Ami az e107 elhagyását illeti, jól tetted. Én mindkét lapomat átváltottam, és nem bántam meg.
Szóval visszatérve a választott sablonodra, biztos, hogy erre van szüksége egy kis tv-nek?
Tehát minden egyes porcikáját ki fogod használni a speciális sablonnak?
Nem elég egy alaptéma, amiben a kategóriák és oldalak kombinálásával végülis minden alapvető információt rendezetten össze lehet pakolni?
Ezt tetszett meg.
De ha van 1-2 sablon ötlet megnézzük.
Regionális tv, a hét minden napján 4 órás új szerkesztett adás és heti 6 híradó (h-sz) + vasárnap
1 heti hírösszefoglaló.
bővebb info itt:
http://hatartalan.film.hu/magunkrol.php?page=1
Éves tv nézési átlagom 24 óra, ez rávetíthető az ugyanilyen című tv-sorozatra is! (bár azt dvd-n nézem) 
Bontom a kérdést: ha a felépítése tetszett meg, akkor bizony meg kell bírkóznod a leírásával, és jó sok időt kell szentelned arra, hogy alaposan megismerd a felépítését és működését!
Ha viszont a kinézete fogott meg, akkor irány a ingyenes mintaadatbázisok, ahol 99%, hogy találsz hozzá hasonlót, és egy kis css bűvöléssel akár ugyanolyanra is formálhatod…
Sziasztok,
miért van az, hogy a postba nem tudok beilleszteni olyan képet, amit Paint-tel kicsit kipingáltam?
Az átalakítás nélküli képet simán berakja.
Köszi!
A Paint alapértelmezésben BMP kiterjesztést használ.
1 - felejtsd el a Paint-et.
2 - a brózerek alapértelmezés szerint a jpg és gif kiterjesztéseket szeretik, meg a png-t… esetleg konvertáld át a bmp-t jpg-vé, de borzalmas lesz a minősége.
3 - szerezz egy photoshopot (vagy paint shop pro-t, nekem ez vált be) és azzal szépen lehet képeket szerkeszteni!
vagy ha elvetemült linux/unix/akármi mániákus vagy akkor tudom ajánlani a GIMP-et 
És ámde, ugyandebár: a Gimp-nek van Windowsos verziója, magyarosítása is, és ingyenes, mint Linuxos testvére. 
Hát, én PSP-vel mindent pikkpakk megoldok, Photoshopot csak akkor nyitok meg fogcsikorgatva, ha CMYK képekkel kell dolgoznom…
Igaz, hogy Paint-ben firkáltam a képbe, de a formátuma nem bmp, hanem jpg maradt… És csak egy üres négyzetet tesz be 
muti
Nálam FF3-mal és IE7-tel is kettő db keszeg lakozik.
Jut is eszembe: holnap reggel megyek horgászni! 
Igen Győző, írtam is, hogy véletlenül 2x szúrtam be oda a fotóalbumba!
Jó fogást!
De beszéljünk a problémámról is
Miért nem tudom beilleszteni ezt a képet a postba? (Paint-tel pingáltam ki, de a formátuma jpg maradt)
JPG --> nevezd át jpg-re a kiterjesztést, hátha ez zavarja meg! 
Köszi mano,
átneveztem jpg-re, de így sem illesztette be a Vista windows fotótárából.
A fotóalbumból - ahová feltettem - onnan bemásolja JPG-ben is, a post írásakor megjelenik a kép, de mikor előnézetben nézem a post-ot, piros X van a kép helyén. Megpróbálom akkor jpg-ben feltenni a fotótárra, és úgy betenni, hátha akkor jó lesz. <— SIKERÜLT 
Köszönöm.
hasznald a firebugot, megmutatja hogy pontosan hol kell atirni
Köszönöm Zoli, ezt is sikerült megoldanom az instrukcióid alapján.
szivesen…
mindig minden kisbetű, és akkor nem lesz baj…
no, én is kérdeznék.
megoldható-e, hogy 3, azaz három menüoszlopom legyen wp-ben?
1 és 2 oszlopos megoldások ugyebár ismertek, de beiktetható-e vajon még egy?
megoldható-e, hogy 3, azaz három menüoszlopom legyen wp-ben?
1 és 2 oszlopos megoldások ugyebár ismertek, de beiktetható-e vajon még egy?
Szia!
Szerintem megoldható, igaz még nem próbáltam de ez alapján próbáld meg:
http://forum.word-press.hu/topic/71/sidebar-kozmetika/
Az utolsó bejegyzés. Igaz ez 2 sidebar de szerintem ha deklarálsz egy harmadikat nem lesz gond.
Nos igen, az eljárást ismerem, csak időm nincs jelenleg kipróbálni, azért is érdeklődtem, hátha már valaki gyakorlatban találkozott ilyennel. De köszi, amint lehet, bütykölök!
miután fgy leűzőzött, és leszidott, hogy ne legyek már ilyen gyík, kávészünetemben megnáspángolt és azt mondta, hogy KUGLI!!!
és igaza volt, és tényleg nem egy nagy ördöngősség az egész, mert csak divekre osztja az ember és szépen berakosgatja, hogy jó legyen…
mpfha… aztán most jut eszember, hogy azzal lesz baj, hogy csak főoldalon kell 4 oszlop, utána csak három, és az így kezdőlapon beállított tartalomszélesség hogyan fog módosulni a továbbiakban, de majd csak megoldom valahogy, de majd titkon zaklatom fgy-t, nem pedig kérdezősködöm, mert megint elkapja a grabancomat és jól lestatisztikáz.
egyébként még azt sem tudom hanyas wp-hez kell mindez nekem…