e-commerce - még mindig :-(

extra.hu ??

ez most valami májusi vicc?

hitetlen:

extrás másodlagos domaineket is meg lehetett venni…

most meg aukciók vannak rájuk ha jól tudom…

dotroll igyekszik kinyerni amit lehet belőle :slight_smile:

papírt adnak arról, hogy ha megveszem?

jah, használhatod, ameddig… de meddig? most is elvették a régi aldomain neveket a használóitól.

valami.extra.hu? és még pénzt is adnak érte az emberek? :lol: tényleg mindent meg lehet etetni a jónéppel.

hitetlen ez sztem max a korábbi használóknak volt jó valamire… pld bátyámnak is volt ott egy régi oldala amiről linkelt egy csomó dolgot máshol és így csak egy sima htaccess-el továbbdobhatja őket… különben mindd a dotroll oldalán végezte volna… 1k/év? ennyit talán megér…

valami.info meg 1-2 dollár / év = és az enyém

de nekem mindegy, csak mikor meglátok ilyen oldalakat, mint most is

lol

visszaszívok minden kritikát, mert ez nem is az extra.hu -n van: http://oscommerce-extra.hu/

hirtelen annak láttam, azért nem értettem az egészet.

sorry.

Sziasztok!

Problémám van az új e-commerce verzióval. Egyszerűen eltűnt a nyelvválasztó opció a beállításokból.

Van erre valami megoldás? A nyelvi fájlok a helyén vannak, 99%-os fordítást szedtem a comment.szalami.com-ról de a 3.7.6.4-ben nem lehet állítani.

Esetleg ha tudnátok mást ajánlani helyette azt megköszönném. Nem webshopnak kell csak aktuális termékbemutató oldalnak amin a termékek folyamatosan változnak, tehát mindenképpen 'automata megoldás' kellene. Tulajdonképpen az e-commerce tökéletes lenne, természetesen a gold cart-tal.

Nekem azzal lenne gondom, hogy próbálom beállítani a postai után vételt, viszont ha valaki rámegy a checkoutra nem kér tőle szállítási címet. Van valakinek 5lete, hogy hogyan lehet beállítani?

Gyerekek megőrülök.

• feltettem ezt a nyomoronc wp-ecommercet

• felraktam hozzá a nyelvi filet

• a magyar nyelvi filet bemásoltam még angolként is

• töröltem az összes többi nyelvet, csak a magyar van kétszer

még mindig angolul jelenik meg ez a xar!!! Már mindennel próbálkoztam, de nem jön össze.

Megtenné e valaki, hogy fog egy ilyen wp-ecommerce konvtarat ami neki mukodik, becsomagolja egy zipbe es elkuldi?? nagyon hálás lennék érte, lassan nem marad hajam, mindet kitépem…

nem is fog magyarul megjelenni, mert a fordítás nincs meg teljesen.

vedd elő a PO fájlját és fordítsd le ami hiányzik… :blink:

ha minden változatlanul angol, akkor a böngésző cache-t is érdemes törölni :slight_smile:

Sziasztok :slight_smile:

Tegnap elkezdtem foglalkozni a e-commerce webshop rendszerrel és eddig mindent megoldottam, de viszont a egy kérdésem lenne, mégpedig hogy a HUF feliratot szeretném lecserélni Ft-re. A “currency_list.php”-ban átírtam a Hungarian Forint-nál a HUF kiírást, de nem változott meg. Ebben szeretném segítségetek kérni :slight_smile:

mássz bele az adatbázisba és a

wpsc_currency_list

táblában (talán a 42. helyen) megtalálod Hungary-t.

A code-ban írd át a HUF-ot Ft-ra és kész.

Ó tényleg adatbázis… :slight_smile: Erre nem is gondoltam :slight_smile: Köszi a gyors válaszod mano máris jobban néz ki :slight_smile:

A magyar fordítás ilyen ki-ki fordítgatja megoldással megy?

Ki az aki “hivatalból” vagy megbízva fordítja vagy fordította a plugint? Hiszen valahogy belekerült egy magyar ferdítés.

Szívesen besegítek én is, csak ne legyen ilyen 4-5 rész-fordítás, mert azzal senki sem nyer.

'Farkas wrote on '2009-08-10:

A beállításokban engedélyezd a több kép hozzáadást, aztán adjál hozzá több képet. :)

Ha jól látom ez a probléma csak a gold cart megvásárlásával orvosolható. :( Vagy valaki tud más verzióról is? A Győző által javasolt beállítás nem létezik. Vagy vak tyúk vagyok. :)

Hali!

Az utóbbi időben, én is elkezdtem ismerkedni a plugin-al. És a kezeléssel kapcsolatban lenne első nekifutásra egy kérdésem. Hol tudom azt beállítani, hogy a felhasználók csak bejelentkezés után, tudjanak a kosarába helyezni, terméket?

Mert eddig nem bukkantam rá… frown.gif

Valami ilyesmire gondolok, mint itt: Link

Előre is köszönöm a választ! smile.gif

Szia!

A Settings > Checkout résznél kell bejelölni a következőt: Users must register before checking out. Valamint ne felejsd el beállítani, hogy regisztrálhassanak az oldaladra a Beállítások > Általános résznél. Igaz ez a kosárba tételt nem akadályozza meg, de én más ilyen funkciót nem találtam a pluginben.

Egyéb:

Én is szeretnék kérni egy kis segítséget. Az E-Commerce pluginben be szeretném állítani a súly függő szállítási költségeket. A Shipping menüpontban bejelöltem a Weight Rate modult és a jobb oldali boxban felvittem az adatokat a következő módon: 1.mező - súlyhatár (pl.:5), 2.mező - ár (pl.:1500). A termékeknél a Shipping Details-nél megadtam kilogrammban a termék súlyát. Itt mást nem töltöttem ki.

A gond az, hogy mikor kosárba teszem a terméket a Shipping Price-nál továbbra is 0-t ír. Mit ronthattam el?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Ui.: Saját célra én is elkezdtem fordítani a nyelvi fájlt Poedittel. Jelenleg 50%-on állok, de folyamatosan haladok vele. Ha más is fordítja, szóljon, mert néhol lehet jobb magyar fordítást használ. Bár próbálom én is a környezethez igazítani a szövegeket.

Üdv, Udvi

tyforhelp:

html kódolva annyi képet raksz be, amennyit akarsz.

pl itt lapalja:

http://virusstop.hu/virusirto-vasarlas/webaruhaz/kaspersky/kaspersky-pure-2011-licensz/

UdVi86:

lehet, hogy a Store/Shipping/Use Shipping: Yes hiányzik még neki?

Szia!

Köszönöm, de sajnos ez megtörtént. Ugyanebben a menüpontban, tehát Settings > Shipping be van állítva Yes-re a Use Shipping pont, az irányítószám is meg van adva, bár ez esetben szerintem nem létfontosságú. Előbb nem írtam, hogy localhoston tesztelem a dolgot. Talán ez lehet a probléma? Vagy arra gondolok még, hogy az eltérő súly mértékegység lehet a gond (font-kg). Ötletek?

Illetve lenne pár apró kérdésem még.

A létrehozott kuponokat hogyan lehet törölni az admin felületen? Adatbázisból sikerült, de ez élesben nem megoldás. Mi több a kupon elfogadása sem járt nálam sikerrel, pedig az időintervallum jó volt és a megadott kódot írtam be.

Hogyan lehet eltávolítani a tizedes jegyeket az árból mindenhonnan, nem csak a Termékek oldalról? Az adatbázisban minden lehetséges helyen módosítottam a mező típust decimalról integerre és 11,2 helyett 11-et állítottam be hossznak, de még mindig ott vannak a tizedes jegyek. Mit kell még tennem?

A válaszokat köszönöm.

Üdv, Udvi

'UdVi86' wrote on '2010-11-04:

Szia!

A Settings > Checkout résznél kell bejelölni a következőt: Users must register before checking out. Valamint ne felejsd el beállítani, hogy regisztrálhassanak az oldaladra a Beállítások > Általános résznél. Igaz ez a kosárba tételt nem akadályozza meg, de én más ilyen funkciót nem találtam a pluginben.

Szia!

Köszi a segítséget!

Egyszerűen nem találtam, hogy hol van... smile.gif