a sidebarra ra lehetne rakni egy textboxot ahol az illeto megadhatja emailcimet, alattta meg feliratkozas gomb
akik fel vannak iratkozva azoknak a backend egyik menupontjabol lehetne irni hirlevelet, igy nem kene a lassu upstreames adsl-emet leterhelni a soksok level kuldesevel.
keresgeltem mar ilyeneket, de az egyetlen mukodo is olyan volt hogy a regisztraltaknak kuldott mailt, es minden egyes alkalommal amikor uj post erkezett. ennyit meg nem szeretnek soha kuldeni…
write es manage menukben megjelenik a newsletter almenu, ezekben tudod megirni a hirlevelet. kivalaszthatod hogy milyen postokat rakjon bele a levelbe, de ha nincs semmi kivalasztva akkor nem rak bele. feliratkozasnal van emailes reply ellenorzes, adminjabol lehet kitorolni cimeket ha kell, es ami a legszebb hogy kijelzi hany szazaleknal all a levelek elkuldese… gyonyoru.
magaban a levelben harom resz van; a kontent, egy jobboldali sidebar 2 kulon resszel, meg alul egy footernek valo. az egesz level ugy nez ki mint maga a default WP theme, kerdes mar csak az hogy ha nekem mas fejlecem van akkor azt beteszi e (foleg hogy egy olyan plugint hasznalok ami automatikusan csereli)
Viszont mielőtt még bármit is beállítanék rajta ezt írja ki a beállításainál!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:wwwlitkeiblogwp-contentpluginssubscribe2.php on line 407
És nem enged módosítani!
De ha esetleg módosítok valamit mentés után ezt kapom!Fatal error: Call to undefined function: update_categories_cache() in D:wwwlitkeiblogwp-contentpluginssubscribe2.php on line 704
Vissza állítottam mindent alapértelmezettre(kinézetek meg minden) akkor is ezt csinálja!
Az érdekelne, hogy a levelek a beállított smtp szerveren mennek csak keresztül?
Mivel a blogom az atw-van és nem sikerül megnövelni a napi 20 db-os limitet (nem válaszolnak a leveleimre), fontos lenne kikerülni az ő szerverüket. Lehetséges ez?
Amúgy találtam egy ingyenes és fapados szolgáltatást, amit be lehet építeni a honlapba: