A Sub-domain-nál kellett a Redirects-nél beírni a valami.barmi.com-hoz a teljes útvonalat.
Ãgy már megy az oldal.
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Megint bajban vagyok 
A teljes útvonalam: hxxp://barmi.com/public_html/oldalak/valami.com
Hol kell beállítanom, ha a walami.com is a valami.com-ra mutasson? Azaz ha beírom hxxp://walami.com, ekkor is a hxxp://valami.com jöjjön fel?
A Sub-domains, Addon-domains és a Redirects-et végig próbáltam, csak állandóan 404-es hibát kapok. Beírva a hxxp://walami.com-ot, kijön, hogy 404-es hiba, mert nem létezik a hxxp://barmi.com/public_html/oldalak/valami.com oldal.
Próbáltam a Redirects-nél a walami.com - valami.com, nem jó, walami.com - barmi.com/public_html/oldalak/valami.com, nem jó.
Most olyan tanácstalan vagyok.
Hol írjam át?
Köszi előre is!
fogod a walami.com-odat és a mappájába beteszel egy index.php-t ennyivel:
De kérdezd a SEO maestro-kat mert nekem a PR és társairól dunsztom sincs…
Na, ez is megoldódott, bár nem tudom pontosan hogyan
Lényeg, hogy nem egyik pillanatról a másikra következik be a változás. Valamennyi idő kell, hogy feldolgozódjon, mert ma már működik.
De akkor pontosan hová is kell mit írni?
Mert most úgy hagyom, ahogy van, de nem tudom a pontos menetet.
Köszi hgrg, nyilván ez is jó megoldás
ám én a “beállítósat” keresem.
Köszi előre is!
őőő “beállítós”? yah hogy Cpanel… oks hát addon domain ami ugyanarra a mappára mutat… a wp pedig automatán redirectelni fog szerintem (htaccess szabály különben(vagy request uri megnézése: header loc átirányítás amit írtam))
Sziasztok!
Volt már téma, de nem írta meg a megoldást akinek sikerült megoldani… 
Én is kaptam egy ilyen levelet! Azóta nem tudok belépni a fiókomba!
Nem hiszem, hogy egyedi probléma lenne, úgyhogy ha megoldom megírom! 
Értem, hogy kellene nekik a bankkártya meg az igazolvány másolat, de minek?
Szerintetek küldjem át a másolatot a sales-es e-mailre?
Én Erste bankos virtuális kártyával fizettem, nem Paypal-el mint aki már kérdezett ebben a témában, de én sem pipáltam ki semmit!
Ötlet? Köszi szépen!
Tamara
Hello,
Thank you for your order with HostGator.com!
In order for us to setup your account, we will need you to call in and verify your billing information.
If you are unable to call us, you can instead respond to this ticket with a scanned copy of a Photo ID such as a passport, or drivers license. In addition to a photo ID, please include a scanned copy of the credit card that was used in your account purchase (assuming you purchased a hosting account with a credit card). For security purposes you can mask off all the digits of the card number except for the last 4 digits.
Please provide us with the above requested information at your earliest convenience to ensure that your account with HostGator is setup as soon as possible.
Toll-free: 1-866-96-GATOR, extension 1010
International: 001-713-574-5287
We are available 24/7, so please feel free to call us at your convenience. We apologize for any inconveniences that may result from this process.
If you have any questions, comments, or concerns, please don't hesitate to contact us.
Thank you,
HostGator.com Sales Team
Én már ott vagyok egy ideje, kezelnek 6 csomagomat, de még ilyet vagy hasonlót sosem kértek. Sőt, mindig azt hangsúlyozzák, hogy ilyen adatokat soha sehol senkinek ne adjunk ki.
ez valami kamu lehet, szerintem.
A bankkártya adatokra biztosan nincs szükségük.
Bár azt írod: “Azóta nem tudok belépni a fiókomba!”
szóval nem értem. Fizettél rendesen? Vagy nem fizettél? vagy nem értem…
Ez nem kamu! El kell küldened nekik egy fényképes igazolványodat képen. Ez a spammerek visszaszorítása miatt van. Szúrópróba szerűen kiemelnek accountokat. Ez normális.
A témát lezárom! Ãtalakítom!
Nem ócsárolok nem anyázok de…
Nagyon sok utánna olvasgatás mellett tegnap a hostgator mellett döntöttem…
Hát sajnos csalódtam, 2400 forint körül előfizettem a Baby Plan -ra, én úgy gondolom nem ad akkora helyde hajj de szolgáltatást, ennél sokkal jobb szolgáltatások is vannak szerintem… Oké hogy korlátlan a tárhely, de mégse korlátlan mert van fájl mennyiség korlát ami azért annyira nem olyan sok az a 250.000… Kapásból felrak az ember egy owncloudot az már 5ezren felüli fájl… Tehát ez így valamivel kompenzálva van… Sajnos sebességileg sem vagyok velük megelégedve, kegyetlen lassúnak tartom itthon őket… Másik azért szerintem a Quick Install helyett inkább egy Installatron jobb lett volna
Supportjukkal nincs problémám, segítőkész volt a kolega és nagyon rendes az csillagos 5ös
Tehát lehet egy amerikai állampolgárnak jó ez, de szerintem 2400/hóért drága a baby plan durván… 10 dolcsi… Az a korlátlan annyira nem korlátlan, mire felmásolok valami softwaret pl owncloud ezer év ftpn… tehát akinek mégis szimpi az installatron.com -on keresztül rakja a szoftvert fel
Röviden ennyi, én nem vagyok megelégedve velük.Szerintem http://cloud.mobilx.hu !
Aki még nem próbálta, nagyon ajánlom! Rettentő gyorsan, segítőkészek, és MINŐSÉGI szolgáltatásuk van! Innen jöttem el ideiglenesen, mert nagyon ajánlotta mindenki a hostgatort… Hát én csalódtam…