldalon ott lesz ... elvileg ... ha jól gondolom :unsure:
Igen igen, valami ilyesmi, csak nem tudom, hogyan kellene beleírni a page.php-ba?
Valószinűleg teljesen szabálytalan, ahogy csináltam, de kiváncsi voltam. Megcsináltam egy 80x80 pixeles slide-ot, megkerestem a page.phpban ezt a sort:
és elé betettem az egész kódot az -től a -ig. 4 böngészővel is működik :D
de ez csak az én sablonom. a fene se tudja, hogy másban menne-e :unsure:
Sziasztok!
Egy web oldalon, melynek van sidebar-ja, szeretnék egy olyan oldalt ahol éppen nincs sidebar.
Viszont a sidebar-ral méretezett szelességet használja.
Hogy lehet elérni, hogy a sidebar-os oldalon annak szélességét használja max szélességnek, mikor pedig a sidebar nélkül jelenik meg egy oldal, akkor teljes szélességet használja fel.
Bármit csináltam eddig a stílus szerinti max-page szélességet veszi figyelembe
imagebrowser-nél használnám a width kapcsolót, de nem igen reagál rá 
(probáltam x=width, w=x verziókat is.)
én egy új sablon-oldalt adnék hozzá: http://efrud.eu/oldal-sablon-letrehozasa/
Majd az így elkészített statisztika.php fájlból törölném a sidebar részt.
Valószinűleg teljesen szabálytalan, ahogy csináltam, de kiváncsi voltam. Megcsináltam egy 80x80 pixeles slide-ot, megkerestem a page.phpban ezt a sort:
és elé betettem az egész kódot az -től a -ig. 4 böngészővel is működik :D
de ez csak az én sablonom. a fene se tudja, hogy másban menne-e :unsure:
Hehe, nagyon barkács, de nem rossz, kipróbálom én is. Kíváncsi vagyok, mit szól egy 700*400-ashoz.
De durva: beillesztettem a flash slideot a Címsorba admin felületen object-től per objectig és működik,
de durva :o

Headerre találtam egy megoldást, valami ilyesmit kellene alkalmazni itt is egyébként, mert azért ez sem egy szép megoldás szerintem.
http://chasesagum.com/different-header-on-each-page-for-wordpress
na nextgentől sikerült egy picit elkanyarodni…
És még a menüben is megjeleníti a slideot, na ez nagy barkács :rolleyes:
Üdv,
Kis segítségre lenne szükségem:
Feltettem a nextgen gallery 1.5.3-as verzióját. A JW Image Rotator 3.17 is a megfelelő helyen van, nem is rinyál érte a plugin. Egy bejegyzésbe beillesztettem a galériát: [nggallery id=2]
A kis képek megjelennek, és PicLens-el is működik. De a slideshow nem csinál semmit. :huh:
Más oldalon a flash-ek mennek. Ez az oldalam: [link]
Vagy használjam ezt slideshow-hoz?
Sziasztok,
Segítságet szeretnék kérni:
hogyan tudom a nextgen gallery matricás gyűjteményét footerbe, php-kóddal betenni? Mert ott a shortcode-ok nem működnek. Vagy igen? Ha igen, hogyan?
Köszönöm.