Igen, erről a sablonról van szó.
Köszönöm, hogy utána néztél!
Olvasgatom a “guide” kézikönyvet is…
További szép napot kívánok!
Történt valami az oldalamon… :blink:
Új bejegyzésnél, ha médiát akarok feltölteni, lehet az sajátgépről vagy webről, bejegyzésbe illesztés után egy üres ablak marad. :blink:
Mi lehet ez a hiba?
Videó
Ennek elég sok oka lehet.
Valamelyik plugin, esetleg a WP aktuális verziója nem fér össze a sablonoddal. (Visszaolvasva Győző is azt írta, hogy nem egy egyszerű példány.)
Először kapcsold ki a plugineket, és nézd meg, van-e változás. Ha van, egyesével kapcsold vissza, és lehet, hogy meg is lesz a bűnös.
Persze, ha már nem módosított valamit a rendszereden. Nekem már volt olyan, hogy mindent újra kellett telepíteni + az adatbázist is újraépíteni.
Kikapcsoltam mindent, és így működik.
Köszönöm szépen a tanácsot!
Most már csak meg kell keresnem a ludast.
Sziasztok!
Rengeteget tanulok tőletek, amit köszönök.
Ide tartozó kérdéseim lenne:
- Hogyan tudom a postok alján lévő “Next post”, “Previous Post” és “RSS feed for this post (comments)” szövegeket magyarosítani? Már többet sikerült megtalálnom, de ezeket nem.
- A “Comments are closed” részt kitörlés helyett átírtam magyarra, mert nem mindenhol van letiltva. Vagy ha kitörlöm, akkor ahol engedélyezem a hozzászólást, ott megmarad?(Remélem érthető voltam)
- Hol tudom átírni a linkek színeit? Amikor ráhúzom az egeret, csúnya piros lesz a kékből.
És lenne még 2, nem ide tartozó kérdésem, de hátha itt is kapok rá választ. :rolleyes:
- Telepítettem a Social login plugint. Minden kulcsot, kódot beírtam, meg is jelent az oldalon, csak kipróbálás közben azt írta ki, hogy érvényesítsem a FB oldalt. Ez már meg van és mégsem működik. Van valami gyógyír? Ehelyett kiegyeznék egy sima be/kijelentkezős pluginnel, de csak a wp-s kinézetűt találtam
- Nem tudom beágyazni a youtube videót az oldalba. Kell valami extra dolog hozzá? A telepítés után semmi infót nem találok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok !
Én is most fogtam bele a word-press megismerésébe. A problémám a következő: azt szeretném, ha a bejegyzések nem a főoldalon jelennének meg, hanem meg tudnám adni, hogy melyik al-oldalon kerüljenek közzétételre.
Valaszaitokat előre is köszönöm!
A kezdés azzal kezdődjön, hogy a kezdő beállításokat átnézed: Vezérlőpult — Beállítások — Olvasás
Nagyon köszönöm Győző!
Úgy látszik ennek is “sorja van, mint a lepényevésnek”…
2 nap óta túrom a beállításokat, de nem találtam rá erre.
Nagyon hálás vagyok!
Mégegyszer köszönöm!
Ismételten lenne egy kérdésem…
Hogyan tudom megoldani, hogy a főoldalon ne jelenjen meg a hozzászólási lehetőség? Itt a szóban forgó weblap:
weblap
Ezt leszámítva, kezdenek a dolgok a helyükre kerülni.
Ne csináld! Megeszlek, mint a lepényt!
Vezérlőpult — Beállítások — Interakció — Bejegyzések alapbeállításai: — Hozzászólások engedélyezve az új bejegyzésekhez (Ezek a beállítások felülbírálhatóak a bejegyzés írásakor.)
Megint akadt egy kis problémám. Ãgérem mára ez az utolsó.
Mostmár rendben is lenne a dolog, csak valamiért a keresést a lap közepére is beteszi, és mivel nincsenek archív dolgok, dob rá egy szép 404-est.
Ezt kéne még kigyomlálni, és akkor azt hiszem nekikezdhetnék az érdemi munkának a lappal kapcsolatban .
Úgy néz ki nagyjáből minden sinen van, mint ahogy József Attila is volt annak idején …
Tényleg nagyon köszönöm a segítséget!
Egy kis rávezetéssel tényleg sokkal könnyebb, meg produktívabb a dolog!
Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy a bejegyzésbe hiába rakok bele egy képet nem jelenik meg csak a tovább gomb után. Hogyan tudom azt megcsinálni hogy még a tovább gomb előtt látható legyen a kép.
Köszönöm.
A sablonodban az index.php-ben minden bizonnyal kivonat van beállítva és a wp kivonat csak szöveget jelenít meg alap esetben, ha csak változtatva lett rajta valami. Tehát a sablon fájlban a the_excerpt(); részt kell the_content();-re cserélni. Ez előfordulhat sablonfüggően, a category, archives, index, tag, date és még sorolhatnám milyen fájlokban. Ez sablon kérdése.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen kérdezem-e, de azt hol tudom eltüntetni a WP-ből, hogy “Hozzáad ban” (a dátumot valahogy sikerült letiltani korábban, nem tudom hogy. viszont ezt nem).
Itt látható
Köszi
Csaba
Esetleg tippetek van, hogy hol kérdezhetném meg? Mert nagyon fontos lenne.
Köszi
Sziasztok !
Nekem is a bejegyzésekkel van problémám.
Szerkesztenem kell többed magammal egy WordPress 3.2.1 -el létrehozott honlapot. A felület Quest 1.0.0 sablonnal van.
(Megörököltem)
Még nagyon kezdő vagyok a témában.
A problémám a következő:
Létrehozok egy bejegyzést, ami tökéletesen formázva jelenik meg a hírek helyén és a kiemelt hírek között is.
Ha a teljes bejegyzést akarom olvasni (READ FULL POST), akkor rondán és kép formátumban jelenik meg a szöveg.
Saját gépemre, localhost-ra, feltelepítettem ugyanezt a verziót látszatra megeggyező beállításokkal és ott tökéletesen működik.
Ami eltérő: a működő honlap Win2008 szerveren IIS-II -n fut. A sajátgépes XP-n, Appserv-es Apache2.2, MySql és php5 kombinációval.
(Nem kép formátumban jelenik meg a bejegyzés).
Mi lehet az oka ??
Legyetek szívesek segíteni, ha tudtok.
Előre is köszönöm !!
Szerintem a szervernek semmi köze hozzá.
De egy linket megoszthatnál velünk, hogy rá tudjunk nézni.