NextGEN Gallery

Az én böngészőmben már jól működik. Vagy megoldottad vagy a böngésződ a ludas.

Na. Újra lett húzva a Wordpress, most már megy a NextGEN is.

Audio player meg kukázva lett, helyette a Wordtube plugin került fel, amely szereti egymást a NextGEN-nel. Pláne, hogy ugyanaz készítette, mint a NextGEN-t. smile.gif

(Csak hogy infóval is szolgáljak, ne csak mindig kérdezzek.)

uff

pet

A májkroszoft sem kompatibilis a microsoftal mégis mindkettőt Bill GATEs készítette. :lol:

Lehet, de a NextGEN és a Wordtube egyelőre szereti egymást. Hál’iste’. :slight_smile:

Nekem is pontosan ez kellene.

Úgy láttam, ez azóta nem lett megválaszolva.

Nem tudjátok, milyen paranccsal lehet ilyen bejegyzést elkövetni? Tehát hogy 1 (thumb) kép látszik a bejegyzésben, de rákattintva az adott galéria végigklikkelhető.

Esetleg, de lehet félreértem:

A galériát belerakod egy albumba és azt rakod ki az oldalra.

Ilyet eredményez, ha több galéria van egy albumban: http://mirox.hu/galeria/mintasalak (de persze lehet egymás mellé is rendezni a thumb képeket… erre meg itt egy példa, bár kicsit torzak a képek: http://mirox.hu/galeria/rendezvenyek )

De komplikálhatod is:

Galériát albumba, albumot egy másik albumba… :smiley:

Szia!

Köszi a választ! Megnéztem az oldalt. Sajnos nekem más kellene.

Azt szeretném, hogy egy bejegyzésbe egyetlen fotót kiteszek, ha arra kattint a látogató, akkor feljön a NG nézegetője és végig lehet kattintani (a NG felpattanó ablakában!) a galéria összes képét.

A példában, amit vargac írt, egy olyan példa szerepel, ahol a galéria 6 db képéből véletlenszerűen kettő került ki a bejegyzésbe. Bármelyikre kattintva végigkattintható a teljes galéria.

Ilyen kellene nekem…

A te változatod megoldható azzal amit fent írtam. Csak az albumba nem több, hanem csak egy galériát teszel. Persze ez nem a legjobb megoldás, ha sok ilyen oldalra lesz szükséged, de ha csak pár helyre akarsz ilyet, akkor jó lehet…

'Moderátor wrote:

Légyszíves odafigyelni arra' date=' hogy feleslegesen ne idézz![/quote']

Az előző hozzászólásodban írtál 2 minta oldalt, egyiken sem az van, ami nekem kellene.

Valóban 1-1 kép van a bejegyzésekben, ráklikkelve azonban nem pattan fel felugró ablakban a NextGEn nézegetője, hanem szimplán végig lehet klikkelni a galériákat/albumokat az oldalon.

Nekem viszont nem ez kellene, hanem ahogy itt van:

http://nextgen.boelinger.com/tag/shortcodes/

Sziasztok!

A honlapomra szeretnék fotóalbumokat feltölteni, úgy, hogy néhányat bárki megnézhessen, a maradékot meg (berúgunk haverokkal, ismeretlen lányokkal ismerkedünk :lol:) csak a regisztrált felhasználók láthassák.

Ezt úgy oldottam meg, hogy a Hidepost plugint feldobtam. Eddig remélem érthetően leírtam.

Az alapvető problémám az, hogy ha a firefoxhoz felrakom a cooliris plugint, akkor az bizony bármikor megmutatja a képeket. Szóval valahogy el kéne rejtemen egyes albumokat a külvilág elől és sehol sem találom ezt az opciót…

Köszönöm, üdv: Ivanka

Használd a bejegyzés jelszavazó funkcióját, és az ilyen jellegű képeket másik alkönyvtárba tárold. Megjelenítésük egy másik, nem nyilvános aloldalon történjék.

Használd a a Role manager bővítményt, vagy csinálj egy nem nyilvános aldomaint, ahova csak a kiválasztottak regelhetnek, és nézhetik meg a tartalmat, vagy mindezeket kombináld. :slight_smile: :slight_smile:

Ó, köszönöm a segítséget, ma ráugrok a témára… Üdv

A másik könyvtárba pakolás nem oldotta meg, a bejegyzés jelszavazása sem, hidepost + jelszavazás sem. Az aldomain megoldáshoz nem nagyon értek (eü dolgozó ;)).

Egyenlőre idáig jutottam, végülis az odalról védve vannak a képek, csak a firefoxhoz felrakott cooliris-piclens plugin látja ha rákattintok. Magához a nextgen bővítményhez nem találtam meg a role managert sajnos.

Üdv

Hm, egy érdekes dolog történt velem a mai nap folyamán, amin őszintén szólva csak röhögni tudtam hirtelenjében, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy kinek/minek a hibája ez a dolog :slight_smile:

A következő a helyzet:

Van maga az agymenés.hu oldalam, ahol a nextgen szerint, amikor képet töltök fel, a maximális méret 800600…nem nagyon foglalkoztam vele, mert nagyobbat nem igazán terveztem felrakni netre, felesleges általában. Ha meg mégse, ki lehet játszani…

Csináltam egy aldomaint, arra friss WP, Nextgen úgy szintén…és meglepődtem: képfeltöltésnél 1600
1200as korlát…he?! :smiley: Ugyan az a tárhely, szerver,minden, és kétszer akkora képet tölthetek fel aldomainről? :slight_smile: WTF? :smiley:

Azt hiszem, mostantól július 30-a az Anomáliák napja lesz nálam, mert a mai nap folyamán nem ez volt az első ilyen… :slight_smile:

Helló. Elég kezdő vagyok és van egy problémám ezzel a nextgen-el ami valószínűleg az én hibám na mindegy. Tehát a gond az hogy amikor az nyomom hogy új galéria akkor írja is hogy a wp-content/-be fog egy galéria nevű mappát létrehozni én le is okézom de semmi. próbáltam azt hogy én hozom létre de úgy meg nem látja. De az alap képfeltöltővel is hasonló gondok vannak csak próbálkozik de semmi. semmi hibaüzenet. (atw.hu-n próbálkozok) Mi lehet az amit elbénázok? köszi előre is

Nem tudjátok nincs e valami opció vagy bármi, amivel nem csak gépről lehet feltölteni képeket, hanem linkeléssel.

mert jelenleg max helyi könyvtárból tudok linkelni, de enyhén megkönnyítené az életemet, ha elég lenne linkleni egy képet, amit széépen lementene vagy lemásolna magának.

Ötletek?

szabacsik wrote:

Helló.

Szia! El kellene olvasni az atw faq-t; ha jól emlékszem, akkor egy tmp könyvtárat kell létrehozni, és oda töltögetni. (Ja, és chmod: 777) :)

akyyy wrote:

Nem tudjátok nincs e valami opció ...

De van.

Nézd végig a beállításokat. Alap. ;)

Hi!

Nekem ez a problémám.

new thumbnails ---- A failure occurred

A képeket feltölti de kis előképet nem csinál.

nincs thumb alkönyvtár, vagy chmod nem 777-raja, vagy safe mod gondok lehetnek.