Pontosan mit adtak hozzá?
ööö… Pontosan?? Nem egészen értelek ha ez a kérdés nekem szólt. Szerintem nem tudom megnézni a SOA rekord értékét a cpanelen. vagy de?
Ennyit írtak/kértek miután leírtam nekik a hibaüzenetemet:
We can change the SOA record with a valid email address for the domain. Do you have a particular email address you would like to use? Preferably an email address with the unnepelj.hu suffix.
A [domainem].hu-hoz létrehoztam az info@[domainem].hu emailcímet, és azt küldtem el a supportnak mailben.
Ja, most látom, hogy egy kicsit értetlenül fogalmaztam. Szerintem a SOA rekord értéke az email cím.
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok saját oldal szerkesztése, illetve a wordpress terén, ezért a segítségeteket szeretném kérni! Előfizettem hostgatornál egy baby csomagra, és regisztráltam egy domaint a name.com-nál. A cpanelben megjelenik, hogy a kezdjelni.org oldalon próbálok dolgozni. Beállítottam egy ftp accot, filezillával próbálom elérni, de egyszerűen nem akar csatlakozni. Egy az egyben a video tutorialt követtem, tehát sztem nagyon félre nem nyomhattam semmit. Mi lehet a gond?
Előre is köszi!
Lovas Oszkár
Rá van irányítva a domain a tráhelyrE?
Rá van irányítva a domain a tráhelyrE?
Nincsen.(gondolom az url forwarding címszó) Hogyan tudom beállítani?
name.com-on állítsd be a domain name szervereit arra, amit a hostgatortól kaptál.
name.com-on állítsd be a domain name szervereit arra, amit a hostgatortól kaptál.
Hozzáadtam mindkét emailben kapott nameservert.
Hozzáadtam mindkét emailben kapott nameservert.
Akkor most kellene beállítanom az url forwardingot?
Nem, nem kell állítani mást, ha ez a tárhelyed fődomainje. Most várni kell, ha bejön valami tartalom a domainre, ha beírod a böngészőbe, akkor jó és kezdheted a feltöltést.
Nem, nem kell állítani mást, ha ez a tárhelyed fődomainje. Most várni kell, ha bejön valami tartalom a domainre, ha beírod a böngészőbe, akkor jó és kezdheted a feltöltést.
Az oldalra bejön egy google appses welcome screen, viszont az ftp még mindig nem megy. Mi lehet még mindig a gond? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ez az első oldal próbálkozásom.
Nincs baj, kérdezz nyugodtan. Akkor rosszul állítottál valamit korábban. Most hogy beállítottad az NS szervereket ez majd el fog tűnni.
Nincs baj, kérdezz nyugodtan. Akkor rosszul állítottál valamit korábban. Most hogy beállítottad az NS szervereket ez majd el fog tűnni.
A name server listben benne hagytam a name.com által alapból generáltakat. Nem lehet, hogy ez a baj?
Azt töröld ki. Csak két hostgatoros maradjon. Ezek után pár óra és jó lesz. (ill azonnal jó, de te nem fogod látni a változást először)
Azt töröld ki. Csak két hostgatoros maradjon. Ezek után pár óra és jó lesz. (ill azonnal jó, de te nem fogod látni a változást először)
Sikerült beizzítani az ftp-t is. Én hülye nem az ip címet raktam be elérési útvonalnak, hanem a cpanel által megadott ftp.kezdjelni.org-ot. :D
Mind1, most megy. Köszönöm a segítséget!
Igen, gondoltam. Ezért is mondtam, hogy az name szerverekkel lesz a gond. Sok sikert az oldaladhoz 
Az baj? (de már minden oldalamnál így csináltam), hogy
a name.com regisztrált domain-ok esetében nem a hostgator name szerver címeket adtam meg, hanem a hostgator IP-címemet?
A lapok működnek hónapok óta, csak kérdem, ez így (miért) nem jó?
a különbség annyi, hogy ha valami fatális katasztrófa miatt /:)/ változna az ip, akkor a 'nam szerver cím' befrissül, az ip meg marad ami volt…
Most beszéltem a hostgator-osokkal, és azt írták, hogy csak Kanadában és az USA-ban működik ez az 50$-od kupon kód… Ti tudtátok, vagy csak én vagyok ekkora láma?
November 2009
Special Offer:
Save 20% on your next hosting plan or order with HostGator. Use the coupon code hgnews11.