Azt hiszem ez neked is kell hitetlen, hiszen nincs levélküldési limit. 
Köszönöm! 
Ez a levélküldési limit hiánya pedig még egy plusz pont. Jelen esetben akkor az sincs, hogy egy óra alatt x mennyiségű levelet küldhet ki a rendszer?
live support szerint nincs ilyen. de nincs tos vps-re. pontosabban nincs benne az a vps a régi tosban
közben kiderítettem, hogy van VPS TOS is, csak még nem írták bele. A dedicated vonatkozik rá. Ez nagyon jó.
közben kiderítettem, hogy van VPS TOS is, csak még nem írták bele. A dedicated vonatkozik rá. Ez nagyon jó.
Ha átmész vps-re egy pár tapasztalatot írsz majd hogy jó-e? :D
Csak egy oldalt akarok átrakni. Már megrendeltem. Próbálgatom
nem olyan easy beállítani
Csak egy oldalt akarok átrakni. Már megrendeltem. Próbálgatom :) nem olyan easy beállítani
cpanel hiánya nem zavaró?
De. Már nagyon hozzászoktam, hogy mindent a seggem alá tolnak 
De. Már nagyon hozzászoktam, hogy mindent a seggem alá tolnak :D
nem tudsz olyan kupont amiért cserébe 1 centért kipróbálható? :D
Nem, erre nincs kupon. (még)
A fenti kód is csak 1 napig volt jó.
Nem, erre nincs kupon. (még) :) A fenti kód is csak 1 napig volt jó.
majd ha lesznek tapasztalataid akkor oszd meg velünk :P
Na mostanra sikerült feltelítenem a cpanelt. Nagyon nagyon tetszik! Ugyan olyan mint a sima tárhely, csak épp full root jogom van. Ãtváltok erre. Ez még olcsóbb is.
Ãgy néz ki az admin: http://whm.demo.cpanel.net/login/?user=demo&pass=demo
Na szép
Pont jókor vásároltam, mert be is zárták, már nem lehet vásárolni. Majd pár hét múlva indul. Jelenleg csak tesztelés megy 
Akkor azért volt ott az a 200 klienses megjegyzés?
Amúgy ez most még javában tesztelős változat vagy olyan végleges változat előtti igénykiértékelés?
Ha szabad megkérdezni mik azok a funkciók amiket hasznosnak tartasz vagy épp megvannak a korábbi csomaghoz képest vagy tőle eltérően?
Nekem most reseller csomagom van (amin a word-press.hu is fut), mert ezzel jól tudom osztogatni az IP-ket egy-egy oldalhoz. A reseller csomaghoz is jár cpanel admin, viszont sok korlátozással, hiszen új dolgokat nem lehet beállítani. Annyit tudsz csinálni, hogy létrehozhatsz tárhely csomagokat és ügyfeleknek tárhelyet.
Ettől a VPS annyiban más, hogy egy szinttel nagyobb jogosultság van, mindent tudsz állítani. Tudsz cpanel modulokat létrehozni stb… Két admin van a szerverhez. Alapból jár a Parallels Power Panel nevű szerver kezelő. Ebben tudod telepíteni a cpanelt, amit a Applications menüben találsz meg. (erre kb. 1 óra alatt jöttem rá
) A telepítés igen hosszadalmas, kb. 1-1.5 óra volt, mire mindent magától beállított a szerver.
A cpanel adminjába a http://webcimed.com::2086 címen tudsz belépni azzal a root hozzáféréssel, amit e-mailben kiküldtek. Ezek után létre kell hoznod egy tárhely csomagot. Ha kész, akkor tudsz új tárhelyet hozzáadni.
Én beállítottam még privát NS szervereket is a domain szolgáltatómnál. Gyakorlatilag semmilyen korlátozás nincs, leszámítva az előre megszabott tárhelyméretet, ill. adatforgalmat.
Ilyen admin jár hozzá: http://whm.demo.cpanel.net/login/?user=demo&pass=demo ugyan ezek a funkciók vannak ott is.
Én így elsőre azt mondom, hogy ez nagyon jó és biztosan be fog jönni a gatornak. Használom egy-két hetet, aztán összevonom a tárhelyet erre az egy szerverre. Nem vagyok biztos abban, hogy kb. mekkora CPU és memória kell az oldalaimhoz, ezért fokozatosan fogok emelni, ha úgy látom, hogy szükséges. De szerintem max. a 4. szint bőven elég lesz.
Amúgy nagyon nagyon olcsók az IP címek. 0,625$ (kb. 100ft) / ip / hó
ennyit a méregdrága seo tárhelyekről…
Jól hangzik…
Amúgy arról nem lehet valamit megtudni, hogy nagyjából mihez mekkora méretű Memória kell? Igazából arra célzok, hogy a standard tárhelyszolgáltatóknál bevett 32-64MB-os PHP memóriaméret itt 384MB a legnagyobb esetében pedig 4435MB? Avagy ez a memóriaméret másra is kihatással van illetve más is lefoglal belőle adott egységnyi MB-okat? pl. PHP, MySQL, Apache…
Passz, ehhez nem nagyon értek. Szerintem írok a support@hosgator.com-ra, hogy nézzen rá egy rendszergazda a mostani fiókomra, aztán mit ajánl nekem.
Amúgy van még 1 limit. 1,000,000 db fájl lehet a tárhelyen a legkisebb 19$-os csomag esetében. 
Ha sikerül valamit megtudnod erről kérlek jelezd számunkra is.
Többnek tűnik mint a 250.000-es normál tárhelyes fájlkorlátozás és talán ez már a túlságosan is bőséges elfogyhatatlan mennyiség. Ezzel szemben a nagyobb csomagok akár több megengedett fájlt is tartalmazhatnak vagy egységesen mindegyik (Level 1 - Level 9) VPS csomagra ugyanennyi maximalizált fájl darabszám érvényes?
Arról lehet valamit tudni, hogy a MySQL adatbázisban van -e valamiféle korlátozás? Avagy jelen esetben szabadon annyi adatbázist, táblát hozhatsz létre amennyi csak jólesik és töltheted fel korlátlan adatmennyiséggel vagy van a technikai határ előtti korlátozás is?
Arról valamit már lehet tudni, hogy a korábbi tárhelykonstrukcióhoz képest sebességileg és reakcióképességben jobb lett mint volt? Ezek a mostani szerverek amire az új VPS csomagos előfizetők kerülnek teljesen különállnak az eddig megszokott gator(xxx) helyett?
Személy szerint eddig sem tapasztaltam olyat, hogy bármikor is tovább tartott volna egy lap megjelenítése a generálásával együtt de nem tudom ez a te esetedben másképp volt -e akkoriban és másképp van -e az új szolgáltatás igénybevétele után? Mondjuk nekem ami néha lassúcska szokott lenni az nem más mint az elérési idő. Ez általában nekem a gator692 esetében általában 600-800ms között szokott mozogni ezzel szemben a letöltési sebesség az eddig alkalmazott és kipróbált UPC Kábel - T-Home Adsl - T-Mobile HSDPA esetében is hozta a maximális letöltési sebességet mely a Kábel esetében 18-20Mbit volt az Adsl esetében 14-15Mbit a HSDPA esetében pedig a 2-3Mbit-es értéket.