MailPress Magyarosítás

'apu' wrote on '2009-12-18:

Szevasztok.

Kijavítottam a hibákat amit találtam. Ugyanarról a linkről letölthető.

Nyugodtan írjátok le. Amig van energiám javítgatom.

Sziasztok!

Én is Köszi! Végre egy valóban segítőkész ember!

Megjegyzés: Újonc vagyok itt és segítségért jöttem. Szomorúan tapasztalom, hogy a fórum zöme civakodás! (akinek inge az öltözködjön, akinek nem attól bocsi)

A fórum tulajdonosaihoz: Miért hagyjátok, hogy egy értékes tudástár helyett egy nem ide való szöveghalmazzal hígított maszlaggá degradálódjon a fórum?

Néhány hónapja olvasgatom a fórumot és ha a keresőbe bírom a kulcsszavat, egy veszekedés közepébe csöppenek! Nem jó ez így.

Fel tudná valaki valahova tölteni a fordítást? A topic egyik linkje sem működik :frowning: Előre is köszi…

'apu' wrote on '2009-12-15:

Szevasztok a 4.02 po

Újra elérhető a link.

Valaki eltudná nekem küldeni a magyar nyelvi filet? szsanyaa@gmail.com Előre is köszi.

'apu' wrote on '2010-09-10:

Újra elérhető a link.

Köszönöm szépen!

Az 5.0-ás verzióval is működik, ámbár azzal vannak hiányosságok.

sziasztok,

valaki fel tudja tenni ismét a magyarítást? sajnos egyik link se működik, amit meg a neten találtam, azok félkészek :frowning:

Nekem egy nyers, kb. 70 %-os fordításom van.

Tiszteletem!

Akinek van egy akár félkész fordítása ehhez a modulhoz, azt szívesen venném!

Előre is köszönöm!

Tessék, itt van egy legfrissebb verzió 70%-os fordítás (a front-enden minden magyarul beszél benne):

[attachment=312:MailPress-HU.zip]

Rengeteget segített! Köszönöm szépen!

Köszönöm Győző!

'Farkas wrote on '2011-03-16:

Tessék, itt van egy legfrissebb verzió 70%-os fordítás (a front-enden minden magyarul beszél benne):

[attachment=312:MailPress-HU.zip]

Szia Győző!

Sajnos már nem elérhető a fájl... megtennéd, hogy újra belinkeled? Előre is köszi a segítséget!

gubics

Töltsd le innen: http://www.wordpress2you.com/letoltes/?did=7

73 %, MailPress 5.1-hez

Kösziiiiii!!! :smiley:

Sziasztok!

A fentebb is említett 73%-os MailPress v5.1 fordítást tovább “gyúrtam”, kiegészítve v5.2.1-hez, így született ez:

MailPress v5.2.1 100% fordítás (magázó)

Letöltés: [attachment=481:MailPress-v521-Hu.zip]

Ez még elég nyers, szóval lehet mit tesztelni, csiszolni rajta, de kiindulásnak jó!

(1 hiba is van benne a forrásban taláható ‘%20’ miatt, de .mo fájl így is készíthető belőle, illetve találtam még néhány nem fordítható admin feliratot is)

Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult munkájával a fordításhoz!

Máris találtam benne egy hibát a widget szövegben, javítva:

[attachment=501:MailPress-v521-Hu.zip]

A fordítást 73%-ig jómagam készítette, DjZone kiegészítette 92 %-ig, majd HabaGfx hozzátette a magáét, amiért köszönet neki is.

Hamarosan közzé fogom tenni a wp2you.com oldalon, hogy minél többen elérhessék (ezt a verziót még kicsit stilisztikailag csiszolni kell, mert ugyebár elmondtuk: nem tegezős, nem magázós, nem önözős fordításokat kell készíteni, hanem használjuk a kézen fogva vezetős, királyi többest… :slight_smile:

Győző, köszönöm a kiigazítást, ennek megfelelően javítottam is a fordítást.

Szóval már nem tegezős, nem magázós, nem is önözős, hanem inkább “szenvedős”, de nem csak a szerkezet miatt, hanem mert 2-3 mondattal meg is szenvedtem. :omg:

Illetve még néhány apróságot is javítottam, valószínűleg már nem fogom sűrűn változtatni…

[attachment=521:MailPress-v521-Hu.zip]

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani,hogy hol találhatóak a Mailpress regisztrálásakor kiküldött email nyelvi fájljai?Egyszerűen nem találom sem a

MailPress Twenty Eleven sablonban sem a plugin languages könyvtárban de még a plugin többi részén sem.

Kb ezekre gondolok:

Email validation

Generated on 2012-01-30

Please confirm your email address

Szia Potyka!

A MailPress sablonfájlokban vannak a szövegek, amik vagy egyszerű php sztringek, vagy gettext-el kiíratott lefordított sztringek, amikhez a fordítás az .mo fájlban található. A levelek tárgya is ezekben a sablonfájlokban módosítható (alap php és WP függvények is használhatók a sablonfájlokban).

Szóval jó helyen keresgéltél, de… ott lehet a problémád forrása, hogy a Twenty Eleven egy “gyereksablon”, ami a _template könyvtárból “szedi”, örökli a fájlokat.

(mert a Twenty Eleven style.css elején ez van: Template: _template, de az admin felületen is jelzi ezt a MailPress)

Tehát amelyik sablonfájl nem található a Twenty Eleven mappában, azt a _template mappából használja, így például az általad említett ‘Email validation’ is a _template/new_subscriber.php fájlban van, és nem a Twenty Eleven mappa valamelyik fájljában.

Ilyenkor átmásolod a szükséges fájlokat a _template (szülősablon) mappából az aktuális sablon (Twenty Eleven) mappájába, és azt módosítod.

(általában ilyenkor célszerű egy szinttel feljebb is keresgélni adott szöveget/szövegrészt a fájlokban, és akkor megtalálod)

A neten találtam egy okos kis trükköt, amivel megoldható, hogy pl. a WP sablonod egy almappájába helyezd el a saját MailPress sablonjaidat (esetedben a _template, plaintext és twentyeleven mappákat kell ide átmásolni, és ezekben módosítani a fájlokat), így a MailPress frissítésnél nem kell külön megcsinálni a sablonjaid mentését, visszaállítását.