Hostgator tárhely

másrészt moderátorként csak a fórumot “moderálja” :slight_smile: nem “tartalomfeltöltő” :smiley:

tomi319 wrote:

köszi hostgatornál nem tudod ez menyi?

Van egy 100MB adatbázisom, ott még mindig fut

köszi

Sziasztok!

Még új tag vagyok és gyorsan átfutottam a témákat. Nekem is a hostgator-nál van viszonteladói tárhelyem.

A hozzászólás többi része törölve!

joomla az ilyen. amúgy nem tudom észrevetted, de ez egy wordpress fórum.

Ettől én még szívesen segítek, ha tudok :slight_smile: Nos, több mint valószínű hogy rosszul bállított joomlákról van szó. Én ilyennel ez előtt még nem találkoztam, pedig futtattam joomla oldalt is anno hostgatorról. Sőt, egy van is még: http://joomla.ingyensablon.com/ (bár lassan egy éve nem is voltam az oldalon)

Kedves backupp!

Azért ne regisztrálj, hogy hirdessed a szolgáltatásodat!

Ez a Fórum a WordPress kérdésekkel foglalkozik, és nem a Joomla!-val.

A Hostgatorral kapcsolatos tapasztalatokról, mint tárhelyről pedig olvashatsz itt is bőven, ha visszanézel egy kicsit.

Hellóóó :slight_smile: De mi a jófej wordpressesek vagyunk, mi segítünk :smiley:

'charlie wrote:

joomla az ilyen. amúgy nem tudom észrevetted' date=' de ez egy wordpress fórum.[/quote']

Igen észrevettem hogy Wordpress fórum. A lényeg nem a Joomlán van, hanem hogy Néha nagyon belassul az oldal a Hostgator tárhelyemen. Ha nincs értelmes válaszod, akkor ne írj.

Kedves Farkas Győző!

Elnézést kérek nem állt szándékomban hirdetni az oldal, csak azért linkeltem be, hogy aki tud segíteni az megnézze, hogy tényleg lassan töltődik be. Mégegyszer elnézést kérek.

Laci, ha van valami ötleted mit állíthattam be rosszul a Joomlán, megköszönném, ha megosztanád velem.

Én hülyén beállított komponensekre gyanakszom. Talán ami adatokat kér le beíráskor pl. wpnél találkoztam ilyen időjárás pluginnal. Próbáld ki azt, hogy beállítod a cache-t. Minden oldal ezt csinálja? vagy csak egy? Mellesleg… support@hostgator.com, ők mindent megoldanak, részletesen leírják, mi a gond.

Én is valamelyik komponensre gyanakszom. Megkérdezem a support team-et. Csak az a furcsa, hogy néha villámgyors ,majd kicsit később teljesen lelassul, meg néha nem tud csatlakozni az adatbázishoz…

Azért köszönöm a gyors segítséget.

Én nem láttam benne reklámot, ha csak nem a negatív reklám nem az…, ez esetben reklám volt.

De ez kábé olyan poszt volt, hogy

• hozzám ne gyertek, mert baromi lassú vagyok (és ehhez kapcsolódott a kérdése)

Nem erről szólt a hozzászólás, aminek egy részét töröltem;

• hostgator tárhely

• Joomla! oldal

• hivatkozás egy honlapépítő szolgáltatásra mutatott.

Az elsőt meghagytam, bár nem a wp-fórum hivatott a hostgator.com-os dolgokra, de - ahogyan Laci írta is - jófejwp-sek vagyunk, a tárhelyszolgáltatási tapasztalatunkat megoszthatjuk.

Lepróbáltam az oldalt, nekem nem tűnt lassúnak. Valószínűleg éppen egy jó időszakában kaptam el… :slight_smile:

A többi pedig az Adminok, Moderátorok megítélésére van bízva, kb. egységes elv szerint (Szabályzat). Ha valamelyikünk kételkedne, akkor egyeztetünk.

sziasztok nekem is joomla fut a hostgatoros tárhelyemen és eddig nem volt vele baj nekem max 2mp mig bejön az aláírásomban az első link ha valaki tesztelni szeretné:)

2 mp az k. sok.

Nekem néha lassúnak tűnik a Pécs-Baranyai Bloggerek oldalam, ezért kiiratom kíváncsiságból, hogy a wp-comfyra épülő, viszonylag bonyolult felépítésű oldal a tetejétől az aljáig mennyi idő alatt épül fel. Most éppen 0,63746 ms. (A többi nyilván a letöltés, és megjelenítés.)

Tényleg baromi soknak tűnik az a 2 mp. Bár, mikor megnéztem, nem tűnt ilyen soknak. :slight_smile:

Bár, be kell, hogy valljam, hogy az én oldalam nem Joomla!, hanem WordPress! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

azért az attól is függ, hogy milyen a template van, hogy a böngésző darabokban meg tudja jeleníteni, vagy be kell várni az egész kódot a megjelenítéshez. meg böngészőtől is, ie jeleníti folyamatosan darabokban, ff meg pl. csak egybe renderel.

Beszéltem a support team adminisztrátorával. Valaki túlterhelte a MySQL szervert és az dobott egy hátast…

“Hello,

We found one of the users on the server had some database queries that were causing mysql to slowdown. We have suspended that user now so your site should run normally.

Regards,

Cody S.

Hostgator Support

Linux Administrator”

Azért köszönöm a segítséget. Habár én nem WP-t használok, hanem egy másik rendszert (amit itt nem lehet reklámozni) nagyon baráti társaságot iemertem meg itt. Győző és Laci köszönöm a türelmeteket, a munkátokhoz sok sikert kivánok.

A probléma az, hogy mostanában sokan úgy próbálnak több látogatót szerezni az oldalukra, hogy itt különböző néven spamelik a linkjüket. Ennek lettél az áldozata. Örülök, hogy megoldódott.

tomi319 wrote:

sziasztok nekem is joomla fut a hostgatoros tárhelyemen és eddig nem volt vele baj nekem max 2mp mig bejön az aláírásomban az első link ha valaki tesztelni szeretné:)

Majd 3 megás a nyitólapod, miért csodálkozol? :)