NewHosting 5-ös szerveren olyan problémám támadt, hogy nem tudom telepíteni a WP3-at.
Megadom az install.php-ben az adatbázis adatokat, majd mikor a következő lépésre nyomok és a böngésző átnavigál a step2-re, nem töltődik be semmi csupán egy fehér semmiség.
Mi lehet a gond? (Adatbázis elérhetőségek jól vannak kitöltve… De még hibaüzenetet sem ad vissza egyébként, hogy hibás adatok, vagy elérhetetlen adatbázis, tehát nem értem…)
Próbáltam hogy előre kitöltve feltöltöttem a szerverre a wp-settings.php-t, de úgy pedig csak:
Quote:
Warning: require(/mnt/storage1/virtual/xxx.net/htdocs/wp-includes/l10n.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-settings.php on line 97
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-includes/l10n.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-settings.php on line 97
Viszont továbbra is hiba van. Már kb 5x felnyomtam a WP3-at beállítottam a wp-configot is, és mikor megnyitom az oldalt, hogy telepítsem elő jön minden, de fölötte egy:
Quote:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-admin/install.php on line 54
Tehát ez az üzenet végig kísér telepítés közben. De ennek ellenére feltudom telepíteni. Ha feltelepítettem az olda elérhető, viszont az admin felületem ennyi:
Quote:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-config.php:1) in /mnt/storage1/virtual/xxx/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 890
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha nekem van egy tárhelyem, de azon jelenleg működik egy aktív honlap és van egy domain nevem is. Ha a tárhelyem van elég hely ahova felmásolom az új honlap elemeit akkor azt átírányítva a másik domain névre akkor tudom a honlapot jól optimalizálni a wordpressre?
és hogyan álljak neki? csináljak egy vázat a honlapnak aztán utána tegyem a wordpressre? Mert az oldalra szeretnék hozzászólásokat stb. és hogyan tudom átirányítani a másik domain névre? hol kell azt beírnom? tudnál nekem segíteni ebben?
cavey85: ez az átka, amikor valaki 3 helyre is beirja a problémáját … a végén halvány gőze nem lesz, hogy hol kapta már meg a választ a kérdésére … mert maga se tudja követni …
a kérdésed egyik részére már megirtam a válaszom egy másik topicban …
ha almappába teszem bele a folyamatát le tudnád írni? akkor nem zavarná be a másik aktívan működő honlapot? és milyen domain név lenne amin elérhetném?
Ha almappába teszed, semmilyen fő honlapodba nem fog bekavarni. Nekem az egyik tárhelyemen a gyökér könyvtárban van egy HTML weboldalam, ezenkivül almappákban 2 különböző WP. Jól megférnek együtt
Még1 kérdésem lenne: (gyorsan) ha telepítem a wordpress-t akkor utána bármilyen felületet kialakíthatok a saját képeimből (úgy mint régen táblázatosan hozták létre a honlapokat kisebb részekre vágott képekből) mondjuk amin a menü fog szerepelni, onMouse fukciók is lehetnek rajta, ha jól tudom akkor
segítségével építi fel a honlapot ill a CSS-sel formázok! Ezt mind tudja a WP. Ez lehet h naív vagy hülye kérdés volt, de sajna nem tudom.