Hírlevél plugin

Akkor jó! smile.gif

Gratulálok hozzá!

Ha csak arra kellene valakinek hírlevél, hogy az aktuális postról lőjön ki értesítést, akkor szerintem nem kell vacakolni hírlevél-küldő rendszerrel. Egész egyszerűen a feedburner.com-on kell regisztrálni, oda bevezetni a blog RSS feedjét, és a Publicize menüpontban be lehet állítani napi e-mail értesítőt.

Azaz, a feedburner az RSS-ből látja, hogy van új post, és a beállított napi időpontban (mondjuk délután 2 és 4 között) kiküldi a feliratkozottaknak az értesítést.

A feedburner ad egy javascript kódot, amit be lehet rakni sidebarba - egyszerű kis feliratkozómező, ahova beírja a user az e-mail címét, és rábök a gombra.

Hi!

Én is egy levelező lista plugint keresek, de sajna eddig amiket találtam, nem igazán működnek megfelelően.

Most nézem a subscribe2 plugint. Elég jónak tűnik.

Aki lefogdította magyarra, át tudná elküldeni e-mailben?

címem: bl4d3m4st3r@citromail.hu

Előre is köszi :slight_smile:

Valaki?

MailPress

MailPress szétszedte az oldalam a megerősítésnél… és magyarosítást sem találtam.

Subscribe2 magyarosítása merre?

Ez a MailPress azért nem is olyan rossz, csak magyarosítás kéne belőle (van?) meg hogy ne tolja szét teljesen az oldalam amikor a felhasználó megerősíti a feliratkozást. Erre ötlet?

Egy harmadik átfogalmazásban feltennéd még egyszer a kérdést? :smiley:

Nem mivel ha jobban megnézed az előző kettő kérdés sem ugyanaz… :wink: Hacsak a MailPress és a Subscribe2 plugin nem ugyanaz, de azt kétlem. :slight_smile:

Mindkettő (mostmár mindhárom) kommentedben szerepel a MailPress szó! :smiley:

Ejnye már… Ennek így nem sok értelme van. Vki normális választ is tud adni??

Helló!

A mailpress-t használom, és idegbajt kapok, mert már minden php fájlt átírtam, szétkerestem, de még mindig úgy kapja a feliratkozó a megerősíét kérő levelet, hogy franciául van a subject:

En attente de : [emailcim]

és a visszaigazoló email:

Confirmation de [emailcim]

Namármost sehol máshol nem lehet ez már eltárolva, csak az adatbázisban.

De hol? Tudtok nekem segíteni?

Más nem futott bele ebbe? Vagy van magyarírás csak én nem tudok róla?

köszi,

Bala

Mér adatbázisban?

Egy sima Search a plugin könyvtárában 11-szer hozza elő pl. az “En attente de” szöveget:

7x - a fr_FR.po fileban (601, 1288, 1310, 1890, 1905, 1914, 1924)

2x - a fr_FR.mo fileban (68, 72)

1x - a mp-content/themes/nohtml/new_subscriber.php fileban (4)

1x - mp-content/themes/nogent94/new_subscriber.php fileban (4)

(a zárójeles számok a sorokat jelölik, ahol az inkriminált szöveg van :slight_smile:

Köszi,

de mint írtam, MINDENHOL átírtam az általad jelölt fájlokat, a php-kban kézzel, a többiben po edittel…

MEGVAN!

Hiába írtam át, előtte volt a “__(” prefix, kiszedtem az alulvonásokat, és ok így!

köszi. :slight_smile: Közvetve, de nagyon sokat segítettél! :slight_smile:

Bala

Akkor azt jelenti, hogy a francia fordítás működött azon installon.

Ami e_ vagy __ azt fordítja a fordítógép :slight_smile:

jaja. De mivel nincs magyar fordítás, így a franciát hekkeltem.

De most már szuper…

illetve nem,mert ha text editorral ékezetek írok a php fájlba, akkor az nem jelenik meg jól az oldalamon. TextPad-ot használok, magyar windows-on…

Mi a megoldás?

Köszi.

Bala

Hát ha nincs magyar fordítás, akkor ne a franciát hekkeld, hanem az eredetit - és dobd ki a po/mo fájlokat.

Legalább 100x meg volt adva a válasz: tanuljátok már meg utf-8-val elmenti azokat a qrva fájlokat, ha már belepiszkáltok!

:slight_smile:

(Y)

Már csak egy olyan kérdésem lenne, hogy miként tudok automatikusan felírni email címeket a listára a mailpress-ben… Mintha rémlett volna egy ilyen opció, de mindendt végigkattintva nem találtam sehol.

Esetleg milyen táblába tudok kézzel berakni a már meglévő email cím listámat?

köszi,

Bala

Haliho!

OFF:Erre a célra te milyen alkalmazást ajánlanál?:slight_smile: Mármint kódszerkesztésre… Notepad ++al csinálom jelenleg Window$ alatt… de ott minden új file-nál sőt néha mentésekkor is ki kell szednem azt a bizonyos 3karaktert…

Tippeket előre is köszi:)