@hitetlen… nemhinném ha a csórikám a domain.hu tulaja lenne és szerintem fel sem igazán fogja h mi az… (jó-jó én sem vagyok egy pro dns admin…) de azért… talált egy fórumhsz-t valahol a szöveggel és be copy-paste-elte. Komolyan: aki ennyit foglalkozik vele arra érdemes nekem ennyi időt is rászánni?
na látod. Az atw.hu -ról nem lehet így közvetlen fájlt linkelni. Keress már tárhelyet erre a célra (de ingyenes helyeken előbb utóbb 100%, hogy törlik az mp3 fájlokat - ha nem, akkor olyan tetű lassú lesz, hogy nem lehet lejátszani)
Ja, ha visszajelzel, hogy így kés, törölöm a fájlt
na látod. Az atw.hu -ról nem lehet így közvetlen fájlt linkelni. Keress már tárhelyet erre a célra (de ingyenes helyeken előbb utóbb 100%, hogy törlik az mp3 fájlokat - ha nem, akkor olyan tetű lassú lesz, hogy nem lehet lejátszani)
Ja, ha visszajelzel, hogy így okés, törölöm a fájlt
DjZoNe.
ingyenes helyeken az Audio Player sem fog menni az előbb említett okok miatt.
Mindegy, ha működne is az atw.hu-n, egy automata script bizonyos időközönként törli az összes .mp3 fájlt a tárhelyről.
Rosszul vagyok az ingyen tárhelyetől
Érhető az ő oldaluk is, szerintem.
Az ingyenes szolgáltatók nem vállalják, és nem is vállalhatják az illegálisnak mondott zene terjesztésért a felelősséget. Ãgy ez a legegyszerűbb megoldás. Főleg, hogy nincs szerződés, nincs kire hárítani a felelősséget, ha gond van. Mert artisjusos kedves emberkéknek csak egy aláírás, te meg járhatsz rendőrségre napokat, és elmagyarázhatod, hogy hiába te vagy az ISP nem te raktad fel hanem Ló Béla...
Az amatőr/induló zenekarok felrakja a saját számai pedig a háború áldozatai, azt nem fogják/tudják megkülönböztetni a többitől.
Komoly ezek a fingra is jogdíjat fognak kivetni rövid időn belül merthogy rontod az értékes levegőjüket… A legjobb,hogy közük nincs a szerzőkhöz. Max a kiadókhoz…