átírod a nevedet Napijo.com-ra…
avagy mail header Sender részét…
Honnét próbálsz levelet küldeni? Netán a Gmail-os rendszeren keresztül vagy a Hostgator féle rendszeren vagy valami számítógépre telepített levelező? Tippelném, hogy Gmail és ha az akkor a jobb felső sarokban a Beállítások menüponton belül a Fiokok fülre kattintva találod meg azokat a címeket amik hozzád tartoznak és az Adatok szerkesztésére kattintva be tudsz állítani más eltérő nevet a sajátod helyett.
Nem biztos, hogy erre gondoltál de mivel nem adtál több támpontot, információt így csak erre tudtam gondolni…
A hostgator 9.000 szervere megkapta a REC’s bizonyítványt (Renewable Energy Certificates >>>) magyarul valami ilyesmi: megújulóenergia-tanúsítási rendszer, melynek alapja a Texasi szélenergia…
Egy szerver annyi elektromos áramot fogyaszt, mint 4-5 száz wattos izzó. Továbbá a hűtéséhez felhasznált energia csaknem még egyszer ennyi. Ráadásul az év minden napján és közel minden órájában folyamatosan működnek. Feleslegesen, mert a működésükhöz szükséges összes áramot elő lehet állítani megújuló energiából is.
Ez alapján a Hostgator -on bérelt tárhelyek/weblaptulajdonosai joggal használhatnak Zöld oldal emblémát, környezetbarát honlap, energiatakarékos weblap, vagy valami hasonló elnevezést…
Biztosan mindenki hallott a Haitin történtekről, vagyis hogy akkor erősségű földrengés rázta meg a szigetet, hogy az gyakorlatilag a földdel lett egyenlő. Ez egy nagyon szomorú dolog, de szerencsére vannak túlélők, viszont ők nagyon sok segítségre szorulnak, ugyanis semmijük sincsen már.
A hostgator.com 100.000 dollárral segítette az amerikai Vöröskeresztet, továbbá várják a további adományokat/vagy Twitter/blog híredet erről: http://hostingforhaiti.com/
Hostgator a Twitteren: http://twitter.com/hostgator Facebook-on: http://www.facebook.com/HostGator
Hostgator telefonos szolgáltatása: http://www.voipo.com/voipaffiliate/
Hostgator ügyfél/értélkelő rendszer ösztönzése: http://support.hostgator.com/articles/getting-started/general-help/ticket-response-evaluations
Hostgator/December 2009 statisztika:
E-mail elküldve: 597.454.406
E-mail fogadva: 1,08 milliárd
Domain-ek száma: 2.985.686
Fájlok mérete: 729 TB
Havi forgalom: 4.401 TB
20% kedvezmény kapsz, ha Hostgator megrendelő leszel, és az alábbi kupon kódot beírod megrendeléskor:
hgnews01
Tudtad, hogy van néhány erős anti-spam funkció beépítve a cPanel-ben? Ha még nem, akkor további segítséget kapsz itt: http://support.hostgator.com/articles/e-mail/how-to-use-spam-assassin
Önök most a Hostgator januári hírlevelét olvahatták :lol:
Yeeeeeeeeeeeesssssssssssss. Viva la Hostgator. 
Oké, sikerült. Köszi.
Yeeeeeeeeeeeesssssssssssss. Viva la Hostgator. :D
Viva el hostgator. mivel servicio, vagy servidor de mindenkeppen el es nem [s:443gx4ld]la[/s:443gx4ld]
aki nem beszel arabusul.... :blink: :unsure:
[off]bocsi, nem took Finnül[/off] 
Ne idézz feleslegesen, főleg az előtted hozzászólót ne!
öreghiba :lol: :lol: :P
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy hogyan kell linkelni?
Hostgatoron csináltam 1 FTP Felhasználót Total Commanderbe belépek feltöltök 1 zenét és azt hogy tudom kilinkelni hogy vlk letöltse?
/home/userneved/www/ <- ezt a mappát látják kintről. Amit ebbe teszel, az alapból látszódik.
/home/userneved/www/ <- ezt a mappát látják kintről. Amit ebbe teszel, az alapból látszódik.
Hát ezt valahogy most nem értem :D, az én oldalam linkjével vlk betudná ezt határolni hogy hogyis lehet majd látni és 1 "zeném.mp3" fájlra hogyan tudok majd hivatkozni amire vlk ráklikkel 1 fórumban és azt simán letudja tölteni vagy vlm ilyesmi.
Köszönöm.
Annyira nem meredek dolog ezt megérteni ahogy elsőre tűnik. Tehát a www könyvtár a gyökér könyvtár és ha oda feltöltesz mondjuk egy index.php fájlt akkor az így fog kinézni: www/index.php ha pedig megnyitod a napijo.com/index.php-t akkor az fog bejönni amit előtte feltöltöttél. Az más, hogy ha csak a napijo.com-ot írod be akkor is ez fog bejönni mivel ez az index fájlod.
Ha pedig tudom is én zenét akarsz feltölteni akkor ha a www könyvtárba töltöd fel akkor azt szintén hasonlóan a korábbihoz a napijo.com/zeneimekezetnelkul.mp3 lesz. Személy szerint ha engem kérdeznél meg azt mondanám, hogy nagyon meredek próbálkozás beleugrani a WordPress-be vagy bármibe is ha ilyen alap dolgokkal nem teljes mértékben vagy tisztába. Készséggel segítünk de nem tudunk minden pillanatban melletted lenni és választ adni a kérdésekre főleg olyan esetben ha nem csak egy ilyen egyszerű problémád adódik.
Na, végig olvastam 
Sok mindent értek, vannak még, amiket nem:
Regisztrálok valami.com-mal a Hostgatornál. Vannak foglalt domain neveim, ezekkel létrehozok mappákat, pl.
- egy.com
-
ketto.com
Innentől a láma kérdéseim: mind a három helyen (valami.com, egy.com, ketto.com) külön-külön kell a WP-t telepíteni? Ha létrehozok egy subdomain-t, pl. egy.egy.com, oda is külön kell WP?
Még egy másik kérdés, van-e most valamilyen érvényes kupon?
Bár az első kérdésemet ha logikusan végig gondolom, akkor IGEN a válasz, hiszen azok lehetnek teljesen különböző tartalmú oldalak.
Esetleg érdemes -hitetlen szerint igen, ahogy olvastam- a valami.com-t nem piszkálni, mert az csak arra legyen, hogy beléphessek a tárhelyre?
Előre is köszi!
Igen
minden kérdésedre! 
Köszi Laci!
Még a kuponosra is IGEN? 
Nem látom az oldalon, hol keressem?
Ez a legjobb, amit tudok: 404page
Oh, már bent is vagyok a cPanel-ben 
Na de: létrehoztam egy mappát, pl. az egy.com néven. Ebben létre kell-e hozni a public_html-t és abba tenni a WP-t? Illetve ha sub-domain-t hozok létre ez alatt, egy.egy.com, abban is kell-e a public_html?
Szerintem nem fogyok ki a kérdésekből 
“A tudás gömbje az ismeretlennel érintkezik. Ahogy nő a tudás, úgy nő a gömb felülete is” 
Ja igen, a kupon SPRING volt 
Nem, a public_html az a mappa, ami látszik az internetről. Van egy fő domained, az FTP-n a public_html mappa.
Célszerű úgy struktúrálni, hogy jól átlátható legyen. Például:
Beállítod a valami.hu-t:
public_html/oldalak/valami.hu
valamiketto.hu:
public_html/oldalak/valamiketto.hu
valamiharom.hu:
public_html/oldalak/valamiharom.hu
public_html/aloldalak/aloldalak.valami.hu
public_html/aloldalak/valamiketto.valamihu
És ezt a mappa struktúrát állítod be, amikor új domaint viszel fel.
OK, ez is megvan 
Na most: ahogy strukturáltad, így néz ki:
barmi.com/public_html/oldalak/valami.com - idemásoltam a WP-t. Telepítettem is, minden OK. Ãmde hogy fogom tudni elérni a www.valami.com-ot? A vezérlőpulton a Wordpress címe a teljes útvonal, a honlap címe pedig a valami.com, de amikor nézem 404-t kapok. A domain.com-on vettem a neveket, ma írtam át a Nameserver-t, lehet, hogy csak várni kell?
Addon domains, beállítottad a domaint?