NextGEN Gallery

'eddie' wrote on '2010-01-05:

...

Ja meg csak annyi hogy a Layers nevu sablon van fent es ugy tunik hogy mas sablonoknal jo, csak ennel rossz.. :(

kozben megfejtettem, az NGG css-ben volt ket helyen egy clear:both amit torolni kellett…

Feltettem a nextGEN utló kiadását, feltettem a lang mappába a HUN fordítást, de nem váltott át magyarra. Mi lehet az oka?

Magyar nyelvű a wordpressed?

igen, magyar nyelvű

Akkor a wp-config.php fájlodban van egy ilyen sor, hogy:

define ('WPLANG', 'hu_HU');

amit feltöltöttél magyar nyelvi fájlt a NGG-hez, ott is hu_HU szerepel?

Néha az ftp kliensed ' megviccel ' és feltöltéskor átírja a nagybetűket kicsire.

Ott is hu_HU van? mindkét nyelvi fájlt feltöltötted? jó helyre?

elvileg élég a .mo nyelvi fájlt feltölteni, de ha a .po is ott van az nem baj.

Szóval jó helyen és jó néven vannak a nyelvi fájlok?

Másképp, oldottam meg, letöröltem egy az egyben az egész gallery bővítményt, újra vissza és nyelv be a lang. Meg is javúlt. (azért írtam így le, hátha másnak még segítség) :slight_smile:

Valószínűleg az előző feltöltésnél a nagybetű-kisbetű nem volt jó, az FTP kliens átalakította.

A lényeg pedig az, hogy megoldottad. :slight_smile:

Sok sikert! Jó munkát!

Helllo

letöltöttem, feltelepítettem, magyar lett, most az a gond, vagy kérdés hogy hogyan tudom 1 bejegyzésbe beleintegrálni 1 albumot, galériát? amikor ráklikkelünk akkor megjelenik a galéria és lehet nézegetni a képeket ami én beállítottam.

ha ezzel a pluginnel nem lehetséges, van ilyen egyáltalán?

Album hozzáadásánál kapsz egy ilyesmit: [nggallery id=37]

Az mehet a bejegyzésbe [ahol is a szám a galéria ID-je, ami minden albumnál más és más].

sikerült köszönöm, de lenne még 1 problémám, miért így jelenik meg ?

A galériában jelöld ki a képeket és a lenyílóbán válaszd a bélyegképek újragenerálását majd okézd le. Akkor szerintem rendbe jön a dolog.

És most hogyan tovább ? :o

A bővitmény működéséhez szükséges gd library vagy ImageMagick. Próbáld meg ImageMagickra állítana a galéria beállításinál és próbáld meg úgy.

hát sajnos így sem jött össze :S

sziasztok, megint belefutottam egy problémába:

Magyarított legújabb wordpress-em van fenn egy nem magyarított nextgen gallery-vel.

Thickbox -nál hol tudom megváltoztatni a megnyíló képnéző feliratait? Egyébként érdekes hogy a shutter-nél angol de a thickbox-nál magyarok a szövegek : előző, következő stb…

köszi, chat ügyben a bumpin lett a befutó még "én " is életre tudtam kelteni :blink:

A thickbox.js fájlt kell akkor megkeresni és az abban lévő close, next stb. szövegeket lefordítani.

hmm akárhogy keresem nem találom, igazából nem az a bajom hogy angol vagy magyar, történetesen magyar és nekem ez így tökéletesen megfelel de van egy "de hol a csudában " szöveg a kis fehér sávban a thickbox ablakában és ezt szeretném eltüntetni.

valami honosításos mizéria lehet de nem találom azt a sort ahol a script lecseréli, vagy helyettesíti valahonnan.

Üdv!

Az volna a gondom hogy nem látszik a főoldalon a slideshow, visszaolvastam és megtaláltam hogy az upload mappaban kell legyen a imagerotator.swf, meg is mutattam neki, ezután megjelent a Slideshow felirat de a vetítés nem, mi lehet a gond ?

Köszi a választ előre is !

http://osztalytalakozo.sziszi.com

Újabb probléma, sehogy sem akarnak megjelenni a Thumbnail-ok, ez miért lehet ?