e-commerce - még mindig :-(

Köszönjük szépen Szabolcs! :slight_smile:

Sziasztok!Létezik a WP-ben az e-commerce plugin. Elég kezdő vagyok frown.gif így nem nagyon megy sem a magyarítása, sem a működtetése/beállítása.Kérdéseim/kéréseim:1.) van valakinek magyar/angol nyelvű leírása hozzá? ha igen, akkor kérem, adja meg a linket!2.) létezik benne a magyar nyelv támogatása, de amit letöltöttem, az sajnos csak részint van kész. Van valakinek teljesen kész magyar nyelvű fájlja? Ha igen, akkor kérem, adja meg a letöltési linket!Köszönettel, üdvözlettel:Csaba

A plugin oldalán van lerás: http://www.instinct.co.nz/e-commerce/docs/Ha egyeltalán erre a pluginra gondolsz. Magyar nyelvi fájlt én nem tok hozzá. De ha már részben kész van akkor ki kell csk egészteni. :slight_smile: ennyi. Valakinek meg kell egyszer csinálni. :slight_smile:

WP Shopping Cart 3.6.8 RC1 magyar nyelvi file (béta :slight_smile: )

http://www.zshare.net/download/542206897cc0515b/

Szervusz ap!Köszönjük! :slight_smile:

AP! nagyon köszönöm a segítségedet. Üdv: Csaba

Hejhó!Én letölthető fájlokat szeretnék árulni az e-commerce- szel, de arra még nem jöttem rá, hogy EGY fájlnál többet hogyan lehet “megvásárolhatóvá” tenni egy terméken belül.

Egyszerre többet fel tudok tölteni, de mindig csak a kiválasztottat tudja a vásárló letölteni.Az a bajom egyébként, hogy egy száz megás zip-ben raknék fel mp3-akat, de azt nem tudja megenni, így gondoltam darabokban felrakni.ötlet?Sürgős lenne… Mert már vásároltak emberek, de még nincs kééééééééééész! :slight_smile:Köszi!!!Bala

http://www.instinct.co.nz/forums/topic.php?id=3542Úgy tűnik, ez megoldotta a problémámat.

(elég csak a fájlt FTP-zni, és én hozzá tudtam adni a termékhez)

Milyen engedélyek kellenek ilyen mp3 “áruláshoz”?

Több verziós:


  1. honnan, milyen országból üzemelteted
  2. kinek a nevén van :slight_smile:    Árulni akarod, vagy csak letölthetővé tenni free-ben?

Én csak kíváncsi vagyok, tod, mint mindig. De ha már it tartunk free verzió hogyan működik?(itthon csak az kell az embereknek ami ingyé’ van)

Ha itthonról üzemelteted akkor fel kell készülni 1-2 havonta egy házkutatásra, ellenőrzésekre, feljelentésekre stb… lásd példa: mp3portal.hu … ha nem itthonról üzemelteted, de magyaroknak, akkor ilyen veszély nem fenyeget lásd példa: kuruc.info :slight_smile:

Házkutatás nem jó, mert megtalálják a Monique Covet dévédéim. :slight_smile: Magyarul ez is olyan mint a domain reg. itthon. A vesédbe akarnak látni. Ilyen oldalam se lesz. :smiley: kösz az infokat Laci.

Most vettem észre, hogy a “feliratkozó” státuszú felhasználók is látják a főoldalon az e-commerce kis ablakocskáját, hogy mennyi bevételem volt összesen meg az adott hónapban… Ciki.

Hogy lehet ezt letiltani?

köszi,

Balázs

Valaki, ötlet?Köszi előre is,

Balázs

Hát aki több helyre teszi fel ugyanazt a kérdés, ne csodálkozzon :smiley:

http://forum.word-press.hu/post/15083/#p15083

Ááááááááá!

ez a feliratkozás nem tökéletes… sokszor nem kaptam levelet…

na mindegy. :frowning:

Köszi!

magyar fordítás a 3.6.12-hoz tölthető http://www.emotions.hu/media/ecommerce_HU_hu.zip innen. saját fordítás

Nagyon köszönöm!

B

Sziasztok,

fura jelenséget tapasztaltam feltettem egy új tárhelyre egy vadi új wp-t és hozzá egy Fashion Peal nemű theme-t. Ehhez telepítettem fel a 3.7-es wp e-commerce-t.

Egészen addig gyönyörű is volt. De abban a pillanatban, hogy bekapcsolom a webshopot az összes írásos elem áthúzott lesz. Egyedül a product page -t engedi megjelentetni úgy, hogy a weblapomon nem tapasztalok változást. Ahogy a többit is közzéteszem ismét áthúzza a betűimet. DE CSAK A FASHION PEAL THEME-ben!!!

Mi a szösz lehet ez?