e-commerce - még mindig :-(

display-items.page.php

csere ezt

Code:

if(get_option('wpsc_sort_by') == 'dragndrop'){

$product['id'] = $product['product_id'];

}

erre

Code:

if(get_option('wpsc_sort_by') == 'dragndrop'){

if (!$category_id > 0){

$product['id'] = $product['product_id'];

}

}

?

nagyon király lett! hálásan köszönöm! jövök egy sörrel;)

'Pisti' wrote on '2011-03-03:

Szia!

Megnéztem először beírtam a googleba de semmi.Aztán rájöttem ,hogy nem oda kell hanem Mozilla böngésző sorába.

Ugy be is jöt rengeteg szöveg,na most hogy kell ezt igy használni??? Másoljam be notepadba aztán mappába,és az mo.vagy a po -t.

Utána mi a teendő? Az e commercen belül hova tegyem?

Köszi a segítséget.

Kedves Pisti!

Azért írtam, hogy a getshopped.org-on keress, mert az a hivatalos honlap. Ott a Resources/Support Forums környékén keress 'COD'-t.

A 'merchants' könyvtárba kell egyébként bemásolni a php-t. A rendszer automatikusan felismeri, neked csak engedélyezni kell, és a paramétereket beállítani.

A mo és po file-okat hagyd békén, azok csak a magyar fordításhoz kellenek, a fizetési modul úgyis egyedi szövegátírást kíván.

Ha nem boldogulsz vele, adj meg mail címet, elküldöm a file-t.

hali!

volna egy kis problemam evvel az e-commerce pluginnal. talaltam hozza nagyon osk kereses utann egy magyarositast, emgy is szepen, majdnem fullos, a problema a kovetkezo, ha bemegyek adminba, es ranyomok a boltra, a bolton beluli menupontoknal el-el valtozik a karakterkodolas :S es ha elromlik, ugy rogziti a termeket is peldanak okaert.

A termĂŠk neve

TermĂŠk raktĂĄrkĂŠszlete :

ilyen lesz. mi lehet a problema? megoldhato?

elore is koszonom

annyi mar bizonyos, hogy az ajax kereseknel megy el a charset, es csak adminban.

valaki esetleg? :rolleyes:

Sziasztok!

Én abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy felraktam a modult és állítottam is be egy teszt bejegyzést amihez csatoltam egy teszt dokumentumot. Ha rámegyek, ogy rakja a kosárba minden megis történik úgy, ahogy kell amikor rámegyek a fizetésre kapom is levelet, hogy feldolgozás folyamatban. Na és itt van a problémám, hogy sehol sem találom az admin menüben, hogy jóváhagyjam a vásárlást az adott user számára ill. letudja tölteni a teszt dokumentumot.

Lehet csak én vaoltam vak de hol találom ezt a funkciót? Előre is köszönöm a válaszokat.

Megtaláltam, a vezérlőpult fülnél van a menüpontja csak az meg összevolt csukva ezért nem lehetett látni. Viszont annyi kérdésem még lenne, hogy ehez most saját css - t kell írni? mert még az input mezők sem látszanak az oldalon

ööö, mi nem látszik hol?

ha adminban, akkor másolj fel mindent újra.

ha főoldalon, akkor is.

ha úgysem megy, akkor valami gixer van nálad…

az admin ugyebár alap, oda nem kell css-ezni, a shophoz pedig alapból 3 sablon jár, azt tudod váltogatni ha akarod, de vannak plusz letölthetőek is ha rákeresel…

Igazad van van nem részleteztem jobban, a fő oldalon van nálam nagy üresség. letöltöttem kétszer i a plugint újra felraktam de az adminban a beállítások/Store/Presentation résznél nekem nem jelenik meg a választási lehetőség a témákat illetően (nemtudom lehet rossz verziót töltöttem le v passz) valahogy az a lenyíló kimaradt mert ah utnna néztem kifényképezett képeket igen ott van a lenyíló menü de nálam nincs így az egész oldalnak a shop része teljesen üres mintha nem lenne benne css :S keresek pár témát eddig még cs fizetősöket találtam de biztos találok ingyeneset is amiből kiindúlhatok

hanyas verzió?

legutóbbi általam használt a “3.7.6.9”, abban minden a helyén van!

Nekem a Verzió 3.8.1 - es van de mellékelek egy képet is, hogy tényleg nincs ott, pedig leírások szerint itt kellene megjelennie :S

Sziasztok!

Egy nagy gondom van!

feltelepítettem az estore_v4.6.3 verziót fel is ment rendesen és a bekapcsolás után azt írja ki hogy “A bővítménynek nincs szabványos fejrésze.”

ehhez kérnék segítséget hogy hogyan lehet ezt megoldani mivel nagyon szorít az idő. az oldal www.nemesis.678.hu nagyon fontos lenne a webshop mert már itt állnak a termékek.

Előre is köszönöm!

Merlin: Töltsd fel újra ftp-n a fájlokat, szerintem valamelyik hibásan ment fel.

Köszönöm működik! Igaz kell még egy kis beállítgatás és egyéb aztán hajrá.

Mégegyszer köszi

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Feltöltöttem a wp ecommerce legfrissebb elérhető magyarítását. Az adminban minden szépen meg is jelenik magyarul, de az oldalon angol maradt a webshop. Ürítettem cache-t is, de nem segít. Átnéztem poeditorral a fordítást, de le van fordítva a minden, szóval működnie kellene.

Előre is köszönöm! Üdv, gurulós

languages mappában írd felül az EN_en -geket a HU_hu-kal, hátha…

Kedves Manó,

Köszi a választ, de konkrétabban mire gondoltál? Az admin magyarul jelenik meg, a user oldal meg angolul. Ugyanabból a file-ból dolgozik, szóval nem értem a válaszod.

Konkrétan arra gondoltam, amit leírtam.

Csinálj a hu-ról egy en másolatot és írd felül az en-t vele.

A legvégén lévő “hátha” pedig azt hiszem még egyértelműbb! :rolleyes:

Ismét egy e-commerce-s kérdésem lenne:

-ha beállítom a settings-ben, hogy a termékek listázása “ár” alapján történjen, akkor ugye a legolcsóbb van legfelül, majd lefelé növekvő sorrendben folytatódik a listázás. Ha szeretném ezt megfordítani, hogy a legdrágább legyen felül, lefelé csökkenjen, mi a teendőm?

A segítséget előre is köszönöm!

-gubics

Sziasztok!

Nagyon új vagyok a wordpress világában, de egyre inkább tetszik. Az e-commerce plugint is feltelepítettem, tökéletes is, működik rendesen.

De persze ez nem elég. :rolleyes: Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy a termék kosárba helyezésével egyidőben ugorjon egyből a fizetés oldalra?

Előre is köszönöm a segítségeteket.