Nos igen' date=' az eljárást ismerem, csak időm nincs jelenleg kipróbálni, azért is érdeklődtem, hátha már valaki gyakorlatban találkozott ilyennel. De köszi, amint lehet, bütykölök![/quote']
Megnéztem, működik!
Az én kódjaim így néznek ki!
functions.php
Code:
<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array('name'=>'Sidebar 1',));
?>
<?php
register_sidebar(array('name'=>'Sidebar 2',));
?>
<?php
register_sidebar(array('name'=>'Sidebar 3',));
?>
sidebar.php
Code:
Nem feltételeztem, hogy nem tudod az eljárást és most sem azért raktam be a kódokat. Félreértés ne essék!
OFF: leűzöttözött helyesen és nyakatekerten. A diveket pedig nem én mondtam, én ott sem voltam.
Miért? Miért pont WP-hez kellene neked? És miért pont itt keresnéd?
ON: Amúgy priviben csak annyit mondtam neki, hogy van ilyen, és a Google a barátod neked is, aki megmondta neki a frankót! (amint azt olvashattátok, előzmények ismerete híján - feltehetően - kissé bambán )
Nekem olyan problémám van, hogy a 2.6.2re felraktam a K2 theme-t valamint beleraktam a Simple:Press Forumot is.
Abban szeretnék segítséget kérni hogy hol és mit kell beállítanom/átírnom ahoz, hogy ha a menüsorban a Forumra kattintok a wp egész felületét használja fel és ne csak a jobboldali menüsorig. A K2-t 1 colum-ra állítottam de így is csak addig megy. A segítségeket előre is köszönöm!
Én ezt a topicot lezárom, mert a - látszólag semmit- és sokatmondó cím alatt annyi minden összejött, hogyha ezt dagasztjuk, akkor nem lesz szelektálás, azaz nehezebb lesz a témakeresés - szerintem.
Ha a nagyobb tudású barátaim-társaim máshogy gondolják, akkor ezt a hozzászólást törlik, és a topikot újra megnyitják.