NextGEN Gallery

Látom kiemelt a NextGen, így nem kezdek új topicot.

Azt tapasztalom, hogy a Slideshow widget nem működik, kb. a legutóbbi frissítések óta (2.8.3 WP és NextGen 1.3.5 van most). Ahol eddig ment ott sem ok. Meg sem jelenik a sidebarban.

Más istapasztalta?

A slideshow-hoz szükség van az imagerotator.swf fájlra, amit a wp-content/uploads könyvtárba szokás elhelyezni.

A NextGen beállításainál, a Slideshow menüpontnál lehet az elérési útra megtanítani.

Lehet, hogy a frissítésnél ez ment ki az agyából (nálam pl. a My Link Order beállításokat felejtette el, de ahogy a bővítmény beállításainál az elsőt ismét beállítottam, újra eszébe jutott minden. :slight_smile: )

'Moderátor wrote:

Ugye tudod' date=' mi szokott itt lenni?[/quote']

Köszönöm, működik!

Örülök, kedves ambrits!

Meg annak is, ha nem idézgetnek feleslegesen hozzászólásoknál. :slight_smile: :slight_smile:

Bár, bevallom őszintén, megérdemlem, hogy idézzenek, de legalább akkor mást ne idézzél feleslegesen, légyszíves. :slight_smile: :slight_smile:

Nincs a Nextgennek olyan kiegészítő pluginja (esetleg valamelyik file módositással nem lehet elérni?) olyan cucc, hogy nem csak manuális képfeltöltés legyen, meg ne csak FTP-ről, hanem olyan, hogy megadom az eredeti kép URL-jét, és a szerver magától lementené, abba a könyvtárba, amit én megadok.

Mert ne szemeteljem már tele a gépemet midig, lementem a képet, meg feltöltöm, brrrrr…

Nincs a Nextgennek olyan kiegészítő pluginja (esetleg valamelyik file módositással nem lehet elérni?) olyan cucc, hogy nem csak manuális képfeltöltés legyen, meg ne csak FTP-ről, hanem olyan, hogy megadom az eredeti kép URL-jét, és a szerver magától lementené, abba a könyvtárba, amit én megadok.

Mert ne szemeteljem már tele a gépemet midig, lementem a képet, meg feltöltöm, brrrrr…

Én nem hallottam még ilyenről.

akyyy.

Én úgy szoktam, hogy lementek vagy 10 képet…, majd FTP gyorsan becsomagolom, és azt töltöm fel. Elég gyors ez a megoldás - addig biztosan jó, amíg jobban nem találsz.

Próbálgattam egy csomó Rules manager plugint de egyik se csinálja azt amit én szeretnék, de az is lehetrosszul állítom be.

adott xz aki regelt az oldalra, rangja feliratkozó.

Van neki az oldalon egy galériája az egyik albumba (ebben az albumba több galéria is található, mind mind más néven)

Azt szeretném, ha a galériáját tudja használni, de csak fel tudjon tölteni rá képet, törölni, új galériát létrehozni , stb NE.

Sziasztok!

Pár képet szeretnék egymás mellé, vízszintesen kitenni. A singlepic viszont csak függőlegesen teszi ki. Mi a trükk?

Köszi!

Pet

A két kép szélessége és a köztük, meg a körülöttük lévő távolságok összegének (px) kisebbnek kell lennie mint a megjelenítő felület szélessége (px)

Szia Győző!

Köszi a tippet. Próbaképpen beírtam egy egészen kis felbontást a képeknél, de sajnos így is egymás alá teszi őket. Ez a kódom:

[singlepic id=110 w=10 h=10]

[singlepic id=111 w=10 h=10]

Kell még hozzá valamilyen beállítás a pluginban, vagy egy short code esetleg?

Köszi!

Pet

Hali a kereső nem dobott ki semmit

Nextgen és WPMU ra

A problémám a mu alatt még adminként sem tudok képet feltölteni galériába

A golbál beállításoknál minden be van pipálva és az elérési út is helyes.

A hiba

Quote:

ERROR HTTP ERROR : 500

A útvonalra ezek voltak a próbálkozásaim

Quote:

1. /wp-content/blogs.dir/%BLOG_ID%/files/

2.http://www.ipblogok.com/wp-content/blogs.dir/%BLOG_ID%/files/

3.http://ipblogok.com/wp-content/blogs.dir/%BLOG_ID%/files/

Ja és a vicc az egészben hogy zipelve meg tudok feltölteni.

András

ha volt ilyen kérdés akkor bocs

Hello

Azt szeretnem kerdezni hogy ha egy oldalon megjelenitek egy albumot akkor van-e valamilyen megoldas, amivel a felhasznalo valtani tud az extended es a compact nezet kozt? Vagy csak klonozzam le az oldalt compact taggel es tegyek ki rajuk egy oda-vissza linket? Nem tul elegans, de vegulis celravezeto

Létezik az 1.3.5-hoz fordítás? Mert elkedtem csinálni hozzá az 1.3.3-as alapján az eredeti fordító előzetes engedélyével, 50%-on járok, csak ha létezik, akkor inkább abbahagyom:D

Akky. Van egy kiváló fordítás Maxx-től, itt megtalálod a fórumban, ebben a topicban. Ha azzal befrissíted az új fájlt, akkor már 90 % felett kellene lenned. :wink:

Azt mondom az ő fordítása alapján csinálom, tulajdonképpen eddig nem is kellet fordítanom, csak átmásolom a megfelelő helyre a fordításokat a poeditorral. ha esetleg találkozok új szöveggek amit lekéne fordítani, csak megbírkózok vele, de eddig ilyennek nem találkozta, sőt, inkább csak vettek el belőle:)

Te, én nem tudom mit szedtél le, de ez a legújabbhoz is jó tökéletesen: http://novamaxx.hu/download/8

Nekem nem volt jó a 3.5-öshoz, de megcsináltam, most már jó. ha érdekel valakit feltölthetem

Azért nincs átemelő (hogy ne kelljen letölteni) mert jogvédelmi szempontból kockázatos.

Magyarul egyszerűsítené az olyan képek használatát amire nincs a szerzőtől engedélyed :smiley: