Bejegyzések testre szabása

A problémád a cufon okozza. (g:// cufon ez egy javascript alapú betűtípus gyakorlatilag…)

Egy szövegfile-okban(.js fileokban) keress rá arra, hogy

Cufon.replace

és pl az effects.js-ben ilyeneket látsz majd:

csakhogy neked valószínűleg a .entry classon-n van egy cufon replace-ed…

vagy elcsúszott az oldalszerkezet és hiányzik valahonnan egy lezáró div

Cufon.replace('.blogname h1', { fontFamily: 'Myriad Pro' });

Cufon.replace('.title,.subox h3', { fontFamily: 'TitilliumMaps26L' });

Cufon.replace

és pl az effects.js-ben ilyeneket látsz majd:

csakhogy neked valószínűleg a .entry classon-n van egy cufon replace-ed…

vagy elcsúszott az oldalszerkezet és hiányzik valahonnan egy lezáró div

Szia !

Ma jöttem dolgozni. Köszönöm a tippet !!!

Keresem a hibát.

Sziasztok !

Segítsetek még ha tudtok !?!

Megnéztem a lap forráskódját, ahol a " Kitüntetések a városi pedagógusnapon " teljes bejegyzés olvasható és a 447. sorban ezt a hibát találtam:

<a href="http://sagim.hu/?p=6922" rel="Permanent Link to Kitüntetések a városi pedagógusnapon

Szerintem hiányzik a pedagógusnapon után egy " és egy >.

Ha bemásolom ezt a forráskódot egy PHP szerkesztő programba és kérem ez előnézeti képet, a javítás után úgy néz ki, mint ha rendbejönne az oldal képe.

Hogyan keletkezhet ez a hiba ????

Előre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok !

Probléma megoldva !! :slight_smile: :slight_smile:

Mint írtam a Quest témával üzemel a honlap.

A wp-contentthemesQuestsingle.php fájl volt a hibás:

a 12. sorból hiányzott : “>

Helyesen így néz ki a sor:

<a href=”" rel=“bookmark” title="Permanent Link to ">

És köszönet még egyszer hgrg -nek, aki rávilágított, hogy oldalszerkezeti hiba lehet. ">

Helyesen így néz ki a sor:

<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">

És köszönet még egyszer hgrg -nek, aki rávilágított, hogy oldalszerkezeti hiba lehet.

<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">

És köszönet még egyszer hgrg -nek, aki rávilágított, hogy oldalszerkezeti hiba lehet.

légyszives a kódokat a KÓD gombbal illeszd be a hozzászólásaidnál!

Sziasztok!

Nem tudom jó helyen kérdezek de meg lehet valahogy oldani azt hogy a cikkek amik felkerülnek szabályozhatóak legyenek milyen felhasználói szint mellett legyenek láthatóak vagy sem?

Sziasztok!

Bocs, ha nem jó helyen jelzem a problémámat.

Megtaláltam egy plugin txt file-t, ahol az oldalon megjelenített szöveg van, de hiába változtatom meg, az oldalon nincs változás. .po file-t meg nem találok!

Hogy lehet akkor átállítani a szöveget?

A zingiri webshop pluginról van szó. A Shop oldalra kitesz egy bejegyzést, amit szeretnék átírni (vagy eltüntetni) de nincs (legalábbis én nem találtam) po file. Mo file-t sem, pedig magyar a bejegyzés! A langs mappában van egy hu mappa és abban egy txt file a magyar szöveggel. Ezt átírtam de nem változott meg a kiírás.

Sőt az adatbázisba is bemásztam, de ott csak az admin felületen megjelenő szöveg található a táblában.

PHP-hez nem értek, de ha valaki meg mondja, mit hogyan, azt meg tudom csinálni.

Nincs még kész az oldal, most küszködök vele wampserver-en, de a demo oldalon erről beszélek:

http://webshop.zingi…mo=bangkoolight

“Congratulations! You …”

Szóval ezt szeretném eltüntetni, de legalább átírni. Az adminban lehet nyelvet választani, amit az említett txt file-ból hív be, de azt hiába módosítom, nem változik semmi!

Megnézted a Zingiri fórumát? Ott le vagyon írva: http://forums.zingiri.com/showthread.php?tid=6972

Csak a “szerkesztés” gombra kattintasz és átírod, vagy kitörlöd. (Adminként vagy a honlapodon, megnézed új oldalon, hogy mit műveltél, ott van mellette a szerkeszt (edit) felirat, rákatt és kiszerkeszted).

Hupszli!

Beégtem!

Kösz Győző, úgy látszik túlzottan rám ragadt a munkahelyemről a “bal fület a jobb kézzel vakarjuk” stílus!

Nem csak neked, de minden más kezdőnek elmondom: nem beégés az, ha próbálkozol, nem jössz rá a megoldásra. Nem ritka az sem, hogy az igazi profiknak sem jut éppen akkor, éppen ott és éppen az, bármennyire is nyuvasztja a szemét.

Van ilyen nap… :slight_smile:

A gáz, ha az jön le, hogy nem is keresgélte, csak a Fórumtársakat akarja valaki csicskáztatni, ellensúlyozandó a saját lustaságát. :frowning:

[Másik titok: Ez - szerintem - egy elég idióta megoldás; amikor a Fórumon először láttam, hogy valaki ajánlja ezt a bővítményt, akkor indultam kipróbálni, és egy jó estém ráment, míg átestem a megoldáson.

Pedig, párszor átnéztem azt a Zingirigi-i Fórumát a mamácskájának… :slight_smile: ]