WP-PostRatings 1.30

Sziasztok!Telepítettem az alábbi plugint az oldalamra ( http://benji999.0fees.net/wp/)

Ellenben a csillagok szürkék maradtak nem lehet szavazni a hírre.ezt a sort illesztettem be:


<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

Semmi egyebet nem változtattam.

köszönöm a segítséget előre is!

Na én már rájöttem.

Leírom,hátha másnak is gondja van vele.

Első lépés:

Admin/Ratings/Ratings Templates. Elöször is ezek az értékek általában üresek. Ellenőrizd a mezőket. Ha üresek, akkor “Restore Default Template (Normal Rating)” vagy a “Restore Default Template (Up/Down Rating)” gombokra katintva beilleszti őket. Aztan alul “Saves changes” gombbal mented.

2. lépés: Alapból úgy van beállítva, hogy csak a vendégek értékelhetik, a regisztráltak nem. Tehát Admin/Ratings/Ratings Options

Itt megkeresed, hogy

Allow To Rate

Who Is Allowed To Rate?

És beállítod a “Registered Users and Guest”-re. Regisztráltés vendégek számára engedélyezett. A “Registered Users Only” csak regisztráltak számára, a “Guest Only” csak a vendégek számára engedélyezi.

WP-PostRatings 1.4

WP-PostRatings Widget 1.4
 • WP 2.7  Nagyon szépen megkérnék valami gurut, hogy homályosítson fel arról, hogy ugyan miként jelenik meg a postban a szavazás?

  Én esküszöm, hogy végigolvastam a fórumot, de nem találom a választ.  Post Rating Templates mentve a következő üzenetekkel:

  Ratings Template Voted Updated

  Ratings Template No Permission Updated

  Ratings Template For Highest Rated Updated  A regisztráltak, és a látogatók is tudnak értékelni, közvetlen link beállításokra nyomtam egy mentést, bár nem tudom minek, hisz nem változott semmi.

  Sidebar-on ott a widget, mutatja a legutóbbi post-okat, mutatná a szavazást, de természetesen az érték nulla, hisz magán a post-ban nem jelenik meg a lehetőség.  Három témával is próbáltam, sehol nem jelenik meg semmi.  Ötletek? Tippek?

Szervusz!Guru ugyan nem vagyok (hacsak a fröccsguru nem számít annak :)), de kérdéseidre majdnem tudok útmutatót adni:Szóval, Lesterchan mester WP-Postratings bővítményének 1.40-es verziójáról beszélünk (remélem), amely kizárólag a WordPress 2.7-es verziójával kompatibilis.A használatról itt olvashatsz részleteket: http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postratings.html (és ez valóban nem a Fórumon van ;))Szerintem, így világos, hogy a sablon mely részébe kell elhelyezned a kívánt kódsort.Remélem… :slight_smile:Kellemes ünnepeket!

A témádba kell a megfelelő kódot (a readmebe amúgy mindez benne van, látszik nem olvastad el) beilleszteni, oda ahova szeretnéd, hogy megjelenjen az értékelés

A kiegészítő weblapján, a dokumentációknál, az usage fülnél ami jobb felül van (a plugin dokumentációs honlapján)

Köszönöm a válaszokat!

WP-PostRatings 1.40 Readme

Szevasztok!

Kíváncsi voltam a programra ezért az este feltelepítettem, mivel én is nehezen jöttem rá ezért kicsit részletezve leírom.

A Zip fájlban találsz egy readme.html fájlt abban részletesen le van írva angolul, hogy mit kell tenned. A readme.html oldal megnyitásakor nézz körül, az oldalnak több füle van (menü pont) előszzőr én sem vettem észre, és csak a betöltődő oldalt láttam. A lapon jobbra fent vannak az oldalak linkjei. Sorban: Index,Changelog,Installation,Upgrade,Usage. Megnyitáskor az Index nyílik meg. Itt a szerzőre a letöltésekre és még sok másról találsz hivatkozásokat.A Changelog oldal a különféle verziókról ad némi leírást, különös tekintettel a változásokra. Installation megmutatja, hogy kell telepíteni.Én a következőképen csináltam: WorPress2.7 motoron Default elnevezésű sablonnál:

A szokásos módon letöltöttem, kicsomagoltam, és ftp-vel feltöltöttem a plugin könyvtárba. Ha már volt előző verzió akkor azt előtte kapcsold ki és nyugodtan írd felül ezekkel a fájlokkal.

Nyisd meg szerkesztővel (jegyzettömb) az alkalmazott téma (sablon) index.php fájlt.

Keresd meg a következő sort:

Ott a következő sort kell beszúrnod :

Én a saját gépen levő fájlt szoktam módosítani, és utána ftp-vel feltöltöm a módosított fájlt. Felül írom a szerveren lévő változatot a módosítottal. Persze ha szimpatikusabb lehet ezt a WordPress saját szerkesztőjével is módosítani, de azt nem nagyon szeretem.

Ha ezt elvégezted és bekapcsolod a Bővítményt akkor a szavazás már megjelenik. Itt figyelj oda a beállításokra, amit atomjani írt:

1.lépés: Admin/Ratings/Ratings Templates. Először is ezek az értékek általában üresek. Ellenőrizd a mezőket. Ha üresek, akkor “Restore Default Template (Normal Rating)” vagy a “Restore Default Template (Up/Down Rating)” gombokra katintva beilleszti őket. Aztan alul “Saves changes” gombbal mented.

2. lépés: Alapból úgy van beállítva, hogy csak a vendégek értékelhetik, a regisztráltak nem. Tehát Admin/Ratings/Ratings Options Itt megkeresed, hogy Allow To Rate Who Is Allowed To Rate? És beállítod a “Registered Users and Guest”-re. Regisztráltés vendégek számára engedélyezett. A “Registered Users Only” csak regisztráltak számára, a “Guest Only” csak a vendégek számára engedélyezi.

A szavazás eredményeinek megjelenítése:

Nyisd meg a wp-content/plugins/wp-postratings/wp-postratings.php fájlt.

Az alábbi módosításokat végezd el:

Keresd meg az alábbi sort:

//add_filter(‘comment_text’, ‘comment_author_ratings_filter’);

Módositsd erre:

add_filter(‘comment_text’, ‘comment_author_ratings_filter’);

Majd keresd meg a következő szakaszt

define(‘RATINGS_IMG_EXT’, ‘gif’);

//define(‘RATINGS_IMG_EXT’, ‘png’);

És módosítsd erre:

//define(‘RATINGS_IMG_EXT’, ‘gif’);

define(‘RATINGS_IMG_EXT’, ‘png’);

Töltsd fel a fájlt.

Kapcsold be a bővítményeknél a WP-PostRatings Widget et.

Aktiváld (hozzáadás) a Widgeteket (Highest rated) Legmagasabb osztályzat( Most rated) legtöbb szavazat.

Kár hogy nem magyar.

A csomagban ott a .pot fájl, a poEdit-tel nem nagy ördöngösség lefordítani, aztán meg közkinccsé tenni.És egy pici pontosítás még: nem klasszikus szavazó programról van szó, hanem értékelésről (bár az is szavazás alapján történik). :slight_smile:Köszönjük szépen Apu a leírást, reméljük, hogy hamarosan a fordítást is közzéteszed Te, vagy valaki.

Uff!

Miként tudnám megoldani azt, hogy csak bizonyos oldalaknál lehessen értékelést leadni?

(Összes bejegyzésnél + x, y lapon)Úgy mint a komment engedélyezés. irritated.gif

Ha abból indulunk ki, hogy a sablonodba betetted a kódját valahova ,akkor az minden postnál meg fog jelenni ugyebár. Uh szerintem sehogy. Aztán lehet hogy tévedek…Szerk.: már tévedtem is. :smiley:

http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postratings.html

Rögtön az elején írják. Csak kiverte a szemem azért nem láttam.

Talán pont e miatt és még mások is közrejátszottak én kicseréltem a GD Star Rating1.1.8 ra. Ez alapból tudja azt amit szeretnél és mellette rengeteg állítási lehetőséget tartalmaz.

Bár most azt is kikapcsoltam, mert úgy tűnik nagyon terheli a szervert, valami, és azt keresgetem.

Igen amit írtam az is babrás’ megoldás , mert akkor alkalmazható, ha a php kódot nem rakja az ember bele a sablonba. Tehát egyenként kell végignyálazni a a postokat.


Efrud wrote:

Ha abból indulunk ki, hogy a sablonodba betetted a kódját valahova ,akkor az minden postnál meg fog jelenni ugyebár. Uh szerintem sehogy. Aztán lehet hogy tévedek...

Szerk.: már tévedtem is. :D


http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postratings.html


Rögtön az elején írják. Csak kiverte a szemem azért nem láttam.

Ahhh! (ratings) - ez kellett csak [ formába! :D


Köszönöm! Figyelmetlenül olvastam át. :rolleyes:

Sziasztok!Nekem is ezzel a rating-elős cuccal van kínom… Egy darabig frankón működött is, amikor felkerült… aztán pár hete, meg azt csinálja, hogy nem tudsz szavazni és csak forog az ajax töltő kép meg kiírja,h loading…ahol a probléma van: http://www.miskolcilelekgyogyasz.huén a bejegyzésekhez szúrtam be… érdekes, hogy vannak értékelések, régen ment, én is használtam…Mi lehet a gond szerintetek?amit próbáltam… ujra feltelepítettem! nem ment… újra másoltam egy régebbi back-up csomagból, akkor sem…Any idea? :slight_smile:Előre is köszi!

Na, hali hó!Akinek van ilyen problémája az nézze meg, hogy van e wp_head-je. Nekem nem volt! :slight_smile:

Sziasztok.

Nekem nem adódott semmi problémám e pluginnal, csak “bővíteni” szeretném…

Azt szeretném, ha a főoldalon látható lenne a bejegyzéseknél az eredmény, de ne lehessen szavazni. (nem Widget)A meglévő php kódokat ha odaillesztem, akkor okés, csak ugye arra akkor szavazni is lehet, én meg úgy szeretném, ha csak akkor lehessen szavazni, amikor a bejegyzés oldalt megnyitja az user. (ez a bejegyzésnél működik is)Mi lehet az adott post szavazat-eredményének kiírásának php kódja? (azt tudom hová kellene ezt illeszteni, csak azt nem, hogy mit)

Segitseg kellene ismet.Keszitgetem az uj oldalamat:

http://www.suniland.euA wp_PostRatings nem mukodik, elviekben amit fentebb irtak azokat kiprobaltam de sajnos nem, valami olyasmi lehet szerintem, hogy az ajaxos dolog nem indul el.segitseget elore is koszonom

A legfrissebb WP-hez a wp-postrating-1.50-es verziója jár. :wink: