a-a te nyomtál rá kétszer 
Én rákapcsoltam az oldalamra egy uptime robotot. Ha bizonyos % alá esik, akkor visszakövetelem a pénzem.
Megoldódott.
Pénteken este írt az admin, hogy a config fájlban voltak gondok, átállította és már megy szépen.
Korábban - megjegyzem január óta - a define('DB_HOST', 'ftp.domain-zona.hu'); sorral megfelelően működött az oldal, most a közlés szerint az ftp.domain-zona.hu helyett 127.0.0.1:3306 ami oda kell.
Arra persze, hogy miért nem lehetett őket elérni egész nap és a levelekre miért nem tudnak válaszolni, nem feleltek.
Ennyi.
WordPRess MU 2.9.2 viszont nem megy. Regisztrál valaki, ír 1-2 bejegyzést és fehér lap jön utána az oldala helyett. Nem a theme okozza az biztos.
Szóval nagyon remek…
Nekem is gondom van a Domain-Zone-val… Ügyfélszólgálatot nem lehet elérni, levelemre nem reagálnak ( gondolom a 13ezer forintomat köszönik…)
Szóval ott tartok, hogy meglátogatom őket Székesfehérváron vagy Pesten egy baseballütővel…
Nem szeretem, ha átvágnak
Nálam már megint kezdik 
“Error establishing a database connection”
Na az mitől van, hogy Chrome-ban bejön, Firefox alatt a fenti üzenet fogad???
Firefoxot használsz és a sütiket törölni kell.
Na az mitől van, hogy Chrome-ban bejön, Firefox alatt a fenti üzenet fogad???
Szia,
én is náluk vagyok és egyre szarabb - sose volt igazán jó - az elérhetőség. A baj az, hogy hazudnak, mellébeszélnek, tehát vagy valami oltári lúzer pistike dolgozik ott vagy egy 5. osztályos általános iskolás csapatnak adta ki a technika tanár, hogy szerver hostoljanak pirospontért.
FF és süti törlés megvolt, bár azt hiszem ha 600000-es a szerver loadja akkor törölhetek én kliens oldalon sütitől a fenekemig mindent, ez akkor sem lesz jó.
A szomorú az, hogy nem tudom, hogy az olcsóság miatt egy szerver akar kiszolgálni 40000 ezer wordpress, stb. oldalt és nem bírja, vagy esetleg a konkurencia szemét csípik az áraikkal és botok basztatják a szervereiket? Félek sosem tudom meg...
üdv
Tegnap este is kivert a víz, mert megint nem ment (de most pl. az ő levelezőoldaluk (Horde) is besz*rt, azt sem lehetett elérni akkor), így írtam nekik (gmailről :D), és küldtem szkrínsotokat, korábban megkértek ugyanis, hogy küldjek azt is, ha problémám van, mert ők bizony nem tudják mi az az 504-es hiba…
Válasz természetesen még nem jött, de legalább az oldalam a maga gyönge tempójában fut.
Biztos, hogy az ezen a tárhelyen kinlódóknak nem olyan vicces, de csak nem birom megállni, hogy ne irjam.
A screenshot küldés mellett küldj nekik egy linket is, amivel a gúgliban rákereshetnek az 504-es hibára
Hátha veszik a lapot 
Én ma írtam meg nekik, hogy küldjék a szükséges iratokat a tárhely megszüntetéséhez és hasonló dolgok. Nem fogok én szenvedni velük, hogy a a varnyú mondja a szemükbe hogy csecsebogyó.
Efrud: ha én ezekkel kezdtem volna, már sokkal előbb kiszedtem volna a szemüket csecsebogyóként
Nagy a Ti türelmetek velük kinlódni 
Kíváncsi vagyok mikor kapsz választ…nekem még nem jött az estire :lol:
Én is írtam nekik, hogy a csapnivaló szolgáltatás miatt felmondom a szerződést.
Valakinek jött válasz?
Nekem semmi. Most már komolyabb jogi lépéseken töröm a fejem…
Azóta semmi itt is, pedig ugye én törtem magam és még szkrínsotokat is küldtem…
Elég gáz, hogy válaszra sem méltatnak…
Történelmi esemény! Felvették a telefont!

Elvileg minden email-re válaszoltak, óránként nézik… Lehordtam a faszit, h bújja jobban át a postaládát. Most keresi az email-em…
Én is írtam nekik, hogy a csapnivaló szolgáltatás miatt felmondom a szerződést.
Ãrogatás nem hoz eredményt... azt kell csinálni amit én. Előfizettem, másnap nem értem el az ügyfélszolgálatot. Elmentem a székesfehérvári címre, becsöngettem, taknyos gyerek nyit ajtót (persze csak mikor már ráfeküdtem a csengőre) megfenyegettem, hogy ha másnap nem lesz a számlámon a pénz,visszamegyünk a haverokkal és jót mulatunk, esetleg egy két dolgot közben leszerelünk. És lőn, még haza sem értem, e-mail fogadott, hogy visszautalták a pénzt. Ez volt több mint két hete.
Ma kaptam tőlük mailt. Kíváncsiságtól remegő kézzel bontogattam. Azt írták, hogy még nem fizettem a szolgáltatásért, legyek szíves rendezni a tartozásomat, különben korlátozni fogják a szolgáltatást. .... Anyád... Visszaírtam: Korlátozzátok. És tegyétek rendbe az adminisztrációtokat.
Nekem Székesfehérvár picit messze van. Ãgy marad a telefon.