Szevasztok!
Meg lehet azt csinálni, hogy kiegészítsem az e-commerce fizetési/szállítási lehetőségeit?
Alapból:
Chronopay
Google Checkout
Manual Payment / Test Gateway
Paypal Express Checkout
Paypal Payments Pro
Paypal Payments Standard
Paypal Payments Standard 2.0
Szeretnék:
Banki átutalás
Utánvétel
Valamilyen gyorspostai szolgáltatás
Köszi előre is.
egyelőre csak úgy, hogy az adatbekérő lapon csinálsz új mezőket, ahova berakod a három általad kívánt bővítést és a többit lelevelezed a vevővel.
de automatizálni ezt még nem tudod.
Köszi!
Sziasztok!
Felraktam az e-commers bővítményt de kitöröltem egy shortkodot azon az oldalon ahol meg kellene jeleníteni a termékeket! Tudja esetleg valaki mit kell visszaírni, hogy megjelenjenek a termékek.
A beállításai rendben vannak, a saját ikonjával beágyazok shortkódot de az mégsem működik!
Emlékszik valaki mi az eredeti sortkód?
A megoldás:[productspage]
Köszi Catfish:-)
sziasztok!
ahogy nézegettem a két legkedveltebb webshopos plugin a wp e-commerce és az eShop. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata mindkettőről. Melyik a jobb?
köszi
Én 98%-ig lefordítottam az e-commerce po-ját, ez a rész működik is, csak elképesztően sok a direktben angolul szereplő szöveg. (Az ausztrál posta részleteit kihagytam.)
Már hosszú listám van arról, mit és hol kell átírni ahhoz, hogy "magyarabbul" beszéljen a plugin.
ezeket esetleg nem tudnád megosztani a "közzel"? oly jól jönne...
köszi
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:hol lehet magyar e commerce-t letölteni?
be lehet állítani benne bankkártyás fizetést,futár szolgálatot?
Köszi
angolul tudod letölteni a hivatalos honlapról.
ha pedig visszaolvasod e témát, találsz részben magyar fordítást hozzá.
Köszi
Vissza olvastam de már egyik linkről se lehet letölteni a magyar fordítást.
Azt nem tudod hogy a bank kártyás fizetés,futárszolgálatot belehet e állítani benne?
Köszi a választ.
Innen letöltheted a friss változatot:
www.solarside.hu/download/wpsc-hu_HU.po
Ha a www.getshopped.org -on rákeresel a COD = Cash On Delivery fizetési modulra, akkor már meg is van az utánvét.
A Manual Payment / Test Gateway pedig a banki utalás.
Ezeket kicsit módosítva tudsz gyártani gyorspostára is modult.
Köszi szépen!!!
Megnézem.
Szia!
Megnéztem először beírtam a googleba de semmi.Aztán rájöttem ,hogy nem oda kell hanem Mozilla böngésző sorába.
Ugy be is jöt rengeteg szöveg,na most hogy kell ezt igy használni??? Másoljam be notepadba aztán mappába,és az mo.vagy a po -t.
Utána mi a teendő? Az e commercen belül hova tegyem?
Köszi a segítséget.
sziasztok!
először is: üdv mindenkinek, ez az első hozzászólásom a fórumon.
másodszor rögtön kérdeznék is: 3.7.8-as e-commerce-nél hogyan állíthatom be, hogy a kezdő oldalamon a “more info” ne legyen lenyitva, hanem csak ha valaki rákattint, csak akkor legyen látható az oda bejegyzett szöveg. jelenleg van olyan termék-infó az oldalamon, ami vagy 40 sor, és csak alatta kezdődik a többi termék… ez így annyira nem jó.
szinte biztos vagyok benne, hogy valami alap dolgot nem vettem észre, de hiába keresem…
előre is köszi!
gubics
hm, alapból zárva kellene lennie!
nem lehet hogy valami más plugin bezavar neki és ezért kinyílik?
kikapcsoltam az e-commerc-en kívül minden plug-in-t, de ugyan az a helyzet
megtaláltam azt a részt a themes/marketplace/products_page.php-ban, ami irányítja ezt a funkciót, de hiába gépészkedek vele
ráadásul új igény állt elő: ha a látogató rákattint a “bővebben”-re, akkor ne nyíljon le semmi, hanem egy új ablakban jelenjen meg a termék teljes adatlapja.
kezd egyre reménytelenebb lenni a helyzet
minden segítséget előre köszönök!
akkor a kódban a more gombot linkeld át a teljes tartalomra, aminek a felépítése a termék címéből kivehető!
na csak sikerült:)
a megoldás tényleg annyi lett, hogy kitöröltem teljesen az ide vonatkozó részt, majd egy egyszerű hivatkozással belinkeltem a termék adatlapját.
köszi a segítséget!!!
még egy apróság:
a termékek sorrendjét ha nem a feltöltési idő, vagy a nevük szerinti sorrendben szeretném megjeleníteni, hanem a drag&drop-al be szeretném állítani, akkor vajon mit ronthatok el? hiába csinálom meg a kívánt sorrendet, ha visszalépek az oldalra, ismét név szerinti sorrendben van minden. valakinek van tapasztalata e téren?
előre is köszi,
gubics