A problémád a cufon okozza. (g:// cufon ez egy javascript alapú betűtípus gyakorlatilag…)
Egy szövegfile-okban(.js fileokban) keress rá arra, hogy
Cufon.replace
és pl az effects.js-ben ilyeneket látsz majd:
csakhogy neked valószínűleg a .entry classon-n van egy cufon replace-ed…
vagy elcsúszott az oldalszerkezet és hiányzik valahonnan egy lezáró div
Cufon.replace('.blogname h1', { fontFamily: 'Myriad Pro' });
Cufon.replace('.title,.subox h3', { fontFamily: 'TitilliumMaps26L' });
Cufon.replace
és pl az effects.js-ben ilyeneket látsz majd:
csakhogy neked valószínűleg a .entry classon-n van egy cufon replace-ed…
vagy elcsúszott az oldalszerkezet és hiányzik valahonnan egy lezáró div
Szia !
Ma jöttem dolgozni. Köszönöm a tippet !!!
Keresem a hibát.
Sziasztok !
Segítsetek még ha tudtok !?!
Megnéztem a lap forráskódját, ahol a " Kitüntetések a városi pedagógusnapon " teljes bejegyzés olvasható és a 447. sorban ezt a hibát találtam:
<a href="http://sagim.hu/?p=6922" rel="Permanent Link to Kitüntetések a városi pedagógusnapon
Szerintem hiányzik a pedagógusnapon után egy " és egy >.
Ha bemásolom ezt a forráskódot egy PHP szerkesztő programba és kérem ez előnézeti képet, a javítás után úgy néz ki, mint ha rendbejönne az oldal képe.
Hogyan keletkezhet ez a hiba ????
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok !
Probléma megoldva !!
Mint írtam a Quest témával üzemel a honlap.
A wp-contentthemesQuestsingle.php fájl volt a hibás:
a 12. sorból hiányzott : “>
Helyesen így néz ki a sor:
<a href=”" rel=“bookmark” title="Permanent Link to ">
És köszönet még egyszer hgrg -nek, aki rávilágított, hogy oldalszerkezeti hiba lehet. ">
Helyesen így néz ki a sor:
<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">
És köszönet még egyszer hgrg -nek, aki rávilágított, hogy oldalszerkezeti hiba lehet.
<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">
És köszönet még egyszer hgrg -nek, aki rávilágított, hogy oldalszerkezeti hiba lehet.
légyszives a kódokat a KÓD gombbal illeszd be a hozzászólásaidnál!
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek de meg lehet valahogy oldani azt hogy a cikkek amik felkerülnek szabályozhatóak legyenek milyen felhasználói szint mellett legyenek láthatóak vagy sem?
Sziasztok!
Bocs, ha nem jó helyen jelzem a problémámat.
Megtaláltam egy plugin txt file-t, ahol az oldalon megjelenített szöveg van, de hiába változtatom meg, az oldalon nincs változás. .po file-t meg nem találok!
Hogy lehet akkor átállítani a szöveget?
A zingiri webshop pluginról van szó. A Shop oldalra kitesz egy bejegyzést, amit szeretnék átírni (vagy eltüntetni) de nincs (legalábbis én nem találtam) po file. Mo file-t sem, pedig magyar a bejegyzés! A langs mappában van egy hu mappa és abban egy txt file a magyar szöveggel. Ezt átírtam de nem változott meg a kiírás.
Sőt az adatbázisba is bemásztam, de ott csak az admin felületen megjelenő szöveg található a táblában.
PHP-hez nem értek, de ha valaki meg mondja, mit hogyan, azt meg tudom csinálni.
Nincs még kész az oldal, most küszködök vele wampserver-en, de a demo oldalon erről beszélek:
http://webshop.zingi…mo=bangkoolight
“Congratulations! You …”
Szóval ezt szeretném eltüntetni, de legalább átírni. Az adminban lehet nyelvet választani, amit az említett txt file-ból hív be, de azt hiába módosítom, nem változik semmi!
Megnézted a Zingiri fórumát? Ott le vagyon írva: http://forums.zingiri.com/showthread.php?tid=6972
Csak a “szerkesztés” gombra kattintasz és átírod, vagy kitörlöd. (Adminként vagy a honlapodon, megnézed új oldalon, hogy mit műveltél, ott van mellette a szerkeszt (edit) felirat, rákatt és kiszerkeszted).
Hupszli!
Beégtem!
Kösz Győző, úgy látszik túlzottan rám ragadt a munkahelyemről a “bal fület a jobb kézzel vakarjuk” stílus!
Nem csak neked, de minden más kezdőnek elmondom: nem beégés az, ha próbálkozol, nem jössz rá a megoldásra. Nem ritka az sem, hogy az igazi profiknak sem jut éppen akkor, éppen ott és éppen az, bármennyire is nyuvasztja a szemét.
Van ilyen nap…
A gáz, ha az jön le, hogy nem is keresgélte, csak a Fórumtársakat akarja valaki csicskáztatni, ellensúlyozandó a saját lustaságát.
[Másik titok: Ez - szerintem - egy elég idióta megoldás; amikor a Fórumon először láttam, hogy valaki ajánlja ezt a bővítményt, akkor indultam kipróbálni, és egy jó estém ráment, míg átestem a megoldáson.
Pedig, párszor átnéztem azt a Zingirigi-i Fórumát a mamácskájának… ]