Hostgator tárhely

tomi319 wrote:

nem törlik a tárhelyet szó nélkül? vagy előtte figyelmeztetnek ha nem tetszik nekik valami? Meg egyébként néztem a weboldalak eléréssébek sebességét a magyar szerverek majdnem 2x olyan lassú volt mint a hostgator:D Ez durva hostgator 1sec magyar szerver 2.4 alatt nem volt:D

Nem törölnek semmit szó nélkül. Ha gond van még telón is felhívnak, hogy ez meg az a gond és a rendszergazda küld levelet.

az jó engem felhívnának nem nagyon tudnám értelmezni mit mondanak:D Torrent oldalal lenne bajuk?

Igen. az tiltott.

tomi319 wrote:

az jó engem felhívnának nem nagyon tudnám értelmezni mit mondanak:D Torrent oldalal lenne bajuk?

Helyezd el a saját szerveredet egy szerverteremben 11.900 Ft + áfa díjon és azt csinálsz vele amit csak szeretnél. Talán nem a Hostgator és a hozzá hasonló szolgáltatókon kellene gondolkodnod hisz az általuk egészen komolyan betartatott szabályos semmi olyat nem engednek meg amikre fel szeretnéd használni őket.

Ezért van a magyar szolgáltatókkal ellentétben korlátlan levélküldési lehetőség a Hostgatoron is mely valóban korlátlan csupán annyi a kitétel, hogy egy óra alatt 500 levél legfeljebb itthon akár a Médiacenter esetében 10.000 vagy még több amit akár egyből el is használhatsz.

Ez is mutatja, hogy sokkal szigorúbban veszik az ilyen jellegű dolgokat mint itthon. Szerintem külföldi szerveren csak egyszerű legálisnak mondható oldalak és persze scriptek futtatása javasolt.

De ez teljesen normális… :slight_smile:

Patai László wrote:

De ez teljesen normális... :)

:) Inkább kérdezzen az ember mint megszívassa saját magát mint ahogy én is megtettem a Justhost-al mikor rádöbbentem, hogy 2GB-nál nagyobb fájlokat a weben keresztül nem lehet elérni mindössze FTP-n tudod fel illetve letölteni sajnos. Hostgator-nál pedig 8-9GB-os fájlokkal sincs semmi baj sőt stabilan 1,2-1,4MB-al képes töltődni ami nem is olyan rossz.

a torrent oldal nem lényeg úgy is egy játékos községet akarok főleg és annak kell a tárhely:)

Találtam egy kupon kódot: 1cent így 1 cent lenen az első havi díj de a közétkező már 9.95 lenne nem? Mert így 1 hónap próba nekem nagyon megérné:D Vélemények?

20%-os kedvezmény van a hostgatornál a kuponoknál. Amit nem nehéz megtalálni mert a főoldalon mindig kint van.

tomi319 wrote:

a torrent oldal nem lényeg úgy is egy játékos községet akarok főleg és annak kell a tárhely:)

Találtam egy kupon kódot: 1cent így 1 cent lenen az első havi díj de a közétkező már 9.95 lenne nem? Mert így 1 hónap próba nekem nagyon megérné:D Vélemények?

Ez az 1 cent arra való, hogy kipróbáld tetszik -e és ha nem akkor az első hónap végén sec perc alatt le is mondhatod. Azonban sokkal jobban megéri az említett 20%-os kupon kód mely jelenleg a SPRING.

Persze ebben az esetben szerintem jobban megéri ha nem egy hónapra fizetsz elő hanem mondjuk kifizetsz 1,2 vagy akár 3 évet is hisz sokkal nagyobb a kedvezmény és arról ne feledkezzünk meg, hogy ez csak új ügyfeleknek jár tehát aki már előfizető az nem tudja ezen kódok lehetőségeit igénybe venni.

ám nem tartom valószínűnek hogy egy átlag magyar ember kifizet előre 3 évet… de ha te kifizetted akkor jó dolgod lehet. :smiley:

Vagy csak tetszik neki a szolgáltatás… na.

én 1 centes kuponnal kipróbálom 1 hónapig azt majd meglátom:)

Efrud wrote:

ám nem tartom valószínűnek hogy egy átlag magyar ember kifizet előre 3 évet.... de ha te kifizetted akkor jó dolgod lehet. :D

Szerintem biztos, hogy van ember aki kifizeti előre a három évet. Én nem tettem mert még akkoriban nem igazán tudtam mit jelenet is valójában ez a kuponos rendszer mellékesen pedig én nem 20%-os hanem csak 15%-os kupont váltottam be de azt két évre.

Én úgy gondolom, hogy az ilyen jellegű tehát akárhány és akármiféle domain címeket ráirányíthatsz és pillanatok alatt működőképes is a szolgáltatáson így akármire akármikor jó lehet. Persze van aki úgy gondolja jobb évente teljesen lenullázni az egészet de van aki inkább a már megszokott belépési kódjaival és egyebekkel szeretné használni.

Mellékesen most a Baby csomag díja az egy éves domain regisztrációval 301,20$ mely 67.337 Ft-ba kerül de ha a SPRING kuponodat felhasználod akkor pontosan 60,24$ kedvezményt kapsz mely 13.467 Ft. Tehát a végösszeg 240,96$ ami 53.870 Ft amit bárhogy is veszünk és elosztunk 36-al akkor 1.496 Ft-os havidíjjal kell számolnunk egy majdhogynem minden tekintetben korlátlan tárhelyért cserébe.

Szerintem ez így már egyből nem is olyan sok és cserébe kérhetsz különálló IP címet magadnak havi 2$-ért ami nagyjából a kedvezményt fedezi is így jól jársz és egy plusz szolgáltatást is kapsz mellé persze csak akkor ha kell de gondolom erre is csak nekem volt annak idején szükségem.

Patai László wrote:

Vagy csak tetszik neki a szolgáltatás... na.

Vagy csak jobban tetszene ha nem lenne mondhatni feleslegesen ott a cPanel oldalán az egyedi php.ini beállítási lehetőség mely biztos jó, hogy ott van és cserébe semmit nem ér de gondolom ezzel készítenek fel téged és engem és mindenki mást aki Hostgator-os, hogy ha dedikált szerverre váltatok akkor ott ezt fogjátok látni és nyugodt szívvel módosítgathatjátok is ameddig maga a szerver gépetek bírja. Akkor sokkal jobban tetszene.

Egy oldalhoz lehet több domaint is rendelni? hogy pl 2 domain néven ugyanaz jöjjön be?:slight_smile:

Az egyik domaint ráirányítod a másikra.

Igazán ennek akkor látom értelmét, ha a domained mellé olyan domaint is megvásároltál, ami hasonlít az eredeti domainre, és elüthetik az eredetit, de nem akarod, hogy ezek a látogatók elvesszenek.

Nem is találok sehol sem információt arról, hogy mi történt az elmúlt fél órában de az biztos, hogy se a Hostgator főoldala sem pedig az én oldalaim közül semmit sem lehetett elérni. Persze a Word-Press.hu-t sem. Pedig nem is láttam semmi bejegyzést arra vonatkozólag, hogy frissítenek vagy valamit mesterkednek. Avagy csak nálam volt baj és ismét a UPC viccelt meg?

Nekem is a Hostgatoron van az egyik honlapom, de nem volt fennakadás. Talán másik szerveren lakozom. :slight_smile:

'Farkas wrote:

Nekem is a Hostgatoron van az egyik honlapom' date=' de nem volt fennakadás. Talán másik szerveren lakozom. :)[/quote']

Akkor valószínű, hogy nálam volt a baj hisz nekem se a 692-es sem pedig a 839-es Hostgator-os szerver sem volt elérhető ahol el vannak helyezve az oldalaim. De a lényeg az, hogy minden rendben van! :)

Mellékesen WP mellé milyen Fórumrendszert ajánlanál amit össze is lehet hozni WP-vel viszonylag egyszerűen?

BBpress