Sziasztok!
Van egy kis gond az e-commerce új verziójában, mert elrontja a karaktereket a fizetéskor.
348. sor wpsc-includes/checkout.class.php
Ezt:
erre:
Sziasztok!
Van egy kis gond az e-commerce új verziójában, mert elrontja a karaktereket a fizetéskor.
348. sor wpsc-includes/checkout.class.php
Ezt:
Sziasztok,
Teljesen újoncként lenne egy kérdésem.
A wp-e-commerce telepítettem a wp/content/plugins könyvtárba, majd próbáltam bekapcsolni, mire a következő hibaüzenetet kaptam : 'A bővítmény bekapcsolása nem sikerült, mert végzetes hibát okozott.':(((
Ezzel mit lehet kezdeni? Többször is próbálkoztam, és mindig ez lett a vége…
Köszi szépen a választ
A plugin úgytűnik nem kompatibils a használt wp verzióval… megnéztem és elvileg jó… de 4 ember írta hogy neki nem megy… necces
Köszi a gyors választ.
Sajna hiába frissítettem, még mindig nem működik. Utánanéztem, és elvileg a 3.7.5.3 verzió már 2.7-es wordpress-szel is megy, de vmiért nekem mégsem…
Más e-commerce wordpress plugin létezik?
Köszi
Nekem megyen uh, valamelyik fájl sérült valószínűleg feltöltéskor szerintem.
Sziasztok,
Már vagy hatszor le/fel töltöttem, de nem működik.
Próbáltam az e-commerce régebbi verzióit is, de ugyanaz a hibaüzenet.
Már a gépet is újraindítottam egy párszor, mert ez a 'végezetes hiba', amolyan windows-os szagú.
Azért köszi a tippeket:)
Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne a decimális jegyeket eltüntetni az árakból?
A .00 -ra gondolok az ár összegében aminek nagyobb értékű valutáknál biztosan van értelme, de nálunk jelenleg csak zavaró.
valahol volt egy “összetett kereső” plugin, de most nem találom…
Üdv,
Közkincsé tenné vki a legutolsó WP eCommerce magyarítást?
Van pár verzió közkézen, ha nem tévedek a 3.7.4-es lett belinkelve legutoljára.
Jelenleg a 3.5.7.3-ast angolt pakoltam fel.
Maxxxköszönet.
Sziasztok!
Hogy tudom megnövelni a letölthető dokumentum méretét 64 Mb ről mondjuk 200 Mb-ra?
Sziasztok!
Melyik az a verzió a wp-ből és az ec-ből ami tökéletesen működik egymással karöltve, magyarítással?
Mert a magyarítás nem frissül elég régóta, a legfrissebb wp és az ec magyarítás nélkül tökéletesen működnek, viszont amit bemásolom a “legfrissebb” magyarítást kapok jó pár hibaüzit:
Az front oldalon ezeket írja ki az oldal fölé:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:xampplitehtdocswpwp-contentpluginswp-e-commercelanguagesHU_hu.php:1) in C:xampplitehtdocswpwp-contentpluginswp-e-commercemerchantspaypal_certified.php on line 786
Adminban pedig:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:xampplitehtdocswpwp-contentpluginswp-e-commercelanguagesHU_hu.php:1) in C:xampplitehtdocswpwp-contentpluginswp-e-commercemerchantspaypal_certified.php on line 786
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:xampplitehtdocswpwp-contentpluginswp-e-commercelanguagesHU_hu.php:1) in C:xampplitehtdocswpwp-includesfunctions.php on line 790
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:xampplitehtdocswpwp-contentpluginswp-e-commercelanguagesHU_hu.php:1) in C:xampplitehtdocswpwp-includesfunctions.php on line 791
Ha bármelyik wp+ec+ec_hun korábbi verziója működik rendesen, legyetek szívesek verziószámokat megadni és neki is esek. Várom a válaszokat és előre is köszi!
Nekem ment a wp2.9.1 + ec3.7.5.1 és ennek a magyarítása itt volt a fórumon valahol, keress rá.
Most viszont frissítettem a 3.7.6.1-re és annak már más magyar .po kell. Ilyen létezik valakinek?
Előre is köszi!
Okostobi
WP e-commerce-ben a tranzakció frontoldali részletezésénél neked magyarul és magyar sorrendben jelenik meg a dátum? Ez az egyetlen hiba maradt megoldatlanul.
3.7.5.3-as EC-m van. Neked megvannak a magyar nyelvi fájlok a 3.7.5.1-hez.
Esteleg cserélhetnénk, hátha találsz benne vmi szebben csengő kifejezést és én össze tudnám hasonlítani a sajátommal, hátha ráakadok vmire…
Üdv,
András
ez az? http://wordpress.org/extend/plugins/wp-oscommerce/
Ez mivel jobb? nincs valahol róla egy demó?
Sziasztok. E-Commerce plugin gond. hogy tudom a fizetési módokat változtatni. Pl.: Postai utánvétel. vagy előre utalás? személyes átvétel… Stb