Igazából nem nagyon érdekel és ne érts félre csak nem értettem, hogy a szabályzatba foglalt maximális 2 linket és méretet és egyebet nem léptem túl ennek ellenére egyik napról a másikra kb. 1-2 hónapja eltűnt az aláírásom amit azóta se írtam vissza és talán nem is fogom. 
Dehogy ütlek ne hülyéskedj már!
Többet segítettetek már nekem mint amennyit egy ilyen aláírás ér így felejtsük el az egészet! Nem is szóltam ráadásúl pedig az új szabályról sem tudtam eddig csak a régit ismertem.
Köszönöm és sorry!
PTS.
Adok én neked aláírást (nekem nem kell) - privátban küld át a linket és szöveget…
P. Laci engem úgysem mer törölni…, túl közel lakik hozzám - próbáld csak ki :lol:
Ha valaki belefut ebbe a kérdésbe…, épp tegnap volt rá szükségem. Leírom, hátha szüksége lesz rá másnak is.
Ha valaki a Hostgator-on tárhelyet bérel, ugye meg kell adni egy alapértelmezett domain nevet, ami a Cpanelben meg is jelenik. Hogy ezt hogy lehet módosítani? Egy egyszeri 5 dolláros költségért módosítják, ha kitöltöd az alábbi oldalt:
https://secure.hostgator.com/changedomain.php
Kulcsszavak az ezt kereső látogatónak: primary, elsődleges, default, alap, domain, módosítás, cpanel, hostgator
Sziasztok!
Egyik ügyfelem tárhelye a hostgatorn-nél van. Azonban wp telepítésnél mindig 500-as interval server error-t kapok. Mi től lehet?
syska.
A telepítés melyik részénél?
.htaccess el lesz írva benne valami…
nevezd át a .htaccesst, wp úgyis újat generál.
Nem tudjátok mi van a hostgator szervereivel? nálam minden nap ilyen tájt 500-as hibát dob ki:(
A hostgatort kérdezted már?
Support-nál kérd meg, h oldják meg. Azok helyrehozzák. Előfordul...
Nálam minden rendben van a 692-es 839-es gator szervereken!
Eddig én még egyszer sem találkoztam 500-as hibával.
Special Offer:
Save 20% on your next hosting plan or order with HostGator. Use the coupon code hgnews7.
Az adatbázisban tárolt adatok fájloknak számítanak?

az soha sehol nem számít fájlnak, de általában az adatbázis mérete is meg van szabva, hogy mekkora legyen/lehet.
köszi hostgatornál nem tudod ez menyi? Vagy egyáltalán ere van korlátozás?
szépen fogod magad, ellátogatsz a hostgatorra, mert szerintem te vagy kíváncsi a szolgáltatóra, ne én legyek már az, aki helyetted utánajár… 
egyébként http://www.hostgator.com/shared.shtml és UNLIMITED
Te vagy a mod neked fejből kell tudni az ilyen jellegű infókat 
Khm,Mano nem a Hostgator moderátora…