e-commerce - még mindig :-(


#1

Köszönjük szépen Szabolcs! :slight_smile:


#2

Sziasztok!Létezik a WP-ben az e-commerce plugin. Elég kezdő vagyok frown.gif így nem nagyon megy sem a magyarítása, sem a működtetése/beállítása.Kérdéseim/kéréseim:1.) van valakinek magyar/angol nyelvű leírása hozzá? ha igen, akkor kérem, adja meg a linket!2.) létezik benne a magyar nyelv támogatása, de amit letöltöttem, az sajnos csak részint van kész. Van valakinek teljesen kész magyar nyelvű fájlja? Ha igen, akkor kérem, adja meg a letöltési linket!Köszönettel, üdvözlettel:Csaba


#3

A plugin oldalán van lerás: http://www.instinct.co.nz/e-commerce/docs/Ha egyeltalán erre a pluginra gondolsz. Magyar nyelvi fájlt én nem tok hozzá. De ha már részben kész van akkor ki kell csk egészteni. :slight_smile: ennyi. Valakinek meg kell egyszer csinálni. :slight_smile:


#4

WP Shopping Cart 3.6.8 RC1 magyar nyelvi file (béta :slight_smile: )

http://www.zshare.net/download/542206897cc0515b/


#5

Szervusz ap!Köszönjük! :slight_smile:


#6

AP! nagyon köszönöm a segítségedet. Üdv: Csaba


#7

Hejhó!Én letölthető fájlokat szeretnék árulni az e-commerce- szel, de arra még nem jöttem rá, hogy EGY fájlnál többet hogyan lehet “megvásárolhatóvá” tenni egy terméken belül.

Egyszerre többet fel tudok tölteni, de mindig csak a kiválasztottat tudja a vásárló letölteni.Az a bajom egyébként, hogy egy száz megás zip-ben raknék fel mp3-akat, de azt nem tudja megenni, így gondoltam darabokban felrakni.ötlet?Sürgős lenne… Mert már vásároltak emberek, de még nincs kééééééééééész! :slight_smile:Köszi!!!Bala


#8

http://www.instinct.co.nz/forums/topic.php?id=3542Úgy tűnik, ez megoldotta a problémámat.

(elég csak a fájlt FTP-zni, és én hozzá tudtam adni a termékhez)


#9

Milyen engedélyek kellenek ilyen mp3 “áruláshoz”?


#10

Több verziós:


  1. honnan, milyen országból üzemelteted
  2. kinek a nevén van :slight_smile:    Árulni akarod, vagy csak letölthetővé tenni free-ben?

#11

Én csak kíváncsi vagyok, tod, mint mindig. De ha már it tartunk free verzió hogyan működik?(itthon csak az kell az embereknek ami ingyé’ van)


#12

Ha itthonról üzemelteted akkor fel kell készülni 1-2 havonta egy házkutatásra, ellenőrzésekre, feljelentésekre stb… lásd példa: mp3portal.hu … ha nem itthonról üzemelteted, de magyaroknak, akkor ilyen veszély nem fenyeget lásd példa: kuruc.info :slight_smile:


#13

Házkutatás nem jó, mert megtalálják a Monique Covet dévédéim. :slight_smile: Magyarul ez is olyan mint a domain reg. itthon. A vesédbe akarnak látni. Ilyen oldalam se lesz. :smiley: kösz az infokat Laci.


#14

Most vettem észre, hogy a “feliratkozó” státuszú felhasználók is látják a főoldalon az e-commerce kis ablakocskáját, hogy mennyi bevételem volt összesen meg az adott hónapban… Ciki.

Hogy lehet ezt letiltani?

köszi,

Balázs


#15

Valaki, ötlet?Köszi előre is,

Balázs


#16

Hát aki több helyre teszi fel ugyanazt a kérdés, ne csodálkozzon :smiley:

http://forum.word-press.hu/post/15083/#p15083


#17

Ááááááááá!

ez a feliratkozás nem tökéletes… sokszor nem kaptam levelet…

na mindegy. :frowning:

Köszi!


#18

magyar fordítás a 3.6.12-hoz tölthető http://www.emotions.hu/media/ecommerce_HU_hu.zip innen. saját fordítás


#19

Nagyon köszönöm!

B


#20

Sziasztok,

fura jelenséget tapasztaltam feltettem egy új tárhelyre egy vadi új wp-t és hozzá egy Fashion Peal nemű theme-t. Ehhez telepítettem fel a 3.7-es wp e-commerce-t.

Egészen addig gyönyörű is volt. De abban a pillanatban, hogy bekapcsolom a webshopot az összes írásos elem áthúzott lesz. Egyedül a product page -t engedi megjelentetni úgy, hogy a weblapomon nem tapasztalok változást. Ahogy a többit is közzéteszem ismét áthúzza a betűimet. DE CSAK A FASHION PEAL THEME-ben!!!

Mi a szösz lehet ez?