extra.hu ??
ez most valami májusi vicc?
hitetlen:
extrás másodlagos domaineket is meg lehetett venni…
most meg aukciók vannak rájuk ha jól tudom…
dotroll igyekszik kinyerni amit lehet belőle
papírt adnak arról, hogy ha megveszem?
jah, használhatod, ameddig… de meddig? most is elvették a régi aldomain neveket a használóitól.
valami.extra.hu? és még pénzt is adnak érte az emberek? :lol: tényleg mindent meg lehet etetni a jónéppel.
hitetlen ez sztem max a korábbi használóknak volt jó valamire… pld bátyámnak is volt ott egy régi oldala amiről linkelt egy csomó dolgot máshol és így csak egy sima htaccess-el továbbdobhatja őket… különben mindd a dotroll oldalán végezte volna… 1k/év? ennyit talán megér…
valami.info meg 1-2 dollár / év = és az enyém
de nekem mindegy, csak mikor meglátok ilyen oldalakat, mint most is
lol
visszaszívok minden kritikát, mert ez nem is az extra.hu -n van: http://oscommerce-extra.hu/
hirtelen annak láttam, azért nem értettem az egészet.
sorry.
Sziasztok!
Problémám van az új e-commerce verzióval. Egyszerűen eltűnt a nyelvválasztó opció a beállításokból.
Van erre valami megoldás? A nyelvi fájlok a helyén vannak, 99%-os fordítást szedtem a comment.szalami.com-ról de a 3.7.6.4-ben nem lehet állítani.
Esetleg ha tudnátok mást ajánlani helyette azt megköszönném. Nem webshopnak kell csak aktuális termékbemutató oldalnak amin a termékek folyamatosan változnak, tehát mindenképpen 'automata megoldás' kellene. Tulajdonképpen az e-commerce tökéletes lenne, természetesen a gold cart-tal.
Nekem azzal lenne gondom, hogy próbálom beállítani a postai után vételt, viszont ha valaki rámegy a checkoutra nem kér tőle szállítási címet. Van valakinek 5lete, hogy hogyan lehet beállítani?
Gyerekek megőrülök.
- feltettem ezt a nyomoronc wp-ecommercet
- felraktam hozzá a nyelvi filet
- a magyar nyelvi filet bemásoltam még angolként is
- töröltem az összes többi nyelvet, csak a magyar van kétszer
még mindig angolul jelenik meg ez a xar!!! Már mindennel próbálkoztam, de nem jön össze.
Megtenné e valaki, hogy fog egy ilyen wp-ecommerce konvtarat ami neki mukodik, becsomagolja egy zipbe es elkuldi?? nagyon hálás lennék érte, lassan nem marad hajam, mindet kitépem…
nem is fog magyarul megjelenni, mert a fordítás nincs meg teljesen.
vedd elő a PO fájlját és fordítsd le ami hiányzik… :blink:
ha minden változatlanul angol, akkor a böngésző cache-t is érdemes törölni
Sziasztok
Tegnap elkezdtem foglalkozni a e-commerce webshop rendszerrel és eddig mindent megoldottam, de viszont a egy kérdésem lenne, mégpedig hogy a HUF feliratot szeretném lecserélni Ft-re. A “currency_list.php”-ban átírtam a Hungarian Forint-nál a HUF kiírást, de nem változott meg. Ebben szeretném segítségetek kérni
mássz bele az adatbázisba és a
wpsc_currency_list
táblában (talán a 42. helyen) megtalálod Hungary-t.
A code-ban írd át a HUF-ot Ft-ra és kész.
Ó tényleg adatbázis… Erre nem is gondoltam Köszi a gyors válaszod mano máris jobban néz ki
A magyar fordítás ilyen ki-ki fordítgatja megoldással megy?
Ki az aki “hivatalból” vagy megbízva fordítja vagy fordította a plugint? Hiszen valahogy belekerült egy magyar ferdítés.
Szívesen besegítek én is, csak ne legyen ilyen 4-5 rész-fordítás, mert azzal senki sem nyer.
A beállításokban engedélyezd a több kép hozzáadást, aztán adjál hozzá több képet. :)
Ha jól látom ez a probléma csak a gold cart megvásárlásával orvosolható. :( Vagy valaki tud más verzióról is? A Győző által javasolt beállítás nem létezik. Vagy vak tyúk vagyok. :)
Hali!
Az utóbbi időben, én is elkezdtem ismerkedni a plugin-al. És a kezeléssel kapcsolatban lenne első nekifutásra egy kérdésem. Hol tudom azt beállítani, hogy a felhasználók csak bejelentkezés után, tudjanak a kosarába helyezni, terméket?
Mert eddig nem bukkantam rá…
Valami ilyesmire gondolok, mint itt: Link
Előre is köszönöm a választ!
Szia!
A Settings > Checkout résznél kell bejelölni a következőt: Users must register before checking out. Valamint ne felejsd el beállítani, hogy regisztrálhassanak az oldaladra a Beállítások > Ãltalános résznél. Igaz ez a kosárba tételt nem akadályozza meg, de én más ilyen funkciót nem találtam a pluginben.
Egyéb:
Én is szeretnék kérni egy kis segítséget. Az E-Commerce pluginben be szeretném állítani a súly függő szállítási költségeket. A Shipping menüpontban bejelöltem a Weight Rate modult és a jobb oldali boxban felvittem az adatokat a következő módon: 1.mező - súlyhatár (pl.:5), 2.mező - ár (pl.:1500). A termékeknél a Shipping Details-nél megadtam kilogrammban a termék súlyát. Itt mást nem töltöttem ki.
A gond az, hogy mikor kosárba teszem a terméket a Shipping Price-nál továbbra is 0-t ír. Mit ronthattam el?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ui.: Saját célra én is elkezdtem fordítani a nyelvi fájlt Poedittel. Jelenleg 50%-on állok, de folyamatosan haladok vele. Ha más is fordítja, szóljon, mert néhol lehet jobb magyar fordítást használ. Bár próbálom én is a környezethez igazítani a szövegeket.
Üdv, Udvi
tyforhelp:
html kódolva annyi képet raksz be, amennyit akarsz.
pl itt lapalja:
http://virusstop.hu/virusirto-vasarlas/webaruhaz/kaspersky/kaspersky-pure-2011-licensz/
UdVi86:
lehet, hogy a Store/Shipping/Use Shipping: Yes hiányzik még neki?
Szia!
Köszönöm, de sajnos ez megtörtént. Ugyanebben a menüpontban, tehát Settings > Shipping be van állítva Yes-re a Use Shipping pont, az irányítószám is meg van adva, bár ez esetben szerintem nem létfontosságú. Előbb nem írtam, hogy localhoston tesztelem a dolgot. Talán ez lehet a probléma? Vagy arra gondolok még, hogy az eltérő súly mértékegység lehet a gond (font-kg). Ötletek?
Illetve lenne pár apró kérdésem még.
A létrehozott kuponokat hogyan lehet törölni az admin felületen? Adatbázisból sikerült, de ez élesben nem megoldás. Mi több a kupon elfogadása sem járt nálam sikerrel, pedig az időintervallum jó volt és a megadott kódot írtam be.
Hogyan lehet eltávolítani a tizedes jegyeket az árból mindenhonnan, nem csak a Termékek oldalról? Az adatbázisban minden lehetséges helyen módosítottam a mező típust decimalról integerre és 11,2 helyett 11-et állítottam be hossznak, de még mindig ott vannak a tizedes jegyek. Mit kell még tennem?
A válaszokat köszönöm.
Üdv, Udvi
Szia!
A Settings > Checkout résznél kell bejelölni a következőt: Users must register before checking out. Valamint ne felejsd el beállítani, hogy regisztrálhassanak az oldaladra a Beállítások > Ãltalános résznél. Igaz ez a kosárba tételt nem akadályozza meg, de én más ilyen funkciót nem találtam a pluginben.
Szia!
Köszi a segítséget!
Egyszerűen nem találtam, hogy hol van...