“Ragadós” bejegyzés, “Sticky” post-ra állítsd be.
Helló
Ezt a verziót 'találtam a neten' classipress.ue.3.0.5.4
A hivatalos honlapról leszedtem a 3.0.5-ös fordítást
De hova is másoljam be azt a 2 fájlt?
hu_HU.mo
hu_HU.po
Köszi
Olvass vissza a témába. Itt van elrejtve az pár hozzászólásba.
.mo fájlt a sablon gyökérkönyvtárába kell másolni.
Valaki ha tud segítsen, mert már a hajam helye hullik.
Classipress 3.1.5.-t használom. Az adsense hirdetések csak a főoldalon és az első kategóriában jelennek meg. Sem a többi kategóriában, sem oldalon, sem a bejegyzésekben nem. Megnéztem a forráskódban mindenhol ott van.
Volt már esetleg valakinek ilyen próblémája? Vagy esetleg valami ötlet valakinek?
Kérdezted a készítőt, hogy mely fájlokba kell betenni?
Esetleg használsz valami cache plugint?
Frissítsd, 3.1.6-nál járnak.
Néha-néha nálam is előfordul, hogy nem jelenik meg alul hirdetés, de most végigpróbáltam, és megy. Olyan, mintha valamiért oda nem jutott volna. Aztán visszamenvén, újra működött.
Köszönöm a válaszokat!
Csatlakozom Győzőhöz, mert most már nekem is megy, csak tegnap beparáztam, hogy elrontottam valamit buherálás közben.
.mo fájlt a sablon gyökérkönyvtárába kell másolni.
Sziasztok
Kezdő vagyok a Wordpressben, de felraktam itthon a wamp-ra és csak tesztelgetem a classiprest.
Visszaolvastam a fórumot de nem jövök rá hogy a file bemásolása után hogy lesz magyar az oldal
köszi előre is a segítséget.
Köszönöm
Közben rájöttem hogy ha az angol WP van fent azzal nem annyira lesz magyar.
Szép napot!
Köszönet a fordításért. Tesztelgetem a 3.1.7-es változatot a legfrissebb wp-vel /magyar/.
Letöltöttem a fordítását /örök hálám/ Győző atyánk oldaláról.
Ãtbogarásztam a fórumot, meg amit találtam a magyarítással kapcsolatban, de sehogy sem akarja az igazságot.
wp-config rendben, sablon gyökérbe .mo bemásolva.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni /net kötőjel piac.hu.
Nem lehetséges, hogy az a gondod, hogy a nyelvi fájl feltöltésekor a hu_HU.mo átíródott pl. hu_hu.mo-ra?
Valóban a [s:2cq7nho6]/wp-content/themes/classipress[/s:2cq7nho6] /wp-content/themes/classipress könyvtárban van az a [s:2cq7nho6]hu_HU.mo[/s:2cq7nho6] classipress-hu_HU fájl?
A wp-config fájlban valóban szerepel ez a sor?
define (‘WPLANG’, ‘hu_HU’);
Időközben a 3.1.8-as verziónál tart a Classipress, pár napja frissült, a fordításom ehhez már fenn van az oldalukon, de nemsokára a WordPress2you.com oldalra is felteszem, csak előbb “járőrözök” egyet itt, a Fórumon.
Szerkesztve 10:34-kor: elérhető a 3.1.8 fordítása a wordpress2you.com oldalon is.
define (‘WPLANG’, ‘hu_HU’);
Időközben a 3.1.8-as verziónál tart a Classipress, pár napja frissült, a fordításom ehhez már fenn van az oldalukon, de nemsokára a WordPress2you.com oldalra is felteszem, csak előbb “járőrözök” egyet itt, a Fórumon.
Szerkesztve 10:34-kor: elérhető a 3.1.8 fordítása a wordpress2you.com oldalon is.
Köszönöm a választ.
[font=helvetica, arial, sans-serif:5m4x1vax]Valóban a[/font:5m4x1vax]/wp-content/themes/classipress[font=helvetica, arial, sans-serif:5m4x1vax]könyvtárban van a[/font:5m4x1vax]hu_HU.mo 78.sor.
A frissítés megtörtént 3.1.8-ra és a hozzá tartozó fordítás is megfelelő helyre került
Sajnos a helyzet változatlan, most kezdek azon filózni, hogy beleszúrjam-e vagy ne a bicskát a tö…
Még az aranymetszés előtt áruld el, légyszíves: mi az a 78. sor? Hogy jön ide?
Az alapsablonnal magyarul beszél a honlapod?
Ha igen, akkor töröld le FTP-n keresztül a teljes classipress könyvtárat, majd FTP-vel fel újra, és úgy kapcsold be a sablont.
[font=helvetica, arial, sans-serif:1139tkh7]A wp-config fájlban a 78. sorban ott van a[/font:1139tkh7]define ('WPLANG', 'hu_HU');
Na, ja! De az (remélhetőleg) nem a /wp-content/themes/classipress könyvtárban lakik…
Hiába, a megszokás, meg az öregedés…
A ClassiPress megváltoztatta a nyelvi fájlok helyét és elnevezését, a helyes megoldás: /wp-content/themes/classipress/classipress-hu_HU.mo
Minden érdekelt, megszivatott Fórumlakótárstól elnézést kérek, a félrevezető információért!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, most már minden működik, folytatódhat a munka.
Szia kedves Győző!
Érdeklődnék, hogy pár hete telepítettem és kezdtem el használni a Classipress wp-sablont, rakosgatom össze a témát, de egyáltalán nem sikerül beállítani a magyar nyelvet. Olvastam, hogy többeknek gondot okozott, így gondoltam, rákérdezek. A CP változata 3.1.7-es, mivel olvastam az admin felületen, hogy ha frissítek 3.1.8-ra akkor lehet, hogy elvesznek a beállítások, így inkább maradnék a jelenlegi változatnál. Azt már olvastam, hogy a 3.1.7-es változat óta az mo és po fájlokat a wp-content/themes/classipress könyvtárba kell elhelyezzem, de még mindig nem világos, hogy simán csak hu_hu-ként, vagy classipress-hu_Hu néven? (Azért is kérdezem, mert a Wordpress alapfokon oldaladon is a zip fájlban sima hu_HU-ként található.) Mivel megpróbáltam mindkét megoldást, de egyik sem működik, ezért is kérdezem. A wp-config.php fájlban benne van a define ('WPLANG', 'hu_HU') sor.
Másik kérdés, hogy az AppThemes oldalán fent van a 3.1.x-es változathoz a fordításod (Hungarian), ha azt letöltöm az is jó? Mert próbáltam letölteni a Wordpress Alapfokon oldalról is, de ott már csak a 3.1.8-as változathoz tartozó magyarítás érhető el. Valahonnan esetleg letudom tölteni az általad fordított 3.1.7-es változatot, vagy ha nem és még megvan neked eltudnád a részemre küldeni e-mailben?
Előre is köszönöm a válaszod! Üdv!