WP3 telepítés

NewHosting 5-ös szerveren olyan problémám támadt, hogy nem tudom telepíteni a WP3-at.

Megadom az install.php-ben az adatbázis adatokat, majd mikor a következő lépésre nyomok és a böngésző átnavigál a step2-re, nem töltődik be semmi csupán egy fehér semmiség.

Mi lehet a gond? (Adatbázis elérhetőségek jól vannak kitöltve… De még hibaüzenetet sem ad vissza egyébként, hogy hibás adatok, vagy elérhetetlen adatbázis, tehát nem értem…)

Próbáltam hogy előre kitöltve feltöltöttem a szerverre a wp-settings.php-t, de úgy pedig csak:

Quote:

Warning: require(/mnt/storage1/virtual/xxx.net/htdocs/wp-includes/l10n.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-settings.php on line 97

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-includes/l10n.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-settings.php on line 97

Mi lehet a probléma? Hogy telepítsem fel?

másolj fel újra mindent egy már kitömörített zipből

Sikerült is köszi!

Viszont továbbra is hiba van. Már kb 5x felnyomtam a WP3-at beállítottam a wp-configot is, és mikor megnyitom az oldalt, hogy telepítsem elő jön minden, de fölötte egy:

Quote:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-admin/install.php on line 54

Tehát ez az üzenet végig kísér telepítés közben. De ennek ellenére feltudom telepíteni. Ha feltelepítettem az olda elérhető, viszont az admin felületem ennyi:

Quote:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 890

http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

fórum kereső: “Cannot modify header information”

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha nekem van egy tárhelyem, de azon jelenleg működik egy aktív honlap és van egy domain nevem is. Ha a tárhelyem van elég hely ahova felmásolom az új honlap elemeit akkor azt átírányítva a másik domain névre akkor tudom a honlapot jól optimalizálni a wordpressre?

Remélem érthető voltam. Köszönöm a segítséget.

Bálint

Nekem sajnos nem :frowning:

Van egy tárhelyed domain névvel, amin van egy honlap? Ez wordpress? Vagy más?

Tenni akarsz a tárhelyedre egy wordpresst a régi honlap mellé? Vagy helyett?

a régi honlap mellé mert van helyem és van egy másik domain nevem is.

egy almappába bármikor telepithetsz egyet

és hogyan álljak neki? csináljak egy vázat a honlapnak aztán utána tegyem a wordpressre? Mert az oldalra szeretnék hozzászólásokat stb. és hogyan tudom átirányítani a másik domain névre? hol kell azt beírnom? tudnál nekem segíteni ebben?

Köszi

cavey85: ez az átka, amikor valaki 3 helyre is beirja a problémáját … a végén halvány gőze nem lesz, hogy hol kapta már meg a választ a kérdésére … mert maga se tudja követni …

a kérdésed egyik részére már megirtam a válaszom egy másik topicban …

oks ebben teljesen igazad van :smiley: sorry :S

ha almappába teszem bele a folyamatát le tudnád írni? akkor nem zavarná be a másik aktívan működő honlapot? és milyen domain név lenne amin elérhetném?

Ha almappába teszed be - nevezzük ezt most teszt-nek - akkor az elérése (ha nem csinálsz neki subdomaint), akkor http://oldalad.hu/teszt

Ha csinálsz neki subdomaint, akkor meg http://teszt.oldalad.hu

Ha almappába teszed, semmilyen fő honlapodba nem fog bekavarni. Nekem az egyik tárhelyemen a gyökér könyvtárban van egy HTML weboldalam, ezenkivül almappákban 2 különböző WP. Jól megférnek együtt :slight_smile:

A telepitési útmutatót itt olvashatod:

http://dokumentacio.word-press.hu/telepitesi-utmutato

Ha angolul tudsz, a Codexben is van leirás az egész WP telepitéséről, működéséről:

http://codex.wordpress.org/Main_Page

nem kell a wp telepítéshez index.html fájl?

bocsi a hülye kérdésekért. Ja még1 eszembe jutott. akkor nem kell átírányítanom más domainre?

Nem. Van neki index.php :slight_smile:

Ha pontosan követed a telepitési útmutatót, akkor semmit nem kell átirányitanod sehova.

nagyon király köszi a segítséget akkor nekilátok :smiley: Ha megakadok akkor újra szólok :smiley: köszi még1x

Még1 kérdésem lenne: (gyorsan) ha telepítem a wordpress-t akkor utána bármilyen felületet kialakíthatok a saját képeimből (úgy mint régen táblázatosan hozták létre a honlapokat kisebb részekre vágott képekből) mondjuk amin a menü fog szerepelni, onMouse fukciók is lehetnek rajta, ha jól tudom akkor

segítségével építi fel a honlapot ill a CSS-sel formázok! Ezt mind tudja a WP. Ez lehet h naív vagy hülye kérdés volt, de sajna nem tudom.