MailPress Magyarosítás

'DjZoNe wrote:

Kezdem megunni azt' date=' hogy én mindig csak adok/fordítok/csinálok mint a güzü, másoktól pedig az ember nem kap vissza semmit.[/quote']

Ez így megy... Sajnos....

Én most tervezem, hogy több plug in-t fordítok WP-hez. főleg 2.7-el kompatibiliseket.

Ezen felül phpBB módokat is fordítani fogok, pedig angolból 3-as vagyok. :) Ezeket ki fogom rakni az oldalamon, mert tudom milyen érzés amikor amikor valaki sík hülye valamihez és segítség kell...

Persze ez Én vagyok, kirakni semmibe sem kerül. :)

Sziasztok!

MailPress magyarosítást keresek. Tudtok segíteni?

Esetleg ha valakinek megvan elküldené a mail_kukac_tothlaszlo_pont_hu -ra.

Előre is köszönöm.

Üdv. TTSZ

Nincsen hozzá.

De van, de van, de van :slight_smile:

Írj mailt és átküldöm :slight_smile:

Akkor miért tartot magadnál :slight_smile:

Küld le a fejlesztőnek, hogy berakhassa.

Kezdem megunni azt, hogy én mindig csak adok/fordítok/csinálok mint a güzü, másoktól pedig az ember nem kap vissza semmit.

Múltkor kellett volna pár magyar sablon, vagy magyarított sablon. Sehol nem lehetett találni, másrészt ahol pedig volt, és WPMU alapon futott, ott irigy g*cik voltak, és nem adták. Pedig az általam fordított MU fut náluk. Fair play, mi?

Így egyrészt fizettem i18n kombatibilis sablonokért, másrészt kb 30-40 órát öltem még magyarításba és átírásba. Pedig valakinek csak egy kattintás lett volna elküldeni.

Az elkészült munkára meg persze mindig csak a fikázás jön, de azért sok-sok ezer letöltés van mindenre.

Nem tetszik ez a mentalitás, nagyon nem.

Ez pont olyan, mint ami anno volt a fordítással kapcsolatban, amikor átvettem.

Mindenki nagyon okos volt, mindenki nagyon tudta, hogy mit kellene másképpen. De amikor mondtam, hogy jó, gyertek csináljuk együtt, a nagyhangúak, mind véletlenül eltűntek, és kb 3 ember volt aki akkor ajánlkozott, hogy segít, és ebből 1 aktív a mai napig is.

És természetesen most én leszek a bunkó és a szemét.

De legyen, akkor az vagyok.

Ashen jelentkezett mailben elküldtem, és bárki akinek kell elkérheti tőlem a továbbiakban is, de én nem fogom kirakni.

Teljesen egyetértek veled DjZoNe!

Én is ezért szüneteltettem itt a fórumon magam, és ezért hagytam abba a WP-vel foglalkozó oldalam frissítését is, mert míg én rengeteget segítettem másokon, talán Te voltál az egyetlen, aki kérés nélkül is segített nekem. (Először el se hittem, hogy van ilyen)

Persze aki emilben megkeresett nem utasítottam el.

Most pedig kivételt teszek:

http://www.jppress.extra.hu/download/mailpress-hu.zip

használjátok egészséggel!

a fordítás nem profi, a saját angolom gyengeségei fellelhetőek benne, és természetesen szubjektív.

hát, akkor csak őrizgesd a fordításodat. ez ilyen, van aki ezt csinalja, van aki azt. de mi lenne, ha mindenki azt tenné mint te? sehol nem tartana az open source.

mondjuk, felőlem, csináld. de nem kötelező, senki nem kényszerít rá, hogy csináld.

Nem nektek szól! Akinek szól, az tudja. Akinek nem inge…

A történet nagyon egyszerű. Egy ismerősömtől kértem Zsoltinak WPmu sablon fordításokat és nem kaptuk meg. (csak hitegetést kaptam) Pedig azt hiszem köszönhet nekünk is pár dolgot… nem kell elfelejteni, hogy ki honnan indult. :slight_smile: Bár tudom, az idő mindent megszépít, felejtet.

Ez így, ebben a formában hülyeség, Charlie! Ne haragudj meg, de ez most - ahogy Moshu szokta volt írni - nagy marhaság amit írtál.

Szerintem DjZoNe elég visszafogott stílusban durrantotta el saját agyát. Segítséget kért egy nyílt forráskódú valamiben, és belengettek azok, akik vígan azt használják, amibe ő sok órát tett.

Ha azt írtad volna, hogy ok DjZoNe, igazad van, de tedd már közzé a fordításodat, akkor talán az tanulna belőle, akinek illene tanulnia belőle.

Te nagyon értesz a WP-hez; nézz már rá léccí, hogy hány sorból is áll a 2.7? Aztán saccold meg, hogy mennyi idő alatt lehet megcsinálni. Kb. 70 %-át mindig egyedül csinálja. Ugyanígy a MU-t is. Meg még egy kettő folyamatban, vagy félkész állapotban van.

Annyiban igazad van, hogy önként vállalt kötelesség, de az nem tartozik bele, hogy hagyja az ember, hogy más hülyének nézze, kihasználja, élősködjön, röhögjön a markába!

Szerintem.

Farkas Győző wrote:

Ez így, ebben a formában hülyeség, Charlie! Ne haragudj meg, de ez most - ahogy Moshu szokta volt írni - nagy marhaság amit írtál.

...

Ha valakire ideges, attól még ne a közösségnek tegyen keresztbe. Vagy akkor ne csinálja. Lesz más aki megcsinálja, elhiheted.

Ha valakire ideges, akkor jó, ha azt a Közösséggel megosztja. Mert tényleg nem a Közösség együtt hibás.

Ha nem tud róla a Közösség, akkor azt is hiheti, hogy minden rendben.

Azzal rak a közösségnek keresztbe, hogy húzza az igát, és elmondja, hogy mi a gondja, hogy legalább a Közösség erkölcsi ereje álljon mellé és azzal segítse.

Igen. Mindig van aki megcsinálja. És mindig lesz haszonlesője is. Akkor éljenek a haszonlesők? És az elkeseredett csinálók mindig álljanak félre, alázkodjanak meg, szolgálják ki ezeket az érdekeket?

Muszály, különben az egész open source összeomlik mint a kártyavár. Ilyenek mindig is voltak, és lesznek.

Attól még nem helyes, hogy mindig voltak és lesznek! Egészséges test kilöki magából a gennyes tályogot, ha időben kezdik kezelni.

Nos, ez a Közösség egészséges, csak megkarcolódott. DjZone ráöntött egy üveg pálinkát, hogy fertőtlenítse, és ne gennyesedjen. Persze, hogy csíp fáj.

De sokkal jobb, mintha megitta volna, és másnap nem is tudja, hogy mitől kezd rühesedni a teste.

Ha nem ismernélek FGY, akkor most nagyon furcsán néznék rád a hasonlataid miatt! :wink:

:slight_smile: Én sem nagyon értem őket.

Mert ti biztos a pálinkára koncentráltok. :slight_smile:

Nem is, mert borban az igazság!

Bár ez már nagyon off aromájú. :smiley:

Bár a hasonlat első látásra meghökkentő - az üzenet igencsak világos :wink:

jupe wrote:

Most pedig kivételt teszek:

http://www.jppress.extra.hu/download/mailpress-hu.zip

használjátok egészséggel!

Köszi, Jupe!

Lehangolt ez a beszélgetés itt.

frown.gif

Eddig egyetlen plugint fordítottam és azt azonnal idehoztam, h más is használhassa.

Érdekel, hogyan tudok más dolgokat is lefordítani... plugint, sablont, stb... mert amikor van rá időm, azt is örömmel... fordítom és hálásan osztom meg.

Szeretem a WP-t, és "ajándékba kaptam". Valamivel viszonoznám... pl. fordítással.

Szinte minden, amit használok OpenSource... Linux (Kubuntu), FireFox, Gimp, Joomla, WP.

Na, most kicsit eltértem a "tárgy"-tól... Valahogy ki akarta fejezni a köszönetemet Neked... és mindenkinek, aki beletett ebbe az egészbe.

Üdv,

T,