Lightbox JS telepítés

Nekem működik rendesen, de viszont maga az odlal chrome alatt, elég furcsa. Headerbe is be van ragadva valami. Majd nézz rá azzal is, egyre többen használják ezt a böngészőt is.

Persze,hogy működik,csak nem kéne neki,hogy lehessen lépegetni a képek között,mert olyan képeket dobál föl, aminek köze sincs az adott post-nak…

Ránéztem chrome-mal…mire gondolsz, mi ragadt be?én nem látok semmit…ha a header fölötti “hézagra” akkor ott nincs berakadás,csak a tulaj utólag kérte,hogy ne tapadjon az oldal tetejéhez, és még nem árnyékoltam le a tetejét úgy…

Erre gondoltam:

Azt hittem a headernél beragadt valami. De ha ilyen akkor bocsi. Lightboxnál amikor írsz egy postot akkor hogy rakod be posta? Csak adsz neki egy rel=lightbox-ot vagy ez valami képgaléria?

Szia!

Hát,érdekesen nyomja a chrome-od,mert nálam nem csinál ilyet! Azért néztem bután :slight_smile:

A postokat nem én írom,de így csinálják: wp admin felületen írják, média beillesztése,ott a szokásos dolgok,és kész…az adminban meg be van állítva,hogy automatikusan rakja hozzá a rel=lightbox-ot…Más oldalakon furamód működik…bár tény,hogy azok jórészén Bytescout Post2Blog-gal mennek föl a postok…

És úgy probáltad hogy a wp egyéb beállításainál ezt használod: “A feltöltött elemek csoportosítása év-hó nevű könyvtárakba”?

Chromomnak meg nem tom mi a baja. Lehet ő is olyan zavaros mint a kugli PR frissítés előtt.:slight_smile:

Hm…nem hiszem, hogy az változtatna valamit is…és nem hiszem,hogy örülnének nekem,ha azt mondanám,hogy a próba kedvéért töltsék fel újra az összes cuccot az új rendszer szerint :smiley:

Nekem az is jó lenne,ha megtalálnám valahol a pluginnél, hogy melyik rész adja parancsba a next prev részt,plusz a kattintásra köv. dolgot,mert akkor talán ha simán kitörlöm…

lightbox.js-be van, de szerintem ez a probléma megkerülése és nem megoldása. Ám nekem sincs most használható öteleten ez ügyben csak amit eggyel feljebb írtam.

Sziasztok!

Letelepítettem a lightbox2 plugint aktiváltam stb. Tehát mindent úgy csináltam, ahogy kell, vagy még sem? Ugyanis a képre kattintva, a kép egy másik gyönyörű szép fehér hátérrel rendelkező üres oldalon jön fel. Semmi box, semmi fekete háttér stb. Mi lehet a gond?

Sziasztok,

Kérdésem tuti lefutott már , csak nem találom:D. Nos, mov. flv. stb szpottokat akarok lightbox-al közzé tenni. Szeretnék kérni segítséget ebben a témában. Előre köszönöm. MERSZIBOKU;)

Kedves h23!

Mi akadályoz meg a közzétételben? :slight_smile:

Vagyis, mi a hibajelenség, mi a probléma, mivel akadtál el? ZSÖVUZANPRI :wink:

Győző, hát nem látod a fától az Ernőt? A feladat adott, csináljuk meg helyette…:mad:

Mélyen tisztelt reagálok,

Igaza van “mano”-nak, a gondolkodása tetszik, viszont Győző egy igazi tanár lélek, erre kevesen alkalmasak ;).

A problémám nem súlyos, mert közel állok amit szeretnék. Letöltöttem a http://www.phatfusion.net/multibox/ oldalról a minta példát, csak nem tudom beindítani, vagyis elő jön a Multibox ablak, csak nem hozza be a mov. flv.-filet. Aztán a fejlődésem :lol: odáig jutott hogy az flv-ét behozta, csak amikor felpakolom a webszerverre se kép, se hang.

Mano kérlek, keress egy pálcát és osszad a körmöst ha bénán kérdezek. :rolleyes::o:D

Code:

[url url="http://szerverneveteljeselérésiútvonal/környvtár/akármi.flv"]flv[/url]

Mano,

Köszönet a tippért, hasznos volt nagyon ;), sőőőőt működő képes. MERSZIBOKU :cool:

Nem tipp volt, így kell csinálni! Ha te is megnézted volna akármelyik mintapélda forráskódját, akkor tudnád! :wink: :rolleyes:

mp33, akkor ez a régimódiság tükröződik a honlapodról is? így már érteeeeem! :smiley: :wink:

'Netiko' wrote on '2009-07-11:

Sziasztok!

Letelepítettem a lightbox2 plugint aktiváltam stb. Tehát mindent úgy csináltam, ahogy kell, vagy még sem? Ugyanis a képre kattintva, a kép egy másik gyönyörű szép fehér hátérrel rendelkező üres oldalon jön fel. Semmi box, semmi fekete háttér stb. Mi lehet a gond?

Szia!

Nekem is ugyan ez a problémám. Még nem találtam rá magyarázatot, de ha sikerül valamit kibugarásznom szólok.

szerintem akad a lightbox valami másik pluginnal!

'mano' wrote on '2009-10-01:

szerintem akad a lightbox valami másik pluginnal!

Kikapcsoltam az összes plugint, és mégsem mükszik. Feladtam. Egy hete küzdök vele. Lehet, hogy valami más után kéne nézni. Ismertek hasonló plugint? Én is el kezdek keresgélni.

Beizzítottam a “nextGen gallery”-t. Megfelel nekem a Thickbox effekt is. A honlap tulajdonosának megfelel. Viszont, ha közben tudna nekem valaki segíteni, hogy mi lehet az alapprobléma, akkor szívesen venném. Előre is köszönöm.

hanyas verzió a lightbox?

emlékszem anno nekem csak a 0.6.2 volt hajlandó működni!