Hostgator tárhely

'Feriman' wrote on '2009-11-22:

Most beszéltem a hostgator-osokkal, és azt írták, hogy csak Kanadában és az USA-ban működik ez az 50$-od kupon kód... Ti tudtátok, vagy csak én vagyok ekkora láma?

Az adwords kuponról beszélsz? Azt majdnem fel is használtam, de nekem gyanús lett a "Your coupon code: Offer only available in the United States and Canada." szöveg. :lol:

Segítségeteket kérem, mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne vesszenek el az adatok? (Alább angolul leírva, én nem nagyon vágom az angolt) A röhely az hogy a tárolt tartalmakból semmi sem lett közzétéve, nem értem mi alapon kérik a licence-t plána ha a zene iso file-ban van becsomagolva, azt csak úgy nézhetik meg ha letöltik és kitömörítik. Nem? Szóval a kérdésem mi a teendő ilyenkor?

Válaszokat előre is köszönöm.

Suspended: huti 2009-12-08 19:25:41

Disk Use: 651G (warning)

Hello,

It has come to our attention that there is a large amount of copyrighted material inside or linked from your account. As this is a violation of both copyright law and our terms of service, your account has been suspended.

Use of our services to infringe upon any copyright or trademark is prohibited. This includes but is not limited to unauthorized copying of music, books, photographs, or any other copyrighted work. The offer of sale of any counterfeit merchandise of a trademark holder will result in the immediate termination of your account. If you believe that your copyright or trademark is being infringed upon, please email abuse@hostgator.com with the information required. A list of required information may be found here. If the request is of a licensing issue, we may require further documentation.

Examples of unacceptable material on all Shared and Reseller servers include:

IRC Bots, Proxy Scripts / Anonymizers, Pirated Software / Warez, image, filedump, mirror, or banner-ad services (similar to rapidshare, photobucket, or commercial banner ad rotation), topsites, commercial audio streaming (more than one or two streams), Escrow, High-Yield Interest Programs (HYIP) or related sites, Investment sites (FOREX, egold exchange), sale of any controlled substance without prior proof of appropriate permit(s), AutoSurf sites, Bank Debentures, Bank Debenture Trading Programs, Prime Banks Programs, lottery sites, muds / rpg’s, hate sites, hacker focused sites/archives/programs, or sites promoting illegal activities, IP Scanners, Brute Force Programs, Mail Bombers and Spam Scripts. Forums and or websites that distribute or link to warez content are prohibited.

Examples of unacceptable material on Dedicated servers include:

Pirated Software / Warez, Escrow, High-Yield Interest Programs (HYIP) or related sites, Investment sites (FOREX, egold exchange), sale of any controlled substance without prior proof of appropriate permit(s), AutoSurf sites, Bank Debentures, Bank Debenture Trading Programs, Prime Banks Programs, lottery sites, hate sites, hacker focused sites/archives/programs, or sites promoting illegal activities, IP Scanners, Brute Force Programs, Mail Bombers and Spam Scripts. Forums and or websites that distribute or link to warez content are prohibited.

[root@gator1001 /home/huti/FTP/ZENE]# ll

total 2068172

-rw-r–r-- 1 huti huti 412915712 Sep 18 17:44 50 ?v Hungaroton CD Box (5 cd).iso

drwxr–r-- 2 huti huti 4096 Sep 20 15:40 AGI

-rw-r–r-- 1 huti huti 91965440 Sep 19 03:42 AL BANO & ROMINA POWER THEIR GREATEST HITS.iso

-rw-r–r-- 1 huti huti 106420224 Sep 19 03:22 Andy Williams-Music To Watch The Girls By-The Very Best Of.iso

-rw-r–r-- 1 huti huti 77287424 Sep 19 03:01 Beth Carvalho - Canta o Samba da Bahia - Ao Vivo (2006) parte.iso

-rw-r–r-- 1 huti huti 194234368 Sep 19 03:24 Chico Buarque VA.iso

-rw-r–r-- 1 huti huti 1232871424 Sep 18 17:25 Faithless-Discography.iso

Best Regards,

Benjamin Davis

Abuse, Network Security, and Blacklist Administrator

HostGator.com LLC

http://support.hostgator.com

Your feedback is important to us. Please take a moment to rate this response. Upon doing so, you will be entered to win a $25 credit towards your HostGator account.

http://tickets.hostgator.com/rateticket/25938378/660/1260322277/4109f4ccc0761f8ceed59036712caf25

To reply to this ticket, please be sure to email 12804470@tickets.hostgator.com from the email address you created the ticket with.

Azért kérik el, mert illegális. Igazuk van.

OK, de ha nem tettem közzé honnan tudják hogy illegális? Benéztek a saját fiokomba… És kibontották pl az Ági iso-t? Ami név alapján abszolute nem hivatkozik semmi jogdíj sértőre, … na mindegy, és mit akarnak azzal a 25 dollárral? Nincs lehetőség korrigálni, mármint törölni a sérő tartalmakat? Az igazság az hogy nagyon fontos családi videok vannak feltöltve és csak ott! Valahogy le kéne szednem őket… (Licence sajnos nincs. )

Andy Williams-Music To Watch The Girls By-The Very Best Of.iso :slight_smile: szerintem árulkodik a neve. Van gondolom rá szűrő, ami rákeres ilyenekre. Most jött elő. Töröld a zenéket és nem hinném, hogy gond lesz.

De elvették a bejelentkezési lehetőségemet, minden figyelmeztetés nélkül, ez a levél jött az kakukk… Most hogy töröljem ha nem tudok bejelentkezni? (Nem működtem Warez oldalként, csak tároltam a zenéket a szerveren saját felhasználásra)

Ezt a részét nagyon komolyan veszik! Írj a support@hostgator.com-ra, vagy a live chaten. (nem hiszem, hogy gond nekik a rossz angol)

'Patai wrote on '2009-12-09:

Andy Williams-Music To Watch The Girls By-The Very Best Of.iso :) szerintem árulkodik a neve. Van gondolom rá szűrő, ami rákeres ilyenekre. Most jött elő. Töröld a zenéket és nem hinném, hogy gond lesz.

Szerintem töröld az illegális tartalmat. ugye nem azt akarod mondani hogy ezt megvetted, es iso-ban tarolod magadnak biztonsagi menteskent :lol: ezt senki nem hiszi el, mi sem :lol: nagyon helyesen szuntettek meg a eleresed. le a warezzel.

Nem akarok beleszólni, de tudtommal az illegálisan letöltött fájl tárolását a törvény nem bünteti. Csak a megosztását…, ettől függetlenül a Hostgator és bármely más szolgáltató hozhat egyedi szabályokat, szíve joga…, csak mondom…, a törvény nem tiltja, hiszen csak másolatot készített. A másolat készítése nem ütközik törvénybe. (egy forrás a több ezer közül: http://index.hu/tech/jog/warez030707/ ) A megosztás az, amit nem engedélyeznek.

Amúgy általában csak a fájl neve után kutakodnak az ilyen robotok, és abból következtetnek… Pl. a youtube.com -ra ha feltölt valaki egy saját készítésű házi videót, olyan néven, mint pl. Transformsers, vagy Termintator (vagy bármely más film címe) tutira törli egy idő után a rendszer, és jön majd az e-mail, hogy kinek a kérésére törölték. És viszont: ha felöltötk egy illegális videót, de annak egy egyedi, “kereshetetlen” nevet adok, amíg azt be nem jelentik, a robotok átnéznek felette. (ez speciálisan jól tudom, mert magam tapasztaltam, amikor legálisan kapott film előzeteseket töltöttem fel, majd azt egy idő után törölték - és ez bevett gyakorlat. Ez esetben Tranformers Trailer, vagy Termainator Trailer cím esetében nem törölnék, minden más esetben igen)

Ergo: nem nézik (nem is tudnak több ezer videót megnézni) - csak a videó címéből következtetnek…, esetünkben, a hostgator a fájl nevéből (vagy kiterjesztéséből) következtet. Ebből következik, hogy ha a Andy Williams-Music To Watch The Girls By-The Very Best Of.iso fájlt átnevezem, akarmi.iso fájlra, majd azt becsomagolom pl. akarmi.zip -be, átnéz felette az ellenőrző szoftver robotja. És viszont: ha készítek egy saját házi videót, majd azt feltöltöm, madonna.mp3 vagy madonna.iso fájlként, törölni fogja a hostgator (vagy legalább is lekapcsolják a szolgáltatást, amíg nem nyilatkozok róla, hogy az az én saját készítésű videóm)

Ám ismétlem magam: ettől függetlenül a Hostgator és bármely más szolgáltató hozhat egyedi szabályokat, szíve joga.

'bandeeras' wrote on '2009-12-09:

De elvették a bejelentkezési lehetőségemet, minden figyelmeztetés nélkül, ez a levél jött az kakukk... Most hogy töröljem ha nem tudok bejelentkezni? (Nem működtem Warez oldalként, csak tároltam a zenéket a szerveren saját felhasználásra)

Töröltem a személyeskedő hozzászólásodat. Ne engem hibáztass azért, mert te illegális dolgokat tárolsz a tárhelyeden. Nem is értem, hogy miért vagy felháborodva. Le van írva, hogy nem oszthatsz meg illegális anyagot. Te megosztottad és most fel vagy háborodva. Nyilván a szolgáltató a hibás, meg én :) Bár az, hogy én hogyan kerültem képbe, az jó kérdés :) Nem fogtam a kezed, amikor megnyomtad az FTP-n az F5-öt.

Szerintetek a hostgator alap Vps szervere menyit bir? elbírna napi 4-5 Gb os adatforgalmat úgyhogy nem lassul be és nem fekszik ki a mysql adatbázis? Nem wordpress oldalt szeretnék rajta futtatni.

Az enyém eddig jól musikál. Szerintem kérdezd meg őket, hogy szerintük melyik lenne neked ideális.

'Patai wrote on '2009-12-14:

Az enyém eddig jól musikál. Szerintem kérdezd meg őket, hogy szerintük melyik lenne neked ideális.

a supportot?

Aha. Rendszergazda válaszol.

Aha. Rendszergazda válaszol.

Rendelkezésre állással meg ilyenekkel sincsen gond? és az alap csomagba biztos van cpanel mert a weboldalon azt írják nincsen.

Nincs, de én telepítettem az admin panelemről :slight_smile: Gondolom még nem volt beállítva rendesen, mert nagyon az elején vettem meg. Majd szólnak érte :slight_smile:

Nincs, de én telepítettem az admin panelemről :) Gondolom még nem volt beállítva rendesen, mert nagyon az elején vettem meg. Majd szólnak érte :)

És cpanelen kívül van lehetőség valamilyen modon domaineket meg adatbázist meg ilyesmiket létrehozni?

jah meg bármikor lehet váltani vps csomagot szerinted?

Kapsz egy linuxos rendszert, amit úgy variálsz, ahogy akarsz. Ergo lehet.

Jaja, lehet váltani fel/le. Van külön menüpont erre.

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha egy Baby csomagos hozzáférés hamarosan 2010 Januárjában lejár vagyis eddig van kifizetve még annakidején az egyben kifizetett díja akkor hogyan tovább?

Ha most egyben kifizetnék 3 évet akkor számolhatnék 7,95$ x 36-al és akkor a 286,2$ tartalmazná a 3 éves előfizetési díjat és a domain fenntartási díjat is? Vagy a domainért ezen felül külön kell fizetni vagy egy domain jár minden egyes csomaghoz és benne van a havidíjban?

A fizetést pedig a Hostgator Billing oldalon fog megjelenni és ott is lehet majd PayPal-on keresztűl kifizetni a 286,2$-os díjat?

Régebben még olvastam 15$-os domain fenntartási díjról ez a csomag előfizetéstől függetlenül létezik vagyis nem tartalmazhatja a csomag előfizetési díja?