Köszönöm a segítséget! Gyorsan írok is nekik, hogy akkor miként menne ez a 3 éves kifizetés és ha választ is kapok akkor veletek is megosztom hátha egyszer valakinek pont erre az információra lesz szüksége. :)
Köszönöm a segítséget! Gyorsan írok is nekik, hogy akkor miként menne ez a 3 éves kifizetés és ha választ is kapok akkor veletek is megosztom hátha egyszer valakinek pont erre az információra lesz szüksége. :)
menyit fizetsz havonta? mert havi fizetéssel lehet bérelek én is tárat
9 dollárt. annyiért adják a totál korlátlan tárhelyüket.
beállítási költség van?
hello, gyorsan végigpörgettem a témát, de ha jól láttam, még nem kérdezték meg azt, hogy a hostgator ugye nem kezel .hu domaint (vásárlás, dns etc), tehát azt máshol kell rendelnem, kezelnem? (megnéztem a hostgator lapját is, ott nem láttam erre utaló nyomot.)
szerintetek hogy viszonyul a hostgator kínálata a dreamhostéhoz?
második kérdés: az sehol sincs expliciten ott, hogy a wordpress muval minden gond nélkül megy. sem a hostgatoron, sem itt a fórumon.meg tudjátok ezt erősíteni?
harmadik kérdés (ne nézzetek nagyon hülyének
): ez már több online szolgáltatásnál előjött, hogy áfás számlát hogyan lehet kérni tőlük (mármint amit el lehet számolni)? vagy a sima számlát, amit küldenek mélben, kinyomtatva elvileg minden további nélkül beveszi az apeh?
nincs.
szerintetek hogy viszonyul a hostgator kínálata a dreamhostéhoz?
második kérdés: az sehol sincs expliciten ott, hogy a wordpress muval minden gond nélkül megy. sem a hostgatoron, sem itt a fórumon.meg tudjátok ezt erősíteni?
harmadik kérdés (ne nézzetek nagyon hülyének :D ): ez már több online szolgáltatásnál előjött, hogy áfás számlát hogyan lehet kérni tőlük (mármint amit el lehet számolni)? vagy a sima számlát, amit küldenek mélben, kinyomtatva elvileg minden további nélkül beveszi az apeh?
1. fut .hu, csak ők nem regelnek. itt regelj .hu-t és kérd, hogy lőjjék a hostgatorra: http://domainsector.hu/ mellesleg ez a fórum is a hostgatoron fut :D
2. A hostgatoron simán fut a wordpress mu. ( magam is futtatok többet is )
3. saját billing oldaladon találod a számlát, ugyan nem ÃFÃs (amcsiban nincs is áfa ilyenekre... magyarország én így szeretem ). Kinyomtatod és odaadod a könyvelődnek :D kezd vele valamit. elfogadott itthon is. De biztosan Győző tudna pár csípős szót erről ejteni... :)
köszönöm! csípős szavam nekem is van elég, mantrázom magamban sokszor
(domainregisztrátorom van bevált, mediacenter, náluk van a többi is)
Közben sikeresen meg tudtam beszélni velük és ami a lényeg, hogy a Kupon kódokat ilyenkor már használni nem de a kedvezményes 7.95$-os áron számolnak ha most ki akarom fizetni az elkövetkezendő 3 évet. De szerintem most felesleges lenne hisz még majd csak 2010 Januárjában jár le a 2.-év amit akkoriban előre kifizettem és hát kitudja lehet a $ árfolyama is zuhanni kezd a nyár folyamán akkor pedig még kedvezőbben is jönnék ki mint most.
Mediacenter szívesen irányítja át az általad kért és regisztrált domain címet a Hostgatorra? Mert amikor én rákérdeztem azt mondták ellentétes felállásban, hogy minőség biztosítási okoknál fogva nem fogadnak domain regisztrátor általi átirányítást. Emiatt én a Name.com-os regisztrációimat átirányítani nem legfeljebb átregeltetni tudom a Mediacenterhez.
egy kérdésem még lenne hogy van fájl méret korlátozás? 1-2 gb os fájlokat is fel lehet teni? meg hanagy az adatforgalom nem szolnak érte?
Nincs ilyen jellegű korlátozás. DVD-ket is felrakhatsz. 20-25%os szerver kihasználtságnál szólnak… (az viszont már durva nagyon) Nincs gond ilyenekből.
játék demók lennének csak fent meg a havi fizetés hogy megy cpanelbe figyelmeztetnek hogy fizetni kéne vagy ez hogy van?
Küldenek mailt, hogy hol tudsz fizetni. Külön oldal van rá.
oké kösz aszem jövő hónapba megrendelem havi fizetéésel kupont csak 1x lehet használni ugye?
Már elnézést, hogy ismét egy kérdés amire nem találtam választ de ez a 20-25%-os szerverkihasználtság pontosan mit is jelent? :) Elvileg ahogy le van írva a folyamatos 10% feletti CPU használat miatt is szüneteltetheti a csomagot de ezt a 20-25%-ot hogy érted?
20%-ra emlékeztem. Ha nagyon terhelő programot futtatsz, akkor szólnak… nyilván. Egyszer volt nekem ilyen… egyik rendszerem elromlott és minden látogatónál elkezdett egy 4GB-os fájlt futtatni.
de elmagyarázták, hogy mi a gond és hogy oldjam meg… jófejek.
Ãgy persze de amúgy ha véletlen nem kezd semmi több GB-os fájlokat futtatni akkor nem lesz baj.
Mellékesen az adatforgalom tekintetében van amikor szólnak? Jó-jó tudom korlátlan de elvileg ez sem jelenti azt, hogy éjjel nappal 50-100%-os sávszélesség kihasználtság mellett üzemeltess egy oldalt. Vagy igen?
nem törlik a tárhelyet szó nélkül? vagy előtte figyelmeztetnek ha nem tetszik nekik valami? Meg egyébként néztem a weboldalak eléréssébek sebességét a magyar szerverek majdnem 2x olyan lassú volt mint a hostgator:D Ez durva hostgator 1sec magyar szerver 2.4 alatt nem volt:D
Milyen magyar szervereken mérted ezeket a sebességeket?