Továbbra sem találtam megoldást...
Ettől inkább elfelejtem mint eszembejut!
:P
:P
Kedves kbkuno!
Nem lenne célszerű egy fizetős hírlevélküldő alkalmazást beállítani?
Bizonyára igazad van Charlie. 
Az én véleményem e tekintetben az, hogy egy profi, kifejezetten egy célfeladat megoldására kihegyezett szoftvertől joggal elvárható, hogy az adott feladatot csont nélkül megoldja.
Nem vitatom, hogy nincs olyan feladat, amit ne lehetne ingyenesen megoldani, ugyanakkor a ráfordítás-haszon személet mellett azt mondom, hogy néha az ingyenes drágább, mint a fizetős (kutakodás, szívességkérés, saját energia ráfordítás, buherálás, szaktudás, tanulás, stb.).
hát, a phplist egy kifejezetten hírlevélküldő program 
csak itt is azt a modellt követik, hogy a programért nem, csak a supportért kérnek pénzt. (igaz, megtanulni se olyna konnyű, elég komplex)
Hello!
Keresgéltem hírlevélküldő bővítmény után, de mivel a MailPress-t nem sikerült beüzemelnem, így telepítettem a GWA Autorespondert. Ezt használta már valaki ? Itt sem jutok egyről a kettőre, mert semmi olyan beállítást nem találok, ahol SMTP vagy POP3 szervert, postafiókot lehetne beállítani.
Tulajdonképpen nekem olyanra lenne szükségem, amivel fel tudnak iratkozni az emberek a blogomra és akkor küldjön automatiksan egy visszaigazoló levelet is nekik… Ha ez megvan, akkor tegye be őket a tagok a közé. Ezentúl meg ha felteszek egy bejegyzést a blogomra, akkor küldhessek egy általam szerkesztett értesítőt. Ez megoldható valahogy ?
Mi nem ment MailPressben?
Egy próbát mindenképpen megér nekem, köszönöm.
Kicsit elmaradtam az olvasással. 
Köszi mindenkinek a választ!!!
Tegnap 2 órát bütyköltem, hogy az “új”, 3.0.1 -es mailpress-szel talán menni fog, de az sem küldte ki a leveleket batch módban.
Feltettem egyébként a webinsta - maillist -jét, az meg se utf8-ban se latain2 -ben nem kezeli rendesen az ékezeteket. 
Szóval köszi, kipróbálom a phplist -et, aztán meglátjuk.
Mivel a weboldal még nem termel pénzt, ezért a fizetős megoldás egyenlőre felejtős - a jövőben természetesen lehet róla szó.
Vagy kipróbálom más hírlevél plugint.
Még egyszer köszi mindenkinek.
Balázs
Sziasztok!
Hogy lehetne egyszerűen megoldani azt a MailPress-ben, hogy nevet is kérjen feliratkozáskor? Lehet egyáltalán valahol a feliratkozó formot testre szabni?
Ezt az egy hiányosságot leszámítva nagyon jó kis plugin.
Más:
Ha valaki még esetleg keresgél hírlevél plugint, ezt érdemes megnézni:
http://www.satollo.net/plugins/newsletter
egyszerűbb, de egészen jól használható
Helló Istenek. 
Tud nekem mondani vagy mutatni valaki olyan plugint, mint amilyen a szokványos sales oldalakon található?
E-book (fájl) letöltése:
Én az e-commerce-t használom erre.
Yesss skbkuno - köszi, kipróbálom.
up:
Húúú, ez egy kicsikét bonyolult - ez egy komplett webáruház… :rolleyes:
kbkuno. Egy kisebb helped nem lenne hozzá? 
Csak ez a Email és fáj letöltés rész kellene nekem 
A saját butaságom miatt a mailpress-t nem tudtam beüzemelni. Ezt találtam helyette, most üzemelem be… eddig ok.
MeeNews:
http://www.wp-newsletter.com/index.php
Amint lesz időm, írok.
De az e-commerce-ben valamikor én is kérdeztem hasonlót…