Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ezzel a szolgáltatóval? A word-press.hu-n a “tárhelyek-menüben” találtam rá erre a lehetőségre, meg is rendeltem egy “wordpress tárhelyet”. Minden szép és jó, de az utóbbi két hétben mindennemű figyelmeztetés nélkül iszonyat akadozik a szolgáltatás, noha az van kiírva, hogy 99.9%-os a rendelkezésre állás éves szinten. Ãrtam nekik levelet, hogy mi a fene van, mert így egy kicsit nehézkes dolgozni az oldallal, de persze nem válaszoltak. Az admin felületen továbbra sincs semmi jelzés, hogy karbantartás lenne. Korábban az admin felület hiányosságai miatt is írtam nekik, hogy pl van olyan funkció, ami nem is működik. Na arra sem válaszoltak, csak amikor már egy másik mailről is küldtem nekik ugyanazt a levelet, na akkor kaptam egy nap múlva választ, ami az volt, hogy az még fejlesztés alatt áll. Puff. Érdekes, amikor még érdeklődtem a tárhely felől, hogy esetleg megrendelném akkor öt perc múlva érkezett a válasz.
Normális amúgy az ilyen szintű akadozás (Bad gateway 502, 504) vagy nálam van a hiba?
Hát sajna a bad gateway annyit jelent, hogy gyenge a vas amin vagy … szerintem…
"normális"nak nem az hisz látsz-e komoly oldalon ilyesmit… pedig fut “1-2” oldal wordpress alatt (lsd kik használnak wp-t vagy vmi hasonló)
amúgy hosting topic további tüzetes matatása szerintem ajánlott, ill. máskor vásárlás előtt érdeklődj … szerintem… 
Emailre azóta sem válaszoltak, telefonon meg két napja nem érem el őket, mert nem veszik fel. Persze az, hogy az oldalam időként nem tudom elérni vagy csak iszonyat lassan még továbbra is fennáll…

Másnak nincs tapasztalata ezzel a szolgáltatóval?
Nekem is van náluk tárhelyem, WordPress MU-val. Nem lassú és mennek a blogok rajta, bár még nincs sok.
Viszont a support tényleg csapnivaló…
Már én is igénybe vettem ezt a tárhelyet és nekem is előjöttek a bad gateway hibaüzenetek és az iszonyatos lassuság is. Ãrtam nekik email, hogy mi a rák van már igy rögtön az elején, rá három napra válaszoltak is, hogy bocs csak gebasz volt. Azóta igazság szerint nincs semmi gond, ámbár mostanában nem dolgoztam azon az oldalon, mert szabin vagyok.
akkor tanulság: szólni kell nekik és “rendberakják” :)…
akkor tanulság: szólni kell nekik és "rendberakják" :)..
3 napon belül valamikor....
Bár pl. egy biztonsági mentés visszatöltését kérni elég nehéz lenne, mivel mire elolvassák az email-t már 2x új mentés lett ráírva...
Bár tény, hogy az én tárhelyem náluk fut, sebesség is jó.
Elején nekem gyorsak voltak, amig a számlát kiküldték meg ilyenek. Azóta lassulás van. Mondjuk letojom őket, megoldom lényegében a dolgokat ha van valami, de csak erősítik bennem az ez is “csak egy magyar tárhely” elvet. Egyébként az tény hogy gyors amúgy, mármint a tárhely, nem a support. 
minek?
Hogy érted hitetlen, hogy “minek”?
Mi a retekért lehet az, hogy létrehozok egy aldomaint, feltöltöm a dolgokat a mappába és egyszerűen nem hozza létre az aldomaint? csak egy Welcome to nginx! felirat fogad. Egy aldomaint már hoztam létre korábban, de azzal nem volt gond. Válaszra nem méltatnak ugyebár, uh gondoltam ti hátha tudjátok mi lehet a gond.
Hali!
Van, hogy nem írja be a dns recordot hozzá… Nekem legalábbis többször megtörtént (GoDaddy)…
Addig -mivel shared host- 404et ad (az @ re irányít)
Köszi, és ilyenkor mi a teendő? Várjak mint a messiás? három négy napot már vártam. 
Nem. Add hozzá te magad 
Dns management,
első mező: aldomain neve, második: ip cím ami kiszolgálja 
hát ha lehetne olyat…
de sajnos azt sem lehet. Elmondom neked, hogy kell aldomaint itt létrehozni. Fogod, felmész ftp-re létrehozol egy mappát és utána egy “adminfelületen” kiválasztod hogy az adott aldomain oda mutasson. Úgy létre se tudod, hozni az aldomaint, ha nem hozol előtte létre mappát. Elején még logikáztam is hogy hogyan kell.
Magyarul várhatok és kitörölhetem a seggem a tárhelyemmel. Egyébként nem tudom látszik e a hozzászólásomon, hogy kicsit ideges vagyok ám. 
hát ezért Efrud :lol:
De komolyan a maradék két centis hajam is eldobom tőlük ma már.El akarom indítani az új blogom, de hát nem tudom… 
Hali!
Nos remélem valamennyi hajad még van, és ez megóvja…
Csak közben ebédeltem egy nagyot ill. a serverem rekord lassúságról tett tanubizonyságot…
Zsír… Kösz szépen! 
ápdét: elve ottan volt a rekord.
Uh. nem jutottunk előre sajnos.
ha ott van akkor… server frissülés… várás… nem tudom