További információt itt találsz ahonnét le is töltheted az említett csomagot: http://www.mailpress.org
Ezt megköszönöm, megnézem.
Nincs mit, ez csak természetes! Szerintem ebben az alkalmazásban megtalálod azt amire gondoltál hisz nagyon sok lehetőséggel bír és már elég fejlettnek is mondható. Gyakran frissítik is a hibajavítások és az újdonságok megjelenése miatt. Magyarul azonban még nem beszél a MailPress :)
Én megvettem a hostgator ajánlott csomagját, feltettem rá a legfrissebb mu-t, de nem készít új oldalt. Egyenlőre nem írok domaint, egy szakemberre lenne szükségem, aki tud segíteni és ha elkészült, akkor ide beírná a problémát és a megoldást is, hogy meglegyen a tanulság is - még ha én hibáztam is valahol.
Szia! csinálj egy * subdomaint arra a mappára ahol az MU van és jó lesz.
Letöröltem mindent és csináltam egy * subdomaint, betettem a kicsomagolt wordpress-mu-2.7-et.
Az telepítés után az első login oldal (wp-login.php) már nem jön be (The blog you have requested is not installed properly.)
Egyébként most nézem, hogy a hostgatoron készített mailcímek nem is működnek, írtam is nekik gyorsan, remélem ennek semmi köze az új oldal készítéséhez.
Itt más gond lehet akkor :) Jól van ráirányítva a szerverre a domain?
A domain részhez be sem tudok lépni az adott jelszóval. Az MU-t újra feltettem, mostmár az admin részig se jutok, az első login után bejön az oldal, tehát nem üres lap jelenik meg, de ezt írja: Page not found Error 404 - Not Found.
No mindegy, megvárom mit mond a support.
Gyanús, hogy a domain reggel van gond, bár ezt a csillag subdomain részt sem olvastam sehol és mivel alapvetően esztergályos vagyok, így valahogy eszembe sem jutott
:) nekem menni szokott * -al simán. az átirányítással lehet gond. ha cpanelen csinálsz subdomaint' date=' az megy?[/quote']
Persze, a csillag subdomain megvan, elkészítettem és látszik is a subdomain listában, bár magában a public_html mappában nem jelent meg a mappa, rejtettmappaként sem, ha jól látom. Hoppá az baj?
Nem nem… ne csillagot csinálj, hanem mást aldomaint. Az megy? De hogy rövidre zárjuk, ha gondolod ránézek neked. patai@provokativ.hu -ra küldj egy e-mailt az adatokkal.
Meddig mentenek naponta biztonsági mentést? Mert nekem 4 gb adat van a szerveren és cpanel nem akarja menteni:)
Nevetségesen kevés GB-ig ment utána már nem hisz vagy az adatmennyiség túl sok vagy az INODE50.000 felett van ami után nem ment minden nap a rendszer. Előzd meg a bajt és ment te minden nap hisz nagyon kis esélye van annak még ha kéred is, hogy növeljék meg, hogy meg is fogják tenni a mentési tárhely méretét.
Vagy a másik lehetőség amit javasolnak ha megkérdezed tőlük a Dedikált Szerver sokkal többért így marad a saját részről is majdhogynem minden módosítás utáni napon történő teljes mentés. Legalább ilyenkor a nemzetközi vonalak is kicsit terhelve vannak a UPC hálózatában hisz elenyésző az amit böngészéssel generálok ez irányba.
Hová ment automatikusan naponta? És már többször kerestem ezt, de nem találom. Csak azt látom, ami én manuálisan mentettem (azt ugye a gyökérbe menti). Ha "baj van", hogy lehet visszahozni a tegnapi adatokat?
Hová ment automatikusan naponta? És már többször kerestem ezt, de nem találom. Csak azt látom, ami én manuálisan mentettem (azt ugye a gyökérbe menti). Ha "baj van", hogy lehet visszahozni a tegnapi adatokat?
Nekem még soha nem volt szükségem erre de általában ez úgy szokott történni, hogy a mentések minden nap megtörténnek és ha baj van akkor fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és az illetékes rendszergazda mindent vissza fog állítani az adott mentési állapotra.
Bizonyára ez egy az átlag felhasználótól elkülönített részen található különálló biztosított tár ahova a mentési fájlok kerülnek.