emlékszem anno nekem csak a 0.6.2 volt hajlandó működni!
hello!
Most már kipróbáltam több verziószámút is, de mindhiába. Minden egyes próbálkozás hiábavaló. feladtam. a képek nem fognak így megjelenni. Sajnálom, hogy nem értek jobban a js-hez, de ezen tudás hiányában marad más. :( Ez van!
Próbáltam a Lightbox 2.09-et, a Lightbox 2 2.9(vagy mi a másik), a Highslide 4 for wordpress reloaded-et, a Lightbox Plus-t és egyik sem akart működni. Kikapcsoltam minden más kiegészítőt és továbbra sem működnek.
Mi lehet a baj?
http://www.vizipipadohany.com/vizipipa/ (ide raktam be pár képet, de a többi lapon sem megy, régebben pedig ment… ebből üzközésre lehetne következtetni, de ha csak ez van bekapcsolva, akkor sem akar működni rendesen…
a plugin a "clearbox" mappában van, de a clearbox.js mellette van, szintén a plugins mappában!
2
clearbox.js szerkesztése:
Code:
var CB_ScriptDir='http://honlapodcime.hu/wp-content/plugins/clearbox/';
var CB_Language='hu';
Code:
document.write('');
document.write('');
document.write('');
document.write('');
3
hu/cb_language.js tetszés szerinti átírása, de legfőbbképp utf8-ra konvertálása
és kész is.
sajnos azt tapasztaltam, hogy nem kompatibilis a lightbox-al, azaz ha már adott egy "régi" honlap, mint a KN is, ahol az egyes galériák és meghívott képek már a lightbox nevet hívják meg, ez képtelen kezelni, és a lapozós meghívást teljesen másképp értelmezi, tehát csak új wp izzításánál látom értelmét használni, bármennyire szép és jó, ezek miatt a KN-re nem tudtam ráhúzni! :(
ezzel nincs is gond, a komplett galéria generálás nálam is egyetlen incifinci kód, ami szépen legenerálja a képeket, tehát ott nekem sem okozna fennakadást hogy a lightboxot clearboxra cseréljem, slusszpassz.
de rengeteg helyen egy egy beszúrt kép is kapcsolva van galériához, hogy az is folyamatában beleillesztve jelenhessen meg, és ezt meg nem akarom az egész adatbázisban cserélni… marad ahogy van, majd szólok a cb-seknek hogy a következő frissítésre javítsák!
Valamiért nem akar a WP-Polls működni, sehol, sehogyan. Valamivel ütközik...na de mivel?
Ami fent van: All in One SEO Pack, Contact Form 7, Google XML Sitemaps, Really Simple Sitemap, Robots Meta, Search Everything, SEO Friendly Images, SEO No Duplicate, SEO Smart Links, Simple Tags, Smart Youtube, WP-Polls, WP Security Scan és mindegyikből az elérhető legfrissebb verzió van, ami a WordPress plugin tárában található.
Mi lehet a zűr? A szerver jó, valami gond a témával van. 4 script-ből az egyikkel akadhat össze...
Valaki kérem segítsen, mert scriptekhez nem értek és az oldal hivatalos indulásának már csak ez az akadálya. :(
Syska! Fordulj az ősi, bevált, munkaigényes módszerhez: kapcsolj ki minden bővítményt, majd egyesévelvissza, és ellenőrizd, hogy mikor akad meg. Na, az lesz a bűnös. (Esetleg egy elírás…)