Domain-Zóna

mit tudtak ígérni, hogy őket választottátok? Nekem ők (vagy más hosting cég) 1 milliót ígérne, sem választanám. Szóval lehet, hogy pisztolyt tartottak a fejetekhez, azért kellett velük botolni?

5 gigás tárhely náluk volt csak ilyen árban és a weboldal is viszonylag kidolgozott és így megbízhatóságot sugall. Sajnos belülről már nem mondható ez…

dehát már számtalanszor leírtuk, hogy a hostgator korlátlan fájltárolás terén.

Domain hozzáadása is korlátlan. SQL is korlátlan.

1. Van, ahol 12GB fájlt tárolok,

2. és van olyan csomagom, amiben 22 domain áll hadrendben.

3. van ahol 120 MB-os WordPress adatbázisom van.

4. 3ezer500 forintot ha ez nem ér meg, akkor semmi sem. (weblaponként nem fizetek többet 100-200 forintnál!!!)

5. Negatív hostgator hozzászólást még egyet sem olvashattunk.

Mi kell még? (mit tud még hosting cég adni, hogy mégis azt válasszam?)

Nekem nagy gond az a hostgatornál, hogy az átlag ping 180ms ezzel szemben egy magyar tárhelynél átlag 15ms a ping. Egy nagyobb site-nál aminek majd egy megás mondjuk a nyitója a képek miatt, most is van egy amit csinálok ami egy hírportál, akkor a 180ms ping miatt az oldal betöltése elég ratyi lesz és ezzel nagyon nem tudok mit csinálni. Hiába sprite,minify,hotlink tiltás, cache stb. ping az ping és hát na, messze vannak. Tárhelyem van náluk, de megengedni nem engedhetem meg magamnak az 5-6-7-8s-os betöltési időket, mert ha fejlesztek egy oldalt, akkor az az én hibám lesz hogy lassú. Közbe pedig ilyen szituban nem, de ezt nem lehet mondjuk egy olyan ügyfélnek elmagyarázni, aki nem ért hozzá.

azért mert messze vannak? :smiley:

Amúgy igen, előfordul ilyen, szólni kell a supportnak.

5 csomagom közül 4 hasít, 1 lassú. Szólni kell és kész.

És hogy is van ez? Lassú nem kell, leállásokat produkáló cég (domain-zóna) igen?

hát domain zónának sem örülök, de ha nagy leszek veszek szervert és csinálok jó magyar tárhelyet majd. :slight_smile: Egyébként szóltam, de nem változott a sebesség. Na de vissza domain zónához

Sziasztok!

Tegnap találtam rá a Domain-Zonára WP tárhely keresése közben.

Ahogy kell regisztráltam is, fax elküldve és a számlaszám is 1 órán belűl megérkezett.

Utána találtam rá erre a forumra.

Pénz még nem került átutalásra amiben benne van egy domain név igénylése is.

Eddig egy ismerős szerverén volt a Drupal oldalam, de szeretnék lekapcsolódni és WP re váltani.

Havi 2-3 ezer Ft lenne amit a szerver bérlésre rá tudnék áldozni.

Mit ajánlanátok?

Köszönöm!

Üdv,

yopp

Ugyebár, ha visszaolvasnál: Isten mentsen a domain zóna tárhelytől! - ez a többség véleménye. Tehát, feleslegesen ne fizess!

Ugyanakkor figyelmedbe ajánlom hitetlen néggyel előbbi hozzászólását! (És nem véletlen, hogy a word-press.hu is a Hostgator-t ajánlja, és, többünknek van ott - aránylag fillérekért - tárhelye.

No, jó hír (számomra). Visszautalták a maradék díjat. Így már csak a domain fenntartás maradt náluk. Az csak nem lesz zavaros. :smiley:

Egy ideje már szerencsére nem sz*roznak.

Véletlenül rossz ftp-re mentem fel. Felmondás után 1 hónappal még mindig megvan az tárhely is, amit már vissza fizettek.

Figyelmesek nagyon… :smiley:

Sziasztok!

Most szeretném elkészíteni az első normális Wordpress oldalam. A Domain-zóna.hu-tól vettem a Wordpress tárhelyet. Elég nehezen igazodom ki a kezelőfelületen, a “Wordpress egy kattintásra” funkciót pedig egyáltalán nem találom, pedig hirdetik…

Sajnos megvettem már, mire végigolvastam ezt a topicot, amíg viszont nem szembesülök a hibákkal, addig itt maradok.

Láttam, hogy ők már definiálták a wordpress adatbázist, stb., csak azt nem jelzik, hogy férhetek hozzá. Ti használtátok ezt a funkciót, vagy csak feldobtátok ftp-n?

Üdvözlettel:

Andi

tedd fel ftp-vel

'varnyu' wrote on '2010-09-11:

tedd fel ftp-vel

Megtörtént, de mivel 20 percet tudtam csak foglalkozni vele, mert utána leállt, és azóta nem jött be a honlapom, ment az e-mail nekik, hogy ezennel köszöntem szépen...

lassan már megfenyegethetné őket valaki a Fogyasztóvédelemmel … :blink:

Üdv! Engem érdekelne néhány technikai adat domain-zona szerveréről, egész pontosan PHP adatok érdekelnének. Nincs véletlenül valakinek egy phpinfo lapja? Vagy valaki nem írna egy php programot a következő sorokkal?

<?php

phpinfo();

?>

Nagyon megköszönném.

Már nem szükséges, sikerült felvennem a kapcsolatot az egyik szerkesztőjükkel és választ kaptam a kérdéseimre, többek közt arra, hogy a php.ini file-t mindenki magának szerkesztheti. Így viszont nekem a rossz szavak ellenére szimpatikussá vált a domain-zona. Néhány hónapot még várok, aztán ha addig nem jönnek rossz hírek akkor veszek egy WP csomagot.

Szerkesztheted igen. De amikor hetente meghal az oldal akkor teljesen mindegy mit szerkeszthet az ember és mit nem. Tapasztalatból mondom most a dolgokat.

'Efrud' wrote on '2010-09-17:

.... De amikor hetente meghal az oldal akkor teljesen mindegy mit szerkeszthet az ember és mit nem. Tapasztalatból mondom most a dolgokat.

Ezt tudom én is alátámasztani sajnos..

'syska' wrote on '2010-09-18:

Ezt tudom én is alátámasztani sajnos..

csatlakozom, amúgy eddig nekem minden "jól" ment, az első pár hónap katasztrófa volt, utána szóltam nekik és valamit csináltak, akkor pár mp alatt itthonról bejött minden. Most viszont 504 Gateway Time-out szokásos szarakodás. Egy nap mutatott az analytics a szokásosnál 3 szor kevesebb látogatot valamelyik szerdán pár hete, gondolom akkor is gagyi volt a szerver. A statikus html az bejön csak a dinamikus oldalak nem.

Pedig már azt hittem egyikük beiratkozott végre valami OKJ-s IT tanfolyamra.