Hostgator tárhely

nem tudom, de azt hiszem csak többet fizetsz a köv. hónapban. passzolom. :slight_smile:

Ezt egy évre előre kifizettem, ha csak egy havi díjról lenne szó nem is foglalkoznék vele.

Kénytelen leszek megkeresni, valahol már biztosan felmerült ez a kérdés…

Mindenesetre köszönöm a választ.

Madplus wrote:

Ezt egy évre előre kifizettem, ha csak egy havi díjról lenne szó nem is foglalkoznék vele.

Kénytelen leszek megkeresni, valahol már biztosan felmerült ez a kérdés...

Mindenesetre köszönöm a választ.

A legegyszerűbb ha megkérdezed tőlük! Általában pedig úgy szokott működni, hogy a különbözetet kiszámlázzák a visszamaradt hónapokra vagy kérheted, hogy számolják be a jelenlegi befizetésed és mennyit kelljen fizetned ahhoz, hogy mától kezdődően egy évig éljen a csomagod.

Madplus wrote:

Nem tudod véletlenül, hogy olyankor mi történik, ha egy előre kifizetett csomagot akarok magasabbra váltani? Időarányosan kell kifizetnem a különbözetet?

http://support.hostgator.com/

Ezen belül most hirtelenjében nem találtam, de ott van ez valahol, mert már olvastam róla ott.

Csomagváltás felfele még nem is volt olyan izé, lefele váltásnál kell jó pár dollárt (egyszeri alkalommal) lecsengetni.

nekem a levelezes ki van teve google apps-ra. ti melyik pluginnel oldjatok meg, hogy a levelek kimenjenek gatorektol (ertesito, regisztracio, miazmas), ugye authot nem tud a WP alapbol, amit meg gatorek kernek

'milos wrote:

nekem a levelezes ki van teve google apps-ra. ti melyik pluginnel oldjatok meg' date=' hogy a levelek kimenjenek gatorektol (ertesito, regisztracio, miazmas), ugye authot nem tud a WP alapbol, amit meg gatorek kernek[/quote']

Mire gondolsz pontosan? Nekem már évek óta tökéletesen működik a levelezés amit maga a WordPress bonyolít különösebb beállítások nélkül. Mondhatni alapértelmezett beállítások mellett értesít ha hozzászólás érkezik és stb... Hostgator esetében ezzel nincs semmi macera legfeljebb körlevélre nem alkalmas hisz egy órán belül csak 500 levelet tudsz elküldeni de ezzel egyben egy nap akár 500x24 =12.000 levél/nap.

PTS wrote:

Hostgator esetében ezzel nincs semmi macera legfeljebb körlevélre nem alkalmas hisz egy órán belül csak 500 levelet tudsz elküldeni de ezzel egyben egy nap akár 500x24 =12.000 levél/nap.

Emiatt tart nekem három napig kiküldeni az összest :D

hitetlen wrote:

PTS wrote:

Hostgator esetében ezzel nincs semmi macera legfeljebb körlevélre nem alkalmas hisz egy órán belül csak 500 levelet tudsz elküldeni de ezzel egyben egy nap akár 500x24 =12.000 levél/nap.

Hát ha ilyen jól megy a Business akkor érdemesebb lenne egy Dedikált szerverre települnöd. Én sohasem regisztráltattam senkit sem hisz szerintem nem sok értelme van egészen addig ameddig valami különleges ajánlatot nem kapnak a regisztrált felhasználók.

A te elképzeléseidnek leginkább egy Dedikált Szerver szolgáltatás tudná kielégíteni bár ahogy eddig kiderült az alapcsomag is majdhogynem túl sokban kerül neked nem, hogy akkor még ez... De azért remélem, hogy tőled soha nem fogok kapni olyan levelet amire nem vagyok kíváncsi és amiből annyi jön mint a szemét.

Elismerésem az olyan szolgáltatóké mint a Hostgator aki tesz az ellen, hogy a SPAM lassuljon kicsit hisz meg soha nem áll de ugye remélem te nem SPAM leveleket küldesz arra a bizonyos 36.000 e-Mail címedre. :) Nem mutatnád meg nekünk az oldaladat amit elhelyeztél Hostgator-on?

Hidd el, hogy hitetlen nem SPAMeket küldd!

PTS wrote:

hitetlen wrote:

PTS wrote:

Hát ha ilyen jól megy a Business akkor érdemesebb lenne egy Dedikált szerverre települnöd. Én sohasem regisztráltattam senkit sem hisz szerintem nem sok értelme van egészen addig ameddig valami különleges ajánlatot nem kapnak a regisztrált felhasználók.

Ááá, hagyjad, hisz mint írod is, ezt sem bírom fizetni :D - apropó, nincs felesleges havi 15 dollárod kölcsönbe, - nem tudom a júniust hogy fizessem ki :) Még a végén még bebukom azt a 30 weblapot, ami ebben a csomagban van.

Jahhh, ezen kivül van még + 2 csomag..., most szólj hozzá..., azokat is hogy fogom rendezni? :D Kész csőd :D

"Nem mutatnád meg nekünk az oldaladat amit elhelyeztél Hostgator-on?"

- Csak nem regisztrálni szeretnél a hírlevelemre? hehe

A többi labdát már le sem csapom, - ahogy látom, úgy is azt várod :)

'Efrud wrote:

Hidd el' date=' hogy hitetlen nem SPAMeket küldd![/quote']

Én elhiszem sőt mindent elhiszek csak kissé dühítő amikor a saját tárhelyedről nem tudsz levelet küldeni mert letiltják az egészet egyes esetekben. Nem mellesleg a tárolóegység az utóbbi napokban nem 88%-os állapotban van hanem csak 17% és egy jó ideje nem volt baj azzal, hogy nem lehetett levelet küldeni mert egy lelkes SPAM küldő előfizető az egész szervert tiltatta. Szerver: gator849

A megoldás most se más az ilyen nagy felhasználóknak mint a Dedikált Szerver hisz ha ennyi regisztrált tag van akkor forgalom egyben bevételnek is kell lennie... :)

Quote:

Ááá, hagyjad, hisz mint írod is, ezt sem bírom fizetni :D - apropó, nincs felesleges havi 15 dollárod kölcsönbe, - nem tudom a júniust hogy fizessem ki :) Még a végén még bebukom azt a 30 weblapot, ami ebben a csomagban van.

Jahhh, ezen kivül van még + 2 csomag..., most szólj hozzá..., azokat is hogy fogom rendezni? :D Kész csőd :D

"Nem mutatnád meg nekünk az oldaladat amit elhelyeztél Hostgator-on?"

- Csak nem regisztrálni szeretnél a hírlevelemre? hehe

A többi labdát már le sem csapom, - ahogy látom, úgy is azt várod :)

De szívesen regisztrálnék a hírlevélre hátha valami olyan témakörrel találkoznék ami még érdekelhetne is. Szerintem sokkal egyszerűbb lenne használni a FeedBurner szolgáltatásait ezzel is ki tudnád váltani a szűkös küldhető levelek számát.

Részemről nekem elég is volt a te kérdéseidre adott válaszolgatásból és jó szórakozást a 30 weblapodhoz meg a 3 hostingcsomagodhoz melyeket nem tudsz kifizetni? :) Sok sikert ha meg nem megy kérj pénzt a Kormányfőtől több van neki mint nekünk összesen... :)

Majdnem le is hagytam, hogy igen nekem is van egy ismerősöm aki ismer egy olyan embert aki havi 17.000.000 Ft-ot keres a Google féle AdSense rendszerben de sajnos még most is biciklivel jár és fél éves albérleti elmaradása van és a szomszéd kiskocsmában úgy hívatja meg magát egy csomag ropira, hogy ne haljon éhen. Talán az a baj, hogy a Google olyan neheze utalja a pénzt főleg ha ilyen nagy összegről van szó. :lol: Mégsem láttam még egy hirdetési egységet sem a weblapján hisz a weblapját sem láttam még soha! Hűha... :lol:

'PTS wrote:

Efrud wrote:

Hidd el' date=' hogy hitetlen nem SPAMeket küldd![/quote']

Én elhiszem sőt mindent elhiszek csak kissé dühítő amikor a saját tárhelyedről nem tudsz levelet küldeni mert letiltják az egészet egyes esetekben. Nem mellesleg a tárolóegység az utóbbi napokban nem 88%-os állapotban van hanem csak 17% és egy jó ideje nem volt baj azzal, hogy nem lehetett levelet küldeni mert egy lelkes SPAM küldő előfizető az egész szervert tiltatta. Szerver: gator849

A megoldás most se más az ilyen nagy felhasználóknak mint a Dedikált Szerver hisz ha ennyi regisztrált tag van akkor forgalom egyben bevételnek is kell lennie... :)

Ez bizony így van - ez nem kellemes.

De ha ez téged megnyugtat, nem spamelek, és mind három csomagom dedikált IP (business csomag) - de képes vagyok ezeket is úgy leterhelni (hiába wordpress) , hogy most kell beüzemelnem a negyediket is :D

Ettől függetlenül a spamelők engem is hátráltatnak, hisz miattuk van az óránkénti limit korlát.

De figy: magyar oldalamon sincs máshogy (sorozatok-foruma.hu): feburártól engedélyeztem a regisztrálást (a wordpress motor januártól működik itt), azóta 1078 user regisztrált a lapra. És még csak nem is korlátozom a lap olvasását, kommentelését - mindent igénybe lehet venni reg nélkül is. Mi lenne ha még korlátoznám is a guests usereket? :D No problem. :D

PTS wrote:

De szívesen regisztrálnék a hírlevélre hátha valami olyan témakörrel találkoznék ami még érdekelhetne is. Szerintem sokkal egyszerűbb lenne használni a FeedBurner szolgáltatásait ezzel is ki tudnád váltani a szűkös küldhető levelek számát.

Részemről nekem elég is volt a te kérdéseidre adott válaszolgatásból és jó szórakozást a 30 weblapodhoz meg a 3 hostingcsomagodhoz melyeket nem tudsz kifizetni? :) Sok sikert ha meg nem megy kérj pénzt a Kormányfőtől több van neki mint nekünk összesen... :)

Hát te mondtad,- nem én -, hogy valahonnan úgy sejted, nem bírom fizetni - hogy ezt honnan vetted, nem tudom, de te írtad :D

Amúgy a FeedBurner képes egyedi hírlevelet kiküldeni? vagy csak a friss postokról küldi ki a napi értesítőt? Melyik "menüpontja az? :o Komolyan kérdem, mert nem nagyon vágom a FeedBurner szolgáltatását. (amit most használok FeedBurner szolgáltatást, az csak a napi friss bejegyzésekről küld ki e-mail értesítést - az meg most valljuk be őszintén elég "gagyi" szolgáltatás)

Quote:

Ez bizony így van - ez nem kellemes.

De ha ez téged megnyugtat, nem spamelek, és mind három csomagom dedikált IP (business csomag) - de képes vagyok ezeket is úgy leterhelni (hiába wordpress) , hogy most kell beüzemelnem a negyediket is :D

Ettől függetlenül a spamelők engem is hátráltatnak, hisz miattuk van az óránkénti limit korlát.

De figy: magyar oldalamon sincs máshogy (sorozatok-foruma.hu): feburártól engedélyeztem a regisztrálást (a wordpress motor januártól működik itt), azóta 1078 user regisztrált a lapra. És még csak nem is korlátozom a lap olvasását, kommentelését - mindent igénybe lehet venni reg nélkül is. Mi lenne ha még korlátoznám is a guests usereket? :D No problem. :D

Ez a lényeg, hogy a SPAM ellen vagyunk ezek szerint mindketten. Mondjuk én sokkal jobban fel tudok háborodni ha valami ilyen szutyokkal kell találkoznom nap mint nap mint egy SPAM levél és hát nagyon sok esetben pont az a vicc, hogy mi is emiatt járunk pórul.

Hisz van mikor egy betűs feladványt még egy embernek is alig sikerül megfejteni de az biztos, hogy a gépek ellen ez a biztos védelem. Legtöbb esetben pedig épp mi akik nem csak a szimpla olvasó szemszögéből találkozunk ezzel látjuk azt, hogy ezek a bevezetett korlátozások nem amiatt van mert az USA-ban adókötelezettek az e-Mail üzenetek hanem azért mert már korábban ők is összetalálkoztak az én kedvenceimmel a SPAM küldőkkel... :mad:

PTS wrote:

.

Hisz van mikor egy betűs feladványt még egy embernek is alig sikerül megfejteni de az biztos, hogy a gépek ellen ez a biztos védelem.

hehe, épp ma kellett megküzdenem ilyen problémával: http://openid.net // próbált már rajta valaki regisztrálni? azanyja, olyan robotszűrője van, hogy hátast dobtam egyből. Először azt hittem, csak viccel, de nem..., ááá nagyon kemény :D

Quote:

Hát te mondtad,- nem én -, hogy valahonnan úgy sejted, nem bírom fizetni - hogy ezt honnan vetted, nem tudom, de te írtad :D

Amúgy a FeedBurner képes egyedi hírlevelet kiküldeni? vagy csak a friss postokról küldi ki a napi értesítőt? Melyik "menüpontja az? :o Komolyan kérdem, mert nem nagyon vágom a FeedBurner szolgáltatását. (amit most használok FeedBurner szolgáltatást, az csak a napi friss bejegyzésekről küld ki e-mail értesítést - az meg most valljuk be őszintén elég "gagyi" szolgáltatás)

Ne haragudj! De itt http://forum.word-press.hu/post/14546/#p14546 ebben a hozzászólásban írtad, hogy "Jópár $ kell lecsengetni" Ebből gondoltam arra, hogy te sem nagyon vagy oda a több 100$-os Dedikált Szerverekért mint ahogy én sem hisz semmi szükségem nincs rájuk de hát őszintén ha már Dedikált Szerver megoldás akkor lehet olcsóbb és talán egyszerűbb is itthon választanunk egy szolgáltatót bár egyes esetekben nagyon indokolt lehet ez de számomra semmi szükség nincs rá.

Persze ezt mindenki döntse el maga, hogy mire kell neki egy szimpla több weblapot tároló szerver és egy csak az én weblapomat tároló szerver. A FeedBurner kérdésben pedig én nem tudok neked közvetlen választ adni hisz nem igazán használtam eddig a FeedBurner szolgáltatásait.

Ha jól emlékszem akkor hasonlóan valahogyan régebben meg lehetett oldani, hogy egyedi hírleveleket is ki tudjon küldeni a feliratkozott felhasználóknak melyben az volt a különlegesség, hogy közvetlenül hirdetéseket is meg lehetett jeleníteni a hírlevélben.

Quote:

hehe, épp ma kellett megküzdenem ilyen problémával: http://openid.net // próbált már rajta valaki regisztrálni? azanyja, olyan robotszűrője van, hogy hátast dobtam egyből. Először azt hittem, csak viccel, de nem..., ááá nagyon kemény :D

A legfőbb, hogy az OpenID egy nagyszerű dolog mégis ez az olvasd le a kép tartalmát és írd be vagy gurigázz a kis golyóval a lyuk felé megoldások miatt sok embernek már kedve sincs hozzászólni egy-egy bejegyzéshez egyes esetekben... irritated.gif

Pedig sok esetben a Kismet használata ésszerűbb mint sem ilyen különleges megoldások alkalmazása sőt a Kismet is nagyon jól sőt kiválóan végzi a munkáját. ;)

De nem mellékesen egy viszonylag egyszerű WordPress Plugin a MailPress nem lenne számodra megfelelő? Ebben lehetőséged van beállítani egyedi SMTP szervert sőt közvetlen be tudod állítani a Google hitelesített Mail szolgáltatásához tartozó SMTP szervet is.

Közvetlen pedig ha még nem tetted meg és nem irányítottad át az MX értékeket a Google szervereire akkor tedd meg és közvetlen a saját domain címed szerepelne a @ utáni részben nem pedig a @gmail.com

Bár ez is egyedi szempont hisz van akinek ez fontos bár van akinek egyáltalán nem számít de azért a Google szolgáltatásait szívesebben használom mint a Hostgator beépített Levelezőrendszerét.

További információt itt találsz ahonnét le is töltheted az említett csomagot: http://www.mailpress.org

PTS wrote:

További információt itt találsz ahonnét le is töltheted az említett csomagot: http://www.mailpress.org

Ezt megköszönöm, megnézem.