Hát ez van, azért köszönöm a segítséged, meg hogy megírtad a posztot. 4 nap után csak észreveszik, hogy cselekedni kellene. Legalábbis reméljük. 
VÃRJ
4NAP?
csesszékmeg…
Hát igen, nekem is ilyen gondolatok járnak a fejembe. Igazából már az elején gondok voltak. Azt mondták szólnak akkor is ha megjön a domain nevem, hát nem szóltak, csak akkor amikor szóvá tettem nekik emailben. De arra a levelemre is napok teltek el mire válaszoltak. Nem hiszem, hogy nagyon egy hatalmas cég, hogy nem tudnak minden mélre még aznap válaszolni. Vagy, ha meg olyan nagyok, vegyenek fel embereket akik kizárólag ezzel foglalkoznak, mert szerintem ez így amatőr. Kellett a magyar tárhely a sebesség miatt nekem, de nem tudtam, hogy ennyi gond lesz nekem ezzel. Gondoltam ha még lesznek is akkor kisebb fennakadások, de nem 4 napok egy aldomain miatt.
hali!
Ami nekem működik magyar .hu domain-el:
[cég] (akit érdekel küldjön pm-et, nem reklámozok)től csak bérelem (ha jól tudom) mivel nincs admin felületem. Mailt írtam nekik kb 3at, hogy legyenek szívesek az ns servereimet beállítani.
Megtörtént 1 nap alatt…
Innentől “OffSiteDNS” révén intézek mindent… gatornál ha jól tudom simpleDNS van…
Megnéztem ezt a Domain-zóna tárhelyet. Amit igérnek, az szép és olcsó. De ezek szerint kissé problémásak … Az én tárhelyem nem ilyen olcsó. Viszont, ha ott irok egy mailt, ha gondom akad, még aznap általában nemcsak választ kapok, hanem segitenek is a bajomon … Asszem, maradok ott.
Oh hogy ne legyen félreérthető: természetesen csak a domain magyar… a tárhely az egy szál amerikai 
Ma reggelre sikeresen megérkezett az aldomainem csodával határos módon. Olyan gyorsak mint itthon a domain regisztráció. 
Hé: domainreg itthon gyorsítva 1 hét… 
Hát csak az efrud még egyenlőre nem levédett név. 
Efrud! Mit tapasztalsz mostanában, mert én nap, mint nap érzékelem ezt a tetű lassúságot. Emailt már írtam nekik, de arra rájöttem, hogy sz*rt sem ér, mert vagy nem válaszolnak, vagy olyan későn, hogy már el is felejtettem mit írtam. Egyszer próbálkoztam telefonnal, nagy nehezen felvették, és amit te is kaptál válaszban, én is azt kaptam: “Volt egy kis probléma, de már megoldották a kollégák.” - Hát nem tudom, a 99.9%-os rendelkezésre állás mire vonatkozik, de nem a wordpress tárhelyükre az biztos. Az admin felületen sosincs egy hír sem, hogy karbantartás vagy valami! Ãááááá…és most is lassúúúúúúúúúú!!!
Most egyenlőre nekem nincs probléma. Szerintem az én leveleim amúgy már spam listára tették, annyit oltottam már őket. 
Reggel óta a wp-s oldalamon ennyi áll: “Error establishing a database connection” (A jumláson: Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL) - lassan 10 órája!!!
Jó fejek…semmi előzetes bejelentés vagy egy mail, hogy bocsi.

Zsír! 22:00 lesz lassan és még ma nem férhettem hozzá az oldalaimhoz…persze levél, üzenet, figyelmeztetés semmi…

“Szerverparkunk legújabb fejlesztésével sikerült elérnünk a 99,9%-os garantált éves üzemidőt!”
365 * 0.999 = 364.635, azaz egy fél nap az, amin nem állnak rendelkezésre egy évben??? Ezt a fél napot már ma túllépték és a korábbiakat még nem is számoltam bele

Nem akarok szenvedni…egyébként továbbra sem jönnek be az oldalaim (minimum 28 órája semmi). A levelemre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel, pedig vagy 20-szor próbáltam eddig a nap folyamán.
Egyébként a kiírt hibaüzenet “Error establishing a database connection” oka, hogy rosszak az adatok a wp-config fájlban vagy az adatbázisszerver nem megy. Na most, én az admin felületemen a phpmyadmin-ban be tudok lépni az adatbázisaimhoz és látom is őket, az ftp-re is fel tudok csatlakozni és a wp-config-ban nem látok változást az adatoknál, ahhoz nem is nyúltam. Akkor mi a baj?
Valószínű, hogy tárhely, nekem most az ftp nem megyen…
Neked legalább megy az oldalad Efrud.
A telefont attól még felvehetnék vagy a mailekre válaszolhatna valaki. Délután négykor, amikor már vagy 40-edjére próbálkoztam elérni őket telcsin már ki se csörgött: “A hívott számon előfizető nem kapcsolható…”
Na most, én az admin felületemen a phpmyadmin-ban be tudok lépni az adatbázisaimhoz és látom is őket, az ftp-re is fel tudok csatlakozni és a wp-config-ban nem látok változást az adatoknál, ahhoz nem is nyúltam. Akkor mi a baj?
Ments le mindent. (azután próbálj meg költözni)
duplázott a motor…