Szervusz PTS!
Időközben kiderült, hogy az UPC rendszere ismét haldoklott, tehát ez is okozhatott gondokat.
Fórumról:
Másodszor indítottam és zártam be Fórumot az egyik oldalamon, mert nem gondoltam át a kérdést rendesen: van-e szükségem egyáltalán egy honlap, egy blog mögött fórumra?
A WordPress hozzászólási rendszere (meg az egész), elég jól ki van ahhoz találva, hogy megfelelő csevejeket lehessen bonyolítani vele.
Ãt kell gondolni, hogy milyen témaspecifikus dolga van az ember fiának, hogy mekkora a várható érdeklődés és várható reális forgalom, mekkora az összhang a honlap (blog) és a fórum tartalma között, stb.?
A WordPress blogjellege esetén a bbpress ajánlható, ami azonban nem egy túl robosztus fórumrendszer, de mégiscsak egy kutyának kölke… 
A Simple:Forum Press erőteljesebb, bár több odafigyelést igényel az üzembeállítása, mégis sikeres lehet az üzeme.
Komolyabb fórumokhoz komolyabb fórumrendszerek illenek (itt pl. a PunBB fut), de ezek közül tényleg az egyéni ízlések döntenek.
Arra ugyan nem irányult a kérdésed, de mindezek ingyenes rendszerek (mármint amit felsoroltam), és ott vannak a fizetős, kemény fórummotorok is. Van bőség, csak megfontolt, tervezett döntés kell a választáshoz. 
Kedves Győző!
Köszönöm a tartalmas választ! Úgy tűnik, hogy valójában a UPC miatt és nem pedig a Hostgator problémája miatt nem tudtam elérni majdhogynem semmit sem. Nem tudom meddig lesz ez még így de amióta elkezdték ezt a sebességemelést nekem is és pár ismerősöm is alig tud néha elérni külföldi oldalakat se a Hungária sem pedig a Petőfi utcából. Talán egyszerűbb lenne Optikai hálózatra előfizetni hisz elsők között kaptuk meg a kábeleket itt Pécsen még Október-November környékén.
Na de visszatérve jele esetben azzal nem kell foglalkozni, hogy menni fog -e avagy sem hisz a Hostgator soha nem hagyott cserben így nem kell azzal foglalkozni, hogy mit választhatok hisz akár bármit. De megfogadom a tanácsokat és a most kialakítandó Fórum talán kicsit aktívabb közösséget hozhatna össze hisz nem kifejezetten Blog témakörre szeretném most használni a WordPress motorját.
A vBulletin és IPB Fórumokat kilőném hisz annyi forgalmat és nyereséget első körben nem lenne képes termelni, hogy érdemes legyen licencet venni hozzá és üzemeltetni. Nem beszélve arról, hogy a WordPress blogmotorhoz és a phpBB3, punBB, BBpress fórummotorokhoz sokkal gyorsabban jelennek meg frissítések. 
Mellékesen amit nem tudok az-az, hogy ha nekem van egy tárhelyem amit a napokban aktiváltam és ki is fizettem a 240,96$-s 36 havi előfizetési díjat azonban a domain címre sehogyan sem tudtam kiválasztani, hogy 3 évre legyen érvényes. Lehet ezt szerintetek a Hostgator Ügyfélszolgálatától kérni, hogy mondjuk azt is ki szeretném fizetni és számlázzák ki a már megszokott fizetési rendszerben?
Hát ha irsz nekik egy emailt vagy a chaten megkérdet egyszerűen akkor kiderül.
Fórumokról: Ha már így fizetsz mindenért, mint a meszes, akkor én azt mondom vBulletin, ha nagyba gondolkodsz. Amúgy meg bbpress kicsiben, közepesben pedig phpbb seo premod.
Fórumokról: Ha már így fizetsz mindenért, mint a meszes, akkor én azt mondom vBulletin, ha nagyba gondolkodsz. Amúgy meg bbpress kicsiben, közepesben pedig phpbb seo premod.
Ãrtam de kaptam egy értelmetlen választ, hogy időközben úgyis jönni fog az előfizetési díj amit be kell fizetnem. Nem arra voltam különben kíváncsi hisz erre gondoltam, hogy ha lejár akkor megjelenik a Fizetési rendszerben, hogy fizesd ki vagy eltűnik a címed a hálóról.
Ezért kérdeztem hátha valakinek már volt ilyen jellegű kérdése az ügyfélszolgálat felé de megpróbálom újra hátha most nagyobb sikerrel járok. Amúgy amiért nem vBulletin az nem más mint, hogy nem lenne értelme egy ekkora horderejű Fórumrendszernek hisz bőven nem lenne annyira kihasználva mint amihez ezt a Fórummotort tervezték hisz ezt nem havi 1.000-2.500 hozzászólásra alkalmas hanem akár 1-2 millióra is havonta. Na nem mintha a kisebbek nem lennének képesek kiszolgálni az ekkora forgalmat de egy jobban optimalizált rendszer mégiscsak könnyebben venné az akadályt.
Nem utolsó sorban pedig szeretném a WordPress téma alá beépíteni így arra is figyelni kell, hogy nehogy a túlzott funkcionalitás miatt kilógjon vagy komplett bele se illeszkedjen az oldalba. Kíváncsi lennék amúgy, hogy a Hostgator-os szerverek mennyire bírnák az ilyen elképzeld de gyakorlatilag nem megvalósítható több milliós hozzászólásszámot és forgalmat. Hisz elvileg korlátlan minden... :)
Akkor valószínű, hogy nálam volt a baj hisz nekem se a 692-es sem pedig a 839-es Hostgator-os szerver sem volt elérhető ahol el vannak helyezve az oldalaim. De a lényeg az, hogy minden rendben van! :)
Egy héttel előre kiírták cPanel-ben, hogy mySQL-t frissítettek 5-ről 5.1-re.
Szerinted azért van a CP, hogy az ember mindennap bámulja?

És mindezek ellenére nem tapasztaltam fennakadást - csak az UPC-nél.
A partnerprogramjukat valaki ismeri?
Lehet de nekem ez már vagy 2-3 hete megtörtént azóta az új MySQL verzió fut mindkét szervergépen. Nagyon úgy tűnik, hogy ismét a UPC hálózatában volt a gond de a lényeg az, hogy azóta minden tökéletes.
Személy szerint egy tanács mielőtt ilyenbe kezdesz maga az oldal legyen meg és bőséges látogató akik esetleg éreznek is magukban valami lehetőséget arra való tekintettel, hogy előfizessenek. Régebben nekem is kinn volt ez az ajánlási rendszer kattintani kattintottak elegen csak épp senki sem fizetett elő.
Vagy megjegyezte magának a Hostgator nevét és közvetlen őket kereste meg illetve adta meg a megrendelést az én egyedi kódom nélkül. Talán nagyobb hasznot tud termelni ha pár hirdetést helyezel el az oldaladon.
Persze a hirdetéseknél arra figyelj, hogy az alternatívnak mondható nem teljesen jogtiszta tartalmú oldalaktól a Google AdSense megpróbálja távol tartani magát érthető okok miatt. Bár a lényeg az, hogy nagyon nehéz ettől valamiféle pénzt is várni ami számottevő volna és komolyabb tételt is jelentene havi PayPal számlánkon. :)
Személy szerint egy tanács mielőtt ilyenbe kezdesz maga az oldal legyen meg és bőséges látogató akik esetleg éreznek is magukban valami lehetőséget arra való tekintettel, hogy előfizessenek. Régebben nekem is kinn volt ez az ajánlási rendszer kattintani kattintottak elegen csak épp senki sem fizetett elő.
Vagy megjegyezte magának a Hostgator nevét és közvetlen őket kereste meg illetve adta meg a megrendelést az én egyedi kódom nélkül. Talán nagyobb hasznot tud termelni ha pár hirdetést helyezel el az oldaladon.
Persze a hirdetéseknél arra figyelj, hogy az alternatívnak mondható nem teljesen jogtiszta tartalmú oldalaktól a Google AdSense megpróbálja távol tartani magát érthető okok miatt. Bár a lényeg az, hogy nagyon nehéz ettől valamiféle pénzt is várni ami számottevő volna és komolyabb tételt is jelentene havi PayPal számlánkon. :)
Lenne belőle balhé ha az azonosítómmal rendelném meg a tárhelyemet?
Nem nagyon értem de tisztába vagyok vele mit akarsz csinálni de szerintem nem lenne olyan jó ötlet nehogy a végén felfüggesszék a partnerprogram megállapodást és minden eddigi bevételt elveszíts mellékesen pedig igen valahol bizonyára feltűnne... Csak óvatosan és persze saját felelősségre!
Most van 50 dollárom vagy mi? paypalra jön? 
Szerintem egyértelmű és a képből rá lehet jönni. A legtöbb esetben ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és talán a legjobb lehetőség amin keresztül be tudsz fizetni avagy ki tudnak fizetni. De a pontosabb információk végett keresd fel az LiveChat-jüket ahol pillanatok alatt tudnak neked segíteni és akár a kifizetést elindítani. Bármikor keresheted őket hisz 0-24 elérhetők angol nyelven.
Szerintem egyértelmű és a képből rá lehet jönni. A legtöbb esetben ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és talán a legjobb lehetőség amin keresztül be tudsz fizetni avagy ki tudnak fizetni. De a pontosabb információk végett keresd fel az LiveChat-jüket ahol pillanatok alatt tudnak neked segíteni és akár a kifizetést elindítani. Bármikor keresheted őket hisz 0-24 elérhetők angol nyelven.
Pl most is kiutalnák ezt az összeget?:D
Erre a kérdésre itt találod meg a választ, hisz’ más körülményeket nem ismerünk: http://support.hostgator.com/articles/Affiliates/332/when-and-how-often-will-i-be-paid
Megvetem a tárhelyet délután de nem enged belépni a cpanel felületre
Egy ilyen emailt kaptam: Hello,
Thank you for your order with HostGator.com!
In order for us to setup your account, we will need you to call us and verify your account.
If you are unable to call us, you can also respond to this ticket with a scanned copy of a Photo ID such as a passport, or drivers license. In addition to a photo ID, please include a scanned copy of the credit card that was used in your account purchase (assuming you purchased a hosting account with a credit card). For security purposes you can mask off all the digits of the card number except for the last 4 digits.
Please provide us with the above requested information at your earliest convenience to ensure that your account with HostGator is setup as soon as possible.
Toll-free: 1-866-96-GATOR, extension 1010
International: 001-713-574-5287
We are available 24/7, so please feel free to call us at your convenience. We apologize for any inconveniences that may result from this process.
If you have any questions, comments, or concerns, please don’t hesitate to contact us.Jacqulyn M.
HostGator.com
Your feedback is extremely important to us. Please rate this response at the URL below:
To reply to this ticket, please be sure to email 4944150@tickets.hostgator.com from the email address you created the ticket with.
Ezel kéne valamit csinálnom?
Ez az első fizetős tárhelyem úgyhogy bocsi ha nagyon hülyék a kérdéseim:)
Egy ilyen emailt kaptam: ...
Milyen fizetési módot választottál? Én még soha nem kaptam ilyen jellegű levelet nem tudom pontosan, hogy mi ez de ahogy írják vedd fel velük a kapcsolatot és segítenek megmondják mit kell tenned. Nem is értem, hogy miért kérnek az útleveledről és/vagy a jogosítványodról másolatot. Vedd fel a kapcsolatot a LiveChat ügyfélszolgálatukkal avagy hívd fel őket VoIP-n úgyis ingyenes a hívás de csak angolul beszélnek veled.
Milyen fizetési módot választottál? ...
Havi fizetést választottam felmentem chatre megkérdeztem hogy mért nem tudok belépni és err az emailt mondták .
A regisztrációnál olyan módot választottál, ami ezt a fajta regisztráció-ellenőrzést igényli. Hívd fel a Live Chatat, és mond el nekik a bajod, vagy még jobb, ha levelet írsz, hogy Te nem ilyen lovat akartál. Szerintem az USA adóalany vagy opciót jelölted be, vagy valami hasonlót, ezért kérnek ilyen azonosítási módot.
Én is - PST-hez hasonlóan a Hostgatoron váltottam helyjegyet, de nem kértek ilyen dolgokat (szintén fizetős tárhely).