Hostgator tárhely

Üdv nektek!Most lehet, hogy tök hülyeséget, illetve evidens dolgot kérdezek, de ennél a Hostgatornál miként működik a domain átregisztrálás?Vakuljak meg, ha látom!Tudna ebben valaki érdemi információt adni, ha mát itt hirdetve, meg tesztelve vagyon?(a tárhely regisztrációm már él, csak a név nem mutat a kiszolgálóra)

Mivel a word-press.hu-n reklámozzuk a Hostgator.com szolgáltatásait, illetve a mi oldalaink is az ottani szervereken futnak, gondoltam létrehozok egy témát azoknak, akiknek esetleg kérdésük, problémájuk lenne. Egyfajta magyar support a tárhelyhez.Ha nem szeretnél a fórumba írni, akkor a kérdéseidet a tarhely@word-press.hu -n is felteheted.

Quote:

[h]Hostgator - Tesztelve[/h]


A hostgator egy amerikai tárhelyszolgáltató, amelynek az elérése Magyarországról is tökéletes. A WordPress 2.7.1 automatikusan telepíthető a tárhely adminisztrációs felületéről.

Ajánlott csomag: Baby

Részletek a Baby csomagból: korlátlan tárhely, korlátlan domain, korlátlan aldomain, korlátlan e-mail postafiók, korlátlan mySQL tábla, korlátlan FTP hozzáférés, korlátlan adatforgalomÂ… stb. Ár: $7.95-$9.95 / hó (kb. 20.000 Ft-ra jön ki egy évre, 20%-os kedvezménnyel, éves fizetés esetén)

Hostgator tárhely rendelés
20%-os kedvezmény kupon kód: AUTUMN

Egyéb lehetőségek: WordPress Tárhely

Azzal, hogy a Hostgator tárhelyet választod, támogatod a WordPress Magyarország szervereinek a fenntartását.

Közel 100 külön oldalt futtatok náluk, több mint egy éve. Zseniálisak! A tárhely, a szerverek, a rendelkezésre állás… a 24 órás ügyfélszolgálatról pedig ódákat tudnék zengeni!!! (én rontok el valamit, mégis ő kér elnézést :slight_smile: )

nekem is volt tarhelyem naluk

volt gondom veluk, pl figyelmeztetes nelkul lovoldoztek le az egyik wp-os oldalam altal generalt adatforgalom miatt az egesz accomat, volt hogy havonta tobbszor is

a masik, hogy frankfurt es a dallasi szervertermuk kozott 70%-os adatvesztes allt fent, igy 200as ping folott volt minden oldalam europabolez utan kezdtem el keresgelni hasonlo szolgaltatot europan belul, ekkor talaltam ra a servage-re, a support pl altalaban 5 percen belul valaszol, de utoljara fel eve kellett irnom nekik; a control paneljuk a cpanel utan kisse fapadosnak tunik, de minden ugyanugy elvegezhetomindenkinek csak ajanlani tudom, wp-t nagyon szereti

jah az ingyen domaint a tarhely melle ne hagyjam mar ki (((=

Ez nagyon régen lehetett, mivel a HOSTGATOR-nál nincs adatforgalmi korlát. Egy példát mondok: üzemeltetek sima 10 dolláros tárhelyen egy wp blogot, aminek van 10.000-20.000 napi látogatója és semmilyen problémám nincsen. Ezt most csak azért említem, mert Mo-on a szolgáltatók többsége a haját tépné… videós, képes oldal…

Nekem wordpress, phpbb és kicsit most összehúzom magam, de joomla is futott rajta.(hát most szégyellem magam :smiley: )

Nem volt gondom soha velük. Amikor regeltem náluk voltak fennakadások, mert ez volt az első tárhelyem ahol tulajdonképpen magam ura vagyok. De akkor is még az én angol nyelvtudásommal (elég ratyi) meg tudtam velük beszélni a dolgokat és azonnal segítettek. Pedig én voltam a béna. Van egy videós oldalam is ott és semmi adatforgalom gondot nem tapasztaltam. Én mindenkinek ajánlom a Hostgatort, aki egy olyan tárhelyet akar 10 dolcsiért ami korlátlan, minden tekintetben és a support bármikor rendelkezésre áll.

Áhááá!Szóval az eredeti domain regisztrátorom irányítja át az új szerver címet?

Akkor most írásban letépem a hátát, mert az ottani support közölte, hogy forduljak bizalommal az új szolgáltatómhoz, ha már leléptem tőlük.

Pppfff…Köszi!

http://www.hostmasters.co.hu/ ő regisztrátorod? Ha nem akarják az igazságod, akkor szól, 1 nap alatt megoldható probléma :slight_smile:


Zaphod wrote:

Áhááá!

Szóval az eredeti domain regisztrátorom irányítja át az új szerver címet?


Akkor most írásban letépem a hátát, mert az ottani support közölte, hogy forduljak bizalommal az új szolgáltatómhoz, ha már leléptem tőlük.


Pppfff...

Köszi!
hohó.

ez úgy működik, hogy van külön a DNS szerver, és a webszerver. a DNS szerver felel csak a domain név feloldásáért. Ez sok esetben azonban úgy van, hogy beépítik a tárhely árába (vagy ha ott veszed a tárhelyet elengedik). Amúgy ennek is van rendes fenntartási költsége.

Namost, nálad az történhetett, hogy a DNS szerverek használatát külön nem adják, benne volt a webszerver csomagban. Így neked át kell vinned a domain egy másik szolgáltatóhoz (vagy velük leszerződni domain fenntartásra).

Aztán ha a domain szolgáltatás rendbe, akkor kérd azt, hogy az adott domaint irányítsák a webszerver IP címére.

'Patai wrote:

http://www.hostmasters.co.hu/ ő regisztrátorod? Ha nem akarják az igazságod' date=' akkor szól, 1 nap alatt megoldható probléma :)[/quote']
Itt regisztráltam: http://tarhelydomain.com/


irritated.gif

Domain.hu-n néztem ki a regisztrátorod. :slight_smile:


Patai László wrote:

Domain.hu-n néztem ki a regisztrátorod. :)
Ha megoldod a problémámat egy nap alatt, akkor az nekem bármennyi sört megér! :lol:

:slight_smile: jó hogy mondod… a cikk! Holnap írok ez ügyben neked egy e-mailt.


Patai László wrote:

:) jó hogy mondod... a cikk! Holnap írok ez ügyben neked egy e-mailt.
Baromira le fogsz kötelezni!


Köszönöm! ;)

A hostgatort én is nyugodt szívvel ajánlom azoknak akik már megunták a hazai drága, de gagyi szolgáltatókat. Tisztelet a kivételnek.Érdekes, hogy mennyivel többet tud nyújtani a hostgator ugyanazon az áron.


Madplus wrote:

A hostgatort én is nyugodt szívvel ajánlom azoknak akik már megunták a hazai drága, de gagyi szolgáltatókat. Tisztelet a kivételnek.

Érdekes, hogy mennyivel többet tud nyújtani a hostgator ugyanazon az áron.
itthon is kaphatsz minőséget a pénzedért.

Üdv!Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy meglévő Hostgator előfizetés mellé amennyiben a http://name.com (Name.com) oldalon akár egy akár több Domain címet regisztrálok milyen beállításokat kell eszközölnöm ahhoz, hogy a Hostgator szerver címére hivatkozzon és az ott található almappa tartalmát jelenítse meg. Esetleg URL átirányítás elég lenne ehhez vagy sokkal komplettebb beállításokra van szükség? neutral.gifMásodik kérdésem pedig az lenne, hogy a Name.com szolgáltatásai között megtalálható a Google féle komplett saját domain név alatt üzemelni képes szolgáltatások elérhetősége. Azonban amennyiben én ezt igénybe szeretném venni nem -e gátolja meg az a tény, hogy nem a Google Webhelyszolgáltatását hanem a saját Hostgator féle szolgáltatáson szeretném a Weblapot megjeleníteni azonban az e-Mail és egyéb szolgáltatásokat természetesen a Google rendszerében végezném. irritated.gifAmennyiben tudtok kérlek benneteket, hogy segítsetek a helyes út megtalálásában. Köszönöm! :slight_smile:

Névszervereket kell csak beállítani a domainhez és ezzel készen is vagy. A másodikat nem annyira értem. Ha komplett domaines dolgot választod arra nem tudsz tartalmat tenni. Az azonosítód kell megadnod amit a kuglitól kapsz és ennyi. Ez olyan mint a domain parking csak a kuglitól.

Tehát a gmailt szeretnéd használni, jól étem? Easy. name.com-on megadod a NS szervereidet (ki kell törölni az ott láthato 4 szervert), majd amikor ez megvan, akkor a MX rekordot visszairánytod a hostgatorról a gmailra. :slight_smile:Ki is próbálom.

Erre kell állítani a MX rekordot: aspmx.l.google.com :slight_smile:Sikeresen be is állítottam egyik oldalamat a googlenél. Ismertem eddig is ezt a szolgáltatásukat, de nem próbáltam még… tetszik :slight_smile: