Bejegyzések testre szabása

Helló sziasztok!

Nem régiben regisztráltam ide nem régóta használom WordPress-t előtte php-fusiont használtam de gondjaim voltak vele és egy jó ismerősöm ajánlotta hogy használjam a wp-t :slight_smile:

Sokat mindent felfedeztem benne de egy dolog amire keresek választ azt most itt szeretném feltenni, mert itt remélem kapok segítséget! :slight_smile:

A problémám amivel szenvedek az az hogy hogyan tudnám a bejegyzéseimet úgy beállítani illetve nem a bejegyzést hanem annak talán panelját, elszeretném tüntetni a dátumot csak a kategória maradjon meg, és ha rákattintok akkor a hozászolásokat letiltottam de így is egy felirat még ottmaradt (Comments are closed.) ezt hogy tudnám levenni?!

Ha a dátumot a kezdőlapi felsorolásból is szeretnéd kivenni, akkor wp-content/themes/megjelenesed/index.php -be keress ilyet:Code:

<?php the_time

Ahol van utána egy ?> rész, addig töröld. Tehát a jelek közötti részt, a 'kacsacsőrökkel' együtt.


Ha a bejegyzés olvasásánál is szeretnéd megcsinálni, akkor a single.php-ben is keresd meg és töröld ki.

A kommentes szöveg eltüntetéséhez a single.php-ba keresd ezt:


Code:


Majd töröld ki.

Ennyi.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! ^^

Még egy kérdés :smiley:

A kategóriákban ha rákattintok akkor ott is megjelenek a dátumok azt melyikben találom meg?Ezen túl még van egy szöveg ami zavar

minden bejegyzésné ott van ez a két szöveg:

fent ez:

Posted by meno10 onaztán a be jegyzet szövegemmajd alatta ez:

This entry was posted on szerda, november 9th, 2011 at 23:22 and is filed under Kategoria 2. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.Ezeket is szeretném levenni hogy egy sima felületem legyen a bejegyzésekkor :slight_smile:

A posted-esnél keress olyat, hogy “author” és azt töröld. A lentinél pedig keresd meg a forrásban az angol szöveget és úgy azt töröld amibe van. ( tehát a részt kell törölni)

Nagyon szuper sikerült mindent eltávolítanom és most már tényleg csak 1valmi zavar a bejegyzéseknél ahol volt “dátum” amit leszedtem “kategória” amit hagyok és van egy harmadik szöveg ami azt hogy “Hozzászólások kikapcsolva” ezt szeretném még levenni onnan

MEGTALÁLTAM ugyan ott volt ahol az idő csak 2soaral lentebb! :slight_smile:

Most egy bibit vettem észre az oldalon

ha a kategória menüknél kattintok bármelyik bejegyzésre az oldal lejeb kerül kb egy 10pixelel és a topbg.png képel együtt lejeb jön így azon a 10pixelen a sima bg.png látható ami szinte kivirít ottan mert más színű!

ennek mi lehet az oka?

Adj linket, mert így látatlanba nem tudunk semmit se mondani.

http://www.csillabazar.hu/01/katt a kategóriákra és majd személátható lesz a hiba!

a dezinget és a bejegyzéseket ne nézd :smiley:

Úristen, mi ez a káosz?! (forráskódra gondolok)

A body elem után nem szabad <meta és <link elemeknek szerepelnie. Valami a fejlécben keveredik össze nagyon… A header.php-t másold be kérlek, DE code tagok közé. (üzenetszerkesztő, középső sora, a kék színű gomb)

:blink: :angry: :frowning: pics

nem tudom honnan szedtem ezt a themest gondolom akkor nem érdemes ilyen nevesincs oldalról leszedni ilyen themeseket?!

ha ott a gond tudnál nekem ajánlani valami jó témát ami hasonló felépítésű mint ez?

Hát megjelenésbe lehet vírus, keylogger stb… Csak és kizárólag hivatalos oldalról szabad letölteni megjelenést! (vagy a komolyabb fizetős oldalakról)

Itt nézelődj még van beépített szűrő is a keresőnél: _http://wordpress.org/extend/themes/

Köszi szépen sikerült találnom egy jó felépítésű megjelenítést :slight_smile:

Azt szeretném megkérdezni hogy olyat be lehet e állítani hogy mikor kivan listázva bejegyzések akkor minden bejegyzés egy méretű legyen attól függően menyi szöveg és kép van benne

pl 4-5sornyi szöveg meg 1 kép és ha rákattintok akkor beadná teljes szöveget az összes képpel

ha vetsz 1pillantást az oldalra akkor szerintem érteni fogod miért ( írtam egy kis szöveget hogy látható legyen)

Hi!

Ezt kétféleképpen lehet megoldani. Az egyik, hogy használod a more tagot a bejegyzés szerkesztőben, az ikonja úgy néz ki hogy 2 oldal között van egy szaggatott vonal, jobbról kb az 5. ikon és ha felé viszed az egeret kiírja, hogy Tovább, ha azt beteszed valahova csak odáig jelenik meg a szöveg listázáskor és lesz egy tovább gomb, azt megnyomva teszi ki a teljes bejegyzést. Ezt bárhova beszúrhatod, odáig fog látszani a listázásnál a szöveg. A másik módja, hogy excerpt függvényt használsz, ezt be kell építeni a sablonba és ez magától teszi a dolgát. Én ezt szoktam használni inkább.

Sziasztok!Megpróbálom érthetően vázoni gondomat. :slight_smile:

Vásároltam egy sablont. Felinstalláltam a wordpress-be, működik is, nincs gond. Azonban a sablon létrehozott magának egy saját bejegyzési és kategória lehetőséget.Szóval, alapból úgy vannak a gombok, hogy:Új hozzáadása >>> Bejegyzés, Oldal, Média, Hivatkozás, Felhasználó.Nekem most pluszban szerepel még “New project”, “News” (Gondolom kategória és bejegyzés)Hogyan lehetne alapértelmezetté tenni a sima magyar nyelvű bejegyzést???

Ugyanis az oldalam jelenleg nem mutatja az eddigi blogbejegyzéseket, és nem is látja a kategóriát, csak a sajátjait képes kezelni.Az sem gond, ha olyan megoldást tudtok adni, hogy mostantól az új bejegyzés gomb és a kategória nem szerepel, csak az új, angol rendszeré.Ha ez egyszerűbb, hogyan lehetne törölni ezt a két gombot? (új bejegyzés és egyebek…)Nagyon szépen köszönöm!Videó a problémáról

#15

Köszi a segítséget! :slight_smile:

Csináltam egy új oldalt melynek az lesz majd a neve hogy főoldal és ide szeretnék elhelyezni egy “legutóbbi bejegyzéseket”

ezt hogy tudom megoldani?

Próbáltad ezt: http://www.google.hu/search?q=wordpress+latest+post&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&hl=hu&gl=HU

Első találatnál ott a megoldás, szép példákkal amiket csak copy&paste-olni kell. :slight_smile:


'Mental wrote on '2011-11-15:
Sziasztok!

Megpróbálom érthetően vázoni gondomat. :)


....
A videón csak az nem látszik, hogy a bal oldali menü is átalakult-e, mert az is lényeges lenne.

Igen, változott.Videó