A Fórum az a hely, ahol mindenki szabadon elmondhatja véleményét, álláspontját, nézeteit, ötleteit - a demokrácia szabályai szerint.
Ilyenkor bizony becsúszik az is, hogy valaki nem olyant mond, amivel egyetértenek a többiek, vagy éppen a vita(beszélgetőpartner). A modern, elektronikus Fórumokon ennek nyoma marad, a beszédet a klaviatúrák püfélése nyomán szálldosó bitek helyettesítik.
A demokráciához és a mások megértéséhez az is hozzátartozik, hogy a folyamatot is a témák között hagyjuk, akár a saját- akár a későbben jövők segítésére; lássák a kezdettől a végéig, hogy mi történt.
A moderátorok - általában - csak a magatartásformákat, viselkedésmódokat, megjelenési módokat igyekeznek abban a mederben tartani, ami egy adott Fórum alapvető etikai, erkölcsi értékét kívánja tükrözni (értsd alatta: vulgaritás tiltása, tisztességes hangnem kialakítása, Közösségépítés, gyengébbek védelme, anyanyelv ápolása stb.).
Másokkal is előfordult már, hogy véletlenül, vagy tudatlanságból, félretájékozódásból, félinformációból hibás, téves választ adott. A Fórum pedig kellően öntanuló ahhoz, hogy ezeket a tévedéseket korrigálja, helyretegye.
Aki később jön, később csatlakozik, az mindig jól teszi, hogy az őt érdeklő kérdéseket végigolvassa, tájékozódik, és akkor láthatja, hogy a vita végén mi a működő, végső megoldás. Ha nem így tesz, csak magát okolhatja a sikertelenségért.
Teljesen felesleges egymást bántani, provokálni, fikázni, gúnyolni stb., mert az úgysem vezet sehova, nem lesz belőle semmi jó. Nem basztat mindenkit eleget az élet, a gazdasági helyzet, az asszony, az ember, a kocsog szomszéd, az agyas főnök? Itt is olyan légkörben akarunk lenni, amitől a falnak tudnánk menni?
Önként, szabad időnkből, munkánk és mások munkájának segítésére vagyunk itt, tanulva szórakozunk és szórakozva tanulunk, kütyü-, internet-, WordPress-mániákat nem jókedvvel akarjuk kiélni?
Azért szóltam, hogy hátrébb az agarakkal, hogy a kardcsattogtatós energiáitokat inkább arra használjátok, hogy ez a közösségi hangulat, védvár, biztonság legyen egy üde kis sziget a nagy hánykolódásban.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikeresen túl vagyok a költözésen.
ez a lényeg 
Teljesen egyezünk Győző. Esetleg ha visszaolvasnál. A főmegmondóITszakemberünk valamit állított, én normálisan korrigáltam hogy az úgy NEM működik. Ezek után elkezdett megalázgatni, és még példákat is hozott -vesztére- amivel persze bebizonyította azt, hogy a hozzáértés 1-es, a nagy pofa viszont 5ös. Amikor ezzel szembesítettem a szerencsétlent, akkor meg felszívta a taknyát és tovább próbált “nyomkodni”. Sajnos ehhez meg kevés volt mint mackósajtban a brummogás, mind szakmai felkészültség, mind verbális szinten. És csak halmozta a totális butaságokat amit kipötyögött magából, mert ugye Å MINDENHEZNAGYONÉRTÅ FÅMEGMONDÓGURU. Hát nem :lol:
Az ilyen embereknek meg kell tanulniuk, hogy ahogy a való életben, úgy a bitek között is van helyük, és csak egy ideig tudnak annál többnek mutatkozni mint amik valójában.
Aztán mindig jön valaki, aki a helyükre küldi őket. Mennyivel egyszerűbb lett volna kérdezni még két dolgot, és tanulni, nem a kis szánalmas egóját védeni. Sajnos ezek az emberek nem akarnak tanulni, élnek a fél,- tévinformációkból, amiket magukra szedtek nagy nehezen. És el se tudják képzelni, hogy van más is rajtuk kívül, akitől esetleg lehetne, érdemes lenne tanulni, mert ettől csakis de csakis Å lesz több, nem én… 
A topik (téma) neve: ' Hostgator tárhely '
(még véletlenül se : ' Hogyan fikázzuk a másikat ')

Az előző pl. nem értem, hogy jött ide. Megértem, hogy a szerző segíteni akar és korrigálni mások hibás hsz-át, de szerintem az előző hsz. , 1 nem is a témáról szól , 2 még 'segítségnek' a leghalványabban se látszik:

Na, azért csak van egy kis bibi. A Hostgator nem szereti az ékezetes nevű képeket? Ãt lehet állítani ezt valahol?
Pár képet nem jelenít meg. Upsz.
Teljesen felesleges
Na, most ha az volt a célod, hogy az igen okos emberrel vitázz, elérted célod :(
Ha nem az volt a célod, akkor ne válaszoljatok vissza neki, és továbbáll.
Most hogy ismét válaszolt, ha arra akármivel is reagáltok, tovább folytatódik..., leállítani az ilyeneket baromi egyszerű:
- nem kell róluk tudomást venni, és továbbmegy egy másik fórumra... (hiszen baromi egyszerű a kis srác gondolkodásmódja)
Innentől kezdve ne válaszoljatok horvathx-nak, és ne vegyetek róla tudomást..., már ha az a célotok, hogy megunja és befejezze.
Ha nem ez a célotok, mea culpa, és akkor további jó diskurzust kívánok hozzá - nélkülem.
Akarom mondani obolony-nak - sorry. Mindegy, ez már szánalmassá kezd válni. Felültök egy gyermek provokációjának.
Teljesen egyezünk Győző. Esetleg ha visszaolvasnál. A főmegmondóITszakemberünk ....
Erre mondtam, hogy ezt fejezzétek be, fejezd be!
Csak részben egyezünk, én nem szeretem ezt a stílust, hangnemet. :(
Nekem nem kell visszaolvasnom, társaimmal együtt folyamatosan követjük a Fórumot, és nem szeretnénk, ha ez a hangnem lenne az uralkodó. Én ajánlom figyelmedbe azt, amit az előtted lévő hozzászólásaimban írtam; szeretnénk, ha a lényeget és főleg a szellemiségét kiragadnád belőle.
[off]kezd tisztán offtopicba átmenni… talán érdemes lenne egy újat nyitni…[/off]
. (pont) 
[off]No most mire kapja mindenki a -1eket? komolyan emberek kezdem nem látni semmi értelmét a pontrendszernek… ha nem a hszek milyenségére megy…[/off]
Na, azért csak van egy kis bibi. A Hostgator nem szereti az ékezetes nevű képeket? Ãt lehet állítani ezt valahol?
Pár képet nem jelenít meg. Upsz.
ékezetes képekkel nem hiszem hogy szerencsés játszani.
Ez FTP kliens, FTP szerver, webszerver és böngésző függő is lehet, túl sok dolog, ahol fennakadhat.
Na, most ha az volt a célod, hogy az igen okos emberrel vitázz, elérted célod :(
Ha nem az volt a célod, akkor ne válaszoljatok vissza neki, és továbbáll.
Most hogy ismét válaszolt, ha arra akármivel is reagáltok, tovább folytatódik..., leállítani az ilyeneket baromi egyszerű:
- nem kell róluk tudomást venni, és továbbmegy egy másik fórumra... (hiszen baromi egyszerű a kis srác gondolkodásmódja)
Innentől kezdve ne válaszoljatok horvathx-nak, és ne vegyetek róla tudomást..., már ha az a célotok, hogy megunja és befejezze.
Ha nem ez a célotok, mea culpa, és akkor további jó diskurzust kívánok hozzá - nélkülem.
igy van okostojas, valaki a helyedre kuldott, most ott rísz a sarokban megsertodve. "addig nem jovok ki a sarokbol mig a cunabaci nem megy el" szanlmas. majd ha elment a cunabaci, majd osztom nektek az eszt ujra. lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hello
előfizettem hostingatorra, de sehol se találom az ftp eléréseket , mármint hogy totalcommanderből tudjak csatlakozni az ftp serverre.
hol találom?
Ha arra gondolsz…
TC -> FTP -> új kapcsolat -> az ftp kapcsolat beállításai .
Ha nem akkor bocsi :rolleyes:
TC ben megvan, csak a kapcsolati adatok nincsenek meg :S
FTP elérések kellenének, ezeket nem találtam.
s azt kérdem h hol vannak azok az adatok.
Jaa… 
Nem vagyok hostgatoros(majd jön valaki aki az )
Emailban nem küldték? 
küéd tek csak egyik se jo:S mármint nincs odairva h ftc acces…
Nem egy ördöngösség hisz alapesetben így kell, hogy kinézzen az FTP címed amit be kell majd írnod TC-be. ftp.regisztráltdomain.akármi, a választott felhasználóneveddel ha pedig be tudsz lépni cPanel-be akkor FTP-be is ugyanazzal a névvel és jelszóval tudod elérni az FTP-t is.
Tehát regisztráltad a wphiszmimas.net domaint akkor ennek az FTP címe: ftp.wphiszmimas.net a felhasználóneved a wphiszmimas a jelszavad pedig amit kaptál a visszaigazoló e-Mail-ben.
Persze ettől eltérően létre tudsz hozni más felhasználói neveket és jelszavakat is a cPanel-en belül a FILES menürészben és ott pedig az FTP Accounts menüpontra kattintva értelem szerűen megadva a szükséges adatokat.