Hírlevél plugin

PSPad http://www.pspad.com/en/download.php

Én a textpadot használom, eccerű, és tudtam vele UTF-8 -at menteni minden gond nélkül.

Ha po/mo szerkesztére gondolsz, akkor poedit.

Tök véletlenül van magyar fordításom, ha érdekel valakit :slight_smile:

A feliratkozás oldalhoz viszont bele kell nyúlni a plugin lelkébe, mert szar a sablon kezelésük.

Másrészt ne csak az _e, és __ karaktereket adjuk hozzá a poEdithez, hanem kéremszépen létezik már _c is, amit szokás használni.

Igen, csupán annyi a baj vele, hogy még a Codexben sincs dokumentálva, és ha valaki nem olvassa/követi a trac fejleményeket, akkor honnan tudná szegín…?

http://trac.wordpress.org/ticket/3687

http://forum.word-press.hu/post/9451/#p9451

Ebben tudtok segíteni?

Köszi!

DjZoNe, lécci publikáld a fordításod, legalább is nekem kéne. Köszi.

Segíts magadon… és a plugin is megsegít :wink:

A readme.txt-ből:

Several add-ons are available as zip files in the mailpress folder.

majd néhány sorral lennebb a felsorolásban:

* MailPress_bulk_import is an add-on for MailPress to import users.

p.s. én nem használom, de meg szoktam nézni, hogy mit nem olvastak el a júzerek…

Igen, megtaláltam már, köszi.

Most akartam írni, hogy megvan. :slight_smile:

Helló!

Kikészít az új MailPress… A régi, 2.0 előtti verzióban gyönyörűen láttam, hogy hányan vannak feliratkozva, volt egy szép kis grafikon is…

Ezt sehogy sem tudom elővarázsolni a 2.0 -ban (pedig elolvastam minden readme-t, felraktam minden kieget hozzá). Még azt sem látom, hogy hányan vannak feliratkozva…

:frowning:

Elnézek valamit, vagy ez tényleg hiányzik belőle?

Köszi,

Bala

Üdv mindenkinek!

feltettem a mailpress-t és a feliratkozás megerősítésénél ezt a hibaüzenetet kapom:

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘nggMediaRss::add_mrss_alternate_link’ was given in /home/vtolap/public_html/veki.velenceitolap.hu/wp-includes/plugin.php on line 339

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘nggMediaRss::add_piclens_javascript’ was given in /home/vtolap/public_html/veki.velenceitolap.hu/wp-includes/plugin.php on line 339

Mitől lehet? Valami ötlet?

Nekem is problémáim vannak a visszaigazolással…

A feliratkozók hiába klikkelnek a visszaigazoló linkre, nem leszenk aktívak.

Keresek egy olyan egyszerű körlevél plugint, amibe nem külön regisztrál a felhasználó, hanem helyből az összes felhasználónak küldi a mélet, és a vezérlőpultról tudnám kezelni, illetve a szerzők is.

Keresgélek, túrkálok, de egyelőre csak túlszofisztikáltakat találok…

(2.7 WP - Nordtelekomnál)

MailPress és ékezetek

Először is hála és köszönet a közétett magyarításért, Jupe !.

Másodszor is: segítség kellene a karakterkódolás miatt.

A MailPress beállításaiban megadott szövegek (feladó neve, Hírlevél felirat, Feliratkozás gomb) a mentés után elvesztik a helyes karakterkódolást és zagyvaságok lesznek az ékezetes betűk helyett.

Hol kell belenyúlni a MailPress-be, ahol be lehet állítani a karakterkódolást.

A magyarított szövegekkel nincs ilyen gond.

Előre is mindenkinek…

MailPress fordítás

Újabb érdekességbe botlottam:

A mailpress admin oldala figyelembe veszi a magyarító fájlt (hu_HU.po), de a leveleket összeállító php-k nem. Belenéztem a kódba és amennyire jól láttam, nem szövegek, hanem a nyelvi fájlra való hivatkozással vannak megadva az egyes sablon-mondatok, -szavak.

Így a levelekben minden angolul megy ki, pedig a .po fájlban minden szépen le van fordítva hála Jupe-nak.

Nem tudjátok, mi lehet ennek az oka?

Előre is…

Szar a mailpress nyelvesítési megoldása.

Írd magyarul a sablont, legalábbis én jobb megoldást nem találtam.

Találtam, működik is (kézzel kellett magyarítani), egyszerű és csak annyit tud, amennyire szükségünk van: Email-users

http://www.vincentprat.info/dev/wordpress-plugins/email-users/

AIfred wrote:

Keresek egy olyan egyszerű körlevél plugint, amibe nem külön regisztrál a felhasználó, hanem helyből az összes felhasználónak küldi a mélet, és a vezérlőpultról tudnám kezelni, illetve a szerzők is.

Keresgélek, túrkálok, de egyelőre csak túlszofisztikáltakat találok...

(2.7 WP - Nordtelekomnál)

A subscribe2-nél nem lehet megoldani azt, hogy nevet is kérjen a feliratkozótól? Csak e-mail-t kér.

Ha van valakinek hozzá fordítása és oda adná, akkor azt megköszöném.:slight_smile:

Helló!

A MailPress használókhoz lenne kérdésem.

Írtó sok feliratkozóm van, és már nem tudja a szolgáltatóm egyszerre kiküldeni a leveleket, ezért használnám a mailpress ütemezőt. Használja ezt valaki?

Mert nekem nem működik. Olvastam a readme-t, ott írják, hogy nem mindig sikerül létrehozni a mails táblában a status-t, de az is rendben van.

A beállítások is rendben vannak a readme szerint.

Mégsem megy, kiírja, hogy 0 mail sent, és nem történik semmi.

Most kiexportáltam a feliratkozók listáját, és 500-asával küldözgetem… Nem túl szerencsés.

Ha nem találok megoldást, van-e értelme felrakni mondjuk a webinstának csak a hírlevél kezelő pluginjét, naponta áttölteni az email címeket (scripttel, persze), és azzal küldeni a hírlevelet?

Most már ezt látom megoldásnak…

Ja, 2.0.1 -et használok, mert amikor felraktam a 3.0.1 -et valami nagyon el*****ot, alig tudtam visszavarázsolni, hogy működjön… Ott mi lehetett a baj, nem tudom. Pánikoltam, nem emlékszem.

Köszi,

Balázs

Valaki? :slight_smile:

Továbbra sem találtam megoldást…

hány feliratkozód van?

4600+