Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, és szeretném “jól” kezdeni
:
Felajánlok egy saját MailPress 4.0 magyarosítást, csatolva zip-ben az .mo és .po :
[attachment=28:mailpress_hu.zip]
Még nem teljes (93%-os), sőt amolyan “béta” verzió, biztos van még mit csiszolni rajta, de kiindulásnak megteszi.
Egészségetekre!
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, és szeretném "jól" kezdeni ;) :
Felajánlok egy saját MailPress 4.0 magyarosítást, csatolva zip-ben az .mo és .po :
[attachment=28:mailpress_hu.zip]
Még nem teljes (93%-os), sőt amolyan "béta" verzió, biztos van még mit csiszolni rajta, de kiindulásnak megteszi.
Egészségetekre!
Én köszönöm szépen! :)
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, és szeretném "jól" kezdeni ;) :
Köszönjük szépen!
Ez egy nagyon nemes "antré"! :) :)
:lol:
Haba +1 és naaagy pirosponttal indulsz nálam 
Hálásan köszönöm! 
Szevasztok.
Elkezdtem fordítgatni én is. Már majdnem megfelel az én ízlésemnek is, lassan a végére érek, és ami kész az működik is.
Segítséget szeretnék kérni.
A MailPress kiküldött levél Tárgy: mezőben a következő sorban szerepelnek a behívott adatok:
(Host neve)ez jól szerepel
(New Post, Posts published last week, Posts published yesterday in, stb…) ezt nem találom honnét veszi.
(Bejegyzés címe) ez jól szerepel
Tehát a vastagított részt nem magyarul jeleníti meg. Egyszerűen nem találom sehol. A po fájlban nem szerepel, vagy ha szerepel akkor le van fordítva.A php ket végignéztem a MailPress sablonban, ott sem találom. Lehet, hogy a WordPress Sablonból (Magazine Basic) veszi valahonnan, és annak a fordítása hiányos? Persze nézegettem, de ott sem látom.
Köszönöm…
reménykedek, hogy valaki kapásból tudja. :rolleyes:
Köszönjük a korrekt hozzászólásodat, de feleslegesen ne idézz! Főleg ne, ha az előtted lévő hozzászólásra válaszolsz.
Szia!
A kiküldött levelek tárgy része a levél sablonkban, pontosabban az alsablonokban található meg a
.../wp-content/plugins/mailpress/mp-content/themes/SABLON/ALSABLON.php -fájlokban, pl.: confirmed.php, daily.php, new_subscriber.php...
Minden alsablon elején van ilyen:
/*
Template Name: daily
Subject: [] Posts published yesterday
*/
és itt a Subject: ... részt kell módosítani, itt használhatsz WP és MP "sablon függvényeket", php változókat is.
Persze mielőtt bármit is módosítanál, csinálj saját sablont, pl. a default sablonkönyvtár másolásával.
Sok sikert!
Köszönöm a gyors választ.
Keresem, és jelentkezem.
Szervusz apu!
Jó helyen gondolkodtál: Valóban nem a .pot fájlban lakoznak (jelenleg a 4.02 verzió a legfrisebb), hanem az /mp-content/themes/MailPress .php fájljaiban, ahol a dátumot is Y. F j. alakra kell hozni.
Jó munkát, és előre is köszönjük a fáradozást (merthogy reméljük, hogy hamarosan közkincs lesz belőle…
:)!
Szevasz Győző!
Sajnos én a 4.01 et csinálom.
A sablonok vannak vissza.
Kész az egész admin felület is, persze itt vannak területek, ahol sokat kell javítani.
Most nem merem frissíteni, csak ha teljesen kész lessz akkor megpróbálom összehasonlítani.Azt olvastam, valahol, hogy még WordPress sablont se frissítsük ha a mailpress be van kapcsolva. A po fájl majdnem kész olyan 400 sor lehet vissza a 4200 ból. Persze ez nagyon egyedi az én stilusom.
Ha kell felteszem valahova.
Szia “apu”!
Köszönöm, szép munka!
Ha bármiben tudok segíteni, csak “szólj”!
(szerintem Te vagy az egyetlen fórumtag, aki olyan településen lakik, amely egyben egy gomb neve is a billentyűzeten) 
Köszönjük szépen. 
Szia "apu"!
Köszönöm, szép munka!
Köszönet érte!
NAGYON KÖSZI! 
Egy hiba, ami gyorsan szembeötlik: “Az Önemail címe”.
Ha találok még, szólok magánban.
Üdv, és köszi még egyszer,
Balázs
Apu,
még valami (ez mindenkit érint):
a “Rajtmester” 2 helyen benne maradt, mint listanév fixen a fordításban.
Ettől függetlenül ezer hála a fordításért.
Balázs
Szevasztok.
Kijavítottam a hibákat amit találtam. Ugyanarról a linkről letölthető.
Nyugodtan írjátok le. Amig van energiám javítgatom.
Szevasztok.
Kijavítottam a hibákat amit találtam. Ugyanarról a linkről letölthető.
Nyugodtan írjátok le. Amig van energiám javítgatom.
Drága apu!
Ez nagyon hasznos volt, köszönöm!