Hostgator tárhely

600-800? úh… dehogy 100 körül van.

:slight_smile: Bárcsak így lenne de nem tudom lehet, hogy nálam a baj de szerintem nem mivel egy egyszerű ping nekem a word-press.hu-ra ± 242ms-et hozott ki ezzel szemben ha a gator692-őt vagyis amin én is vagyok pingelem akkor nekem ilyen értékek jönnek ki legalábbis jelen pillanatban: 947-1308 ± átlagba 1042ms jön ki.

Lehetne erre panaszkodni vagy érdemes lenne felkeresni talán a Hostgator Support-ot ezzel kapcsolatban?

Ping 174.132.164.2

[gator692.hostgator.com]

Round trip time to 174.132.164.2: 12 ms

Round trip time to 174.132.164.2: 7 ms

Round trip time to 174.132.164.2: 8 ms

Round trip time to 174.132.164.2: 13 ms

Average time over 10 pings: 8.2 ms

nekem ez is 100-150 körül van.

Akkor lényegében talán nem is kellene, hogy aggódjak hisz elvégre akkor másnál elég jó időket produkál és talán egy csöppet lassabb mintha itthoni szerverről üzemelne. :slight_smile: Ettől függetlenül nekem így festenek az értékeim:

Ezzel szemben pedig a word-press.hu ± 120ms, viszonyítás gyanánt pedig a bix.hu ± 14-20ms között mocorog…

Még azt szeretném megkérdezni, hogy arra lehetőség van -e, hogy egy szintén Hostgator-os tárhelyet egészen pontosan egy Baby csomagot valakire átírassak ha nekem nincs szükségem rá? Igazából se oldal se semmi nincs rajt a 45 napos pénz visszafizetési lehetőség pedig már lejárt.

Mit lehetne tenni vele? Esetleg a Hostgator-tól kérhetném a megszüntetését a 45 nap letelte ellenére és egy adott díjat levonnának vagy az lenne a legjobb ha keresnék valakit aki átvenné vagy legalábbis szüksége lenne rá?

Ami talán még fontos, hogy előre ki lett fizetve a tárhely 3 évre vagyis 36 hónapra amiből még bőven maradt 31-32… Valamiféle ötlet vagy bármi hasonló? :slight_smile:

képes voltál 3 évre tárhelyet bérelni? :slight_smile: laza :stuck_out_tongue:

Hosszú tervnek készült de mire elkezdtük volna már be is fejeztük. Amúgy rendben lezajlott minden mivel nem sokkal később kértem a Hostgator Support-tól, hogy töröljék a tárhelyet ha van rá lehetőség és egyéb… Volt így már vissza is küldték a fennmaradó összeget a PP-re. Hát így alakult és ez lett belőle végülis… :slight_smile:

Ezen meglepődtem. Nem semmi, hogy visszautalták.

Laci Vps-el vannak már tapasztalataid?

Pedig semmi macera nem volt vele még meg is kérdezték, hogy visszaküldjék vagy kezeljék és akár másik szolgáltatásba beszámítsák vagy bármire amit igénybe lehet venni tőlük. Májusban került ez 240$-ba most pedig 195$ küldtek vissza. Ez az egész 2 nap alatt meg is volt mindennel együtt.

'tomi319' wrote on '2009-11-03:

Laci Vps-el vannak már tapasztalataid?

Igen, eddig jól musikál a kicsike. Várom, hogy megnyíljon, mert pár ügyfelemnek ajánlottam és rendelnének... :)

'PTS' wrote on '2009-11-03:

Pedig semmi macera nem volt vele még meg is kérdezték, hogy visszaküldjék vagy kezeljék és akár másik szolgáltatásba beszámítsák vagy bármire amit igénybe lehet venni tőlük. Májusban került ez 240$-ba most pedig 195$ küldtek vissza. Ez az egész 2 nap alatt meg is volt mindennel együtt.

Zseniális az üzletpolitikájuk. Sokat lehet tanulni tőlük.

Ez így van nagyszerű cég és probléma mentes ügyintézés még ilyen esetekben is… :slight_smile:

'Patai wrote on '2009-11-03:

Igen, eddig jól musikál a kicsike. Várom, hogy megnyíljon, mert pár ügyfelemnek ajánlottam és rendelnének... :)

nekem is lehet ki kéne próbálnom pár hónap múlva talán belefér a keretembe is :D

Melyik oldalad megy a vps-ről?

Valakinek ötlete, hogy arra lehetőség van -e illetve megoldható formában elképzelhető -e az, hogy a cPanel-en belül ha hozzáadok egy domain címet és kijelölök egy könyvtárat, hogy oda kerüljenek a dolgok maga a weblap. Na de mi van akkor ha létrehozok később amiután a WordPress-t már feltelepítettem beüzemeltem és stb… ha egy új tegyük fel .hu-s címet hozzá szeretnék rendelni akkor elég ha hozzáadok egy új domain-t és a könyvtár kijelölésénél a már létező könyvtárat jelölöm ki? Ezzel megmaradna a korábbi tegyük fel .eu-s cím és az új .hu-s is?

Nem lenne ez problémás a WordPress szempontjából vagy van erre egyedi megoldás is? Köszönöm sokat segítenétek! :slight_smile:

Persze, akár több domaint is rá lehet irányítani egy mappára. Viszont csak egy fog menni, amelyikre a wp-t telepítetted. A többin max a nyitólap lesz. Bár megoldható, hogy domain független legyen egy wp, de nem ajánlom, mert a google megbüntet érte.

Akkor az lenne a legjobb, hogy átirányíttatom és akkor bármely címről csak az elsődlegesre lyukadjon ki a böngésző. :slight_smile: Köszönöm!

jaja, én is úgy csinálom, hogy az új domain megkapja az új mappát, majd még ott a Cpanelben ráirányítom arra a domainre, amire szeretném. A google-ben mindig kell lennie egy elsődlegesnek, a többit csak ráirányítani szabad.

Szevasztok!

Sok hasznos infót olvastam itt nálatok a hostgatorról, gondoltam cserébe megosztom én is a problémámat és a megoldását röviden:

Pár hete regisztráltam a hostgatorra. Eddig még csak .com domaineket használtam a tárhelyhez, és azokkal semmi gond nem volt, de ma át kellett irányítanom egy .hu-t is a hostgator névszervereire.

A technikai ellenőrzésen persze nekem is elbukott a domain egy “M-SOAM -E- [domain] SOA mail address check failed” üzenettel, ezért nem engedte a módosítást.

Ilyenkor csak annyi a teendő, hogy létre kell hozni egy email címet a domain névhez (a Cpanelen), aztán írni kell a supportnak, hogy rendeljék hozzá a SOA rekordot. Innentől kezdve átment az ellenőrzésen a domain és már be is tudtam állítani a hostgator névszervereit.

Remélem segítek ezzel valakinek.

Egyébként kellemesen csalódtam a supportban. Az üzenetemre 5 percen belül válaszoltak, készségesek voltak és azonnal végrehajtották a kért módosítást.