Az adminban megjelennek a thumbnail-ok? (a galériát megnyitod, ott kell hogy lásd) - esetleg ha újragenerálod ezeket a kis képeket? (kiválasztod a képet, és a lenyíló fülecskében újragenerálást kérsz)
Ezt dobta hibának: xxxx.jpg (Error : Create Image failed. Check safe mode settings)
Utánaolvastam hogy 777 atributumot kéne állítani, be is állítottam az összes mappára és file-ra, a slideshow életre is kelt de a thumbnail-ok továbbra sem jók, és újragenerálni sem engedi őket.
no akkor nézd még meg a php memory limitet is… valamint a phpinfoban (üres file-ba tedd be h és hogy a safe_mode nincs-e “on” 
hmm akárhogy keresem nem találom, igazából nem az a bajom hogy angol vagy magyar, történetesen magyar és nekem ez így tökéletesen megfelel de van egy "de hol a csudában " szöveg a kis fehér sávban a thickbox ablakában és ezt szeretném eltüntetni.
valami honosításos mizéria lehet de nem találom azt a sort ahol a script lecseréli, vagy helyettesíti valahonnan.
Nekem is ez a problémám, de ez nem a thickbox.js-ben van. Viszont irtó vicces
Nekem is ez a problémám, de ez nem a thickbox.js-ben van. Viszont irtó vicces

Megtaláltam hol van a google dobta ki.
http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/tags/2.9/messages/hu_HU.po
Következtetésem szerint ez a hu_HU.po ba van itt:
#: wp-includes/script-loader.php:174
msgid "of"
msgstr "of, de hol a csudĂĄban?? :)"
Valaki nem találta hogy ez hol van fordítás közben
. Nah tehát a thickboxban jelenik meg a nggallerynél amikor a képeket számozza így:Kép 2 of, de hol a csudában?? :) 73
Rem tudtam segíteni a fordítóknak a munkájukban!
Üdv néktek istenek!
nos minden valószínűség szerint a wp-content/languages 'wordpress magyarország' által kiadott fordításban…
Köszönjük szépen; javítva - az svn-ben elérhető. (2.9 óta volt így a fordításban
)
Ne érezd kényszernek, hogy az előtted lévőt idézzed! Felesleges!
Wáow! De gyorsan reagáltatok!
Én majd a 2.9.2-el ha jön ilyen lefrissítem, addig "force" beírtam kézzel egy / jelet a forrásba :)
Köszönjük szépen; javítva
Köszi a gyors reagálást! :)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most frissítettem 5 perce először wp-t, de plugint még sose csináltam. Esetleg tudnátok tanácsod adni, hogyan csináljam a nextgen frissítését, vagy annak nagyon örülnék, ha lépésenként leírnátok a folyamatot.
Köszönöm
Ha félsz tőle,
akkor szerintem csinálj mentéseket(fájlok, mysql).
Aztán frissíts és ha nem sikerrülne , visszaállíthatod a régit. 
Segítünk
azt kifelejtettem hogy automata frissítés nem működik, csak manuális jöhet szóba
A plugin feltöltéses se 'bentről'?
Ha igen, az előző annyival bővül, hogy meg kell keresni a legújabb NGG .zip-et és le is kéne tölteni.
megkeresed a nextgen oldalát, leszeded a(z általában) zip-be csomagolt könyvtárat. kitömöríted. majd felülírod vele a tárhelyeden a wp-content/plugins/pluginneve (itt a nextgené) könytárat…
“hol a csudában” ügyben köszi 
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne az NGG-vel kapcsolatban: van egy pár szép kép nézegetőm, és szeretném integrálni. Tudnátok segíteni, hogyan kell vagy, hogy lehet e egyáltalán? Nem tudom ilyen kérdés, kérés volt e már, mert nem olvastam végig ezt a topicot, csak jöttem, láttam, írtam 
Csak óvatosan a válaszokkal mert nem régen kezdtem el wp-vel meg egyáltalán ezzel a honlaposdival, progizással foglalkozni
és egész szépen fejlődök.
Olvasgattam már a fórumban láttam, hogy sokat dícsérik a WP-t én is közéjük tartozom, külön nem írom le, mert szerintem aki itt van annak nyilván bejött. Összehasonlítottam más CMS-ekkel de a Drupal agyon van bonyolítva a Joomla admin része szép de az is túl van bonyesz.
Szia
Én hasonlóan lelkes kezdő vagyok kb abban a stádiumban amikor gyermeki örömet érzek minden működő widget, sablon és minden változtatás láttán amit én követek el :rolleyes:
Nagyon sok képnézegető van wp-hez, bűntetlenül próbálhatsz ki amennyit csak akarsz, ezek között van a nextgen gallery. Nekem hamar sikerült működésre bírnom és kényelmes sokoldalú stabil dolognak tűnik.
Nem tudom neked milyen képnézőid vannak de hamar rá tudsz keresni hogy wp kompatibilis változat létezik-e belőle, onnantól meg már csak telepítened kell.
Nextgen-t próbáltad?
Nagyonnagyon - Igen én is, meg szerintem mindenki aki ilyesmivel foglalkozik, akár kezdő akár profibb, tud örülni a kisebb működő dolgoknak, fel tudja spanolni az embert és akkor el sem szakadna legszivesebben a gép elől. Amúgy a NextGen-re [=NGG :rolleyes: ] értettem, h abba lehet e felvenni a meglévők mellé még +ba. Mert még amikor a szakdogámat csináltam és kerestem hozzá képnézegetőt akkor szedtem le jquery-ről meg máshonnan, ajaxosat és azok közül szeretnék pár leendő oldalamra valahogy.
HGRG: köszönöm majd körül nézek, hogy milyenek vannak még. Ha mondjuk ahhoz nem találok, amit épp fel akarnék tenni, akkor más lehetőség nincs? Mert eddig tervben van egy elegánsabb, művészibb oldal, amihez nem igazán akarok mondjuk lightbox-ot használni.
akkor használj clearbox-ot
okés értem… hát látod a beállítófelületét meg a kódot amit generál…