Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem jeleníti meg a singlepic-et nekem, hanem helyette a kép nevét írja ki, és ha rákattintok a képre, akkor megnyílik nagyban a kép. A kód amivel ki szeretném rakni a képet a következő: [singlepic id=352 w=320 h=240 float=center] Hibát nem látok a kódban. A kép helyén lévő nevére jobb klikk tulajdonságok menüben a képméretre ismeretlent ír, típusnak pedig text/html-t. namármost van egy olyan hiba is nálam hogy thumbs-t nem generál a feltöltött képekről, de ezt kiküszöböltem, manuálisan csinálok neki thumbs képet és feltöltöm. Erre a 2 db hibára keresnéma megoldásokat, köszönöm.
Kedves bzolitb!
Legalább még egy kicsit segítsd a szegény gondolatolvasói képességekkel nem rendelkezőket: egy linket… léccí. Vagy a sablon nevét, a wp és a nextgen verzióját… 
Kedves bzolitb!
Legalább még egy kicsit segítsd a szegény gondolatolvasói képességekkel nem rendelkezőket: egy linket... léccí. Vagy a sablon nevét, a wp és a nextgen verzióját.. ;)
http://nights.hok.bmf.hu/ ez a link, a nextgent frissítettem hátha az megoldja, de nem oldódott meg, a preview-al más a kinézet (csatoltam). wp verzio: 2.8.4 K2 témával
A Nextgenben be lehet állítani az Effects-nél,hogy hogyan jelenítse meg. Ez azt hiszem a Shutter féle.
A Nextgenben be lehet állítani az Effects-nél,hogy hogyan jelenítse meg. Ez azt hiszem a Shutter féle.
Igen azon van, de ez nem értem, hogy kapcsolódik a problémámhoz.
Akkor én nem értem, hogy mit akartál a csatolt képpel,meg a previewval más a kinézet dologgal…feladom.
Akkor én nem értem, hogy mit akartál a csatolt képpel,meg a previewval más a kinézet dologgal...feladom.
A csatolt képnél nem a kép közepét kell nézni, hanem kb a közepén bal oldalt, hogy nem jeleníti meg a képet a postban, csak a kép nevét teszi oda, de ha rákattintok a szövegre, akkor meg felugrik a kép normálisban. És ezt nem értem, hogy a postba miért nem teszi oda a képet, csak a nevét.
Töröld ki a float=centert,mert az hülyeség…vagy jobbra,vagy balra lehet “lebegtetni”,középre nem…lehet, ezért nem jó a dolog…Itt írja is,hogy milyen értékek adhatók meg: klikk
Töröld ki a float=centert,mert az hülyeség...vagy jobbra,vagy balra lehet "lebegtetni",középre nem...lehet, ezért nem jó a dolog...Itt írja is,hogy milyen értékek adhatók meg: klikk
próbáltam már, de most levettem megint a float-ot, sajnos így sem jó még
Azt is próbáltad,hogy hozzáadod a mode=watermark opciót?Elvileg opcionális,de szerintem a biztos maximum a halál,de talán még az se…
Csak nem a thumbnail elérése a probléma?
mint látom beszúrtál egy másik képet… mindenesetre elgondolkodtató, h miért várod egy szerencsétlen thumnail-től h megjelenjen ha 428px × 604px (domiain/wp-content/gallery/flyer/plakat03small.jpg) es kép létére kéne megjelennie egy -hasra sacc/kbb 100x50es- kis méretben… szóval inkább csinálj (pld irfanview-al) megfelelő thumnail-eket… A file-név szerkezetet pedig ugyancsak tartsd be…
Csak nem a thumbnail elérése a probléma?
mint látom beszúrtál egy másik képet.. mindenesetre elgondolkodtató, h miért várod egy szerencsétlen thumnail-től h megjelenjen ha 428px × 604px (domiain/wp-content/gallery/flyer/plakat03small.jpg) es kép létére kéne megjelennie egy -hasra sacc/kbb 100x50es- kis méretben.. szóval inkább csinálj (pld irfanview-al) megfelelő thumnail-eket... A file-név szerkezetet pedig ugyancsak tartsd be..csináltam egy 128x180as méretű képet feltöltöttem és azt próbáltam megjeleníteni singlepic-el de nem jeleníti meg, hibát ad vissza.
You do not have the GD Library installed. This class requires the GD library to function properly. visit http://us2.php.net/manual
/en/ref.image.php for more information
erre tudtok valami megoldást? köszönöm
Ahogy írja GD nincs telepítve, de kell.
Ahogy írja GD nincs telepítve, de kell.
Azért nem értem a dolgot, mert eddig sem volt telepítve, de működött, meg nézegettem, hogy hogy lehetne telepíteni a GD-t de nem találtam még meg, hogy hogy kell telepíteni.A szervert nem én üzemeltetem, tehát ahhoz nem tudok hozzányúlni. Valami útmutatást tudnátok adni a GD telepítéséhez? köszi.
Igen. Server üzemeltetőnek szólsz és felrakja szerintem
. A másik dolog: ImageMagic ha van fennt megpróbálhatod használni, de jobb a GD… ill. természetesen ha nincs fennt azt is csak a hozzáféréssel bíró tudja feltenni neked :)…
Keresőben nem találtam rá, ezért kérdezek inkább. Nextgen-ben szerettem volna vízjelet a képekre tenni, mégpdeig file-ból, nem feliratot. URL-t megadtam neki, de nem kerül rá a képekre sem a preview nézetben, sem amikor Manage Gallery-ben manuálisan újrageneráltatom az összes képre. A felhasznált file gif formátum, 1,73kB, ezekkel nem hiszem, hogy gond lehetne.
Van esetleg bármilyen más setup mizéria, ami blokkolhatja a vízjel képeken történő megjelenését?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy ebben a galériában, hogy lehetne beállítani, hogy a képek semmilyen vizuális effekt nélkül, új ablakban nyíljanak meg ha rákkatintunk a thumbnailsekre. Jelenleg az effekt “none”-ra van beállítva és alá belehetne írni egy kódot, hogy új ablakban nyíljanak meg a képek.
kozmokrator!
A beállításoknál válaszd ki és aktivizáld a megfelelő stílust, valamint a shutter-t állítsd be, mint használatosat.
kozmokrator!
A beállításoknál válaszd ki és aktivizáld a megfelelő stílust, valamint a shutter-t állítsd be, mint használatosat.
Köszönöm a válaszodat! Picit keresgéltem és az Effect menüpontban a Customra állítottam és ezt a kódot írtam be: target="_blank_%GALLERY_NAME%", így szerncsére új lapon nyílnak meg a képek :). Ezt a galériát lehetséges többször feltelepíteni valamilyen úton-módon?
Hogy érted azt hogy többször feltelepíteni?