Üdv mindenkinek!
Az extrára most telepítettem frissen a wp-t (manuálisan tettem fel a magyar csomagot, mert 404-et kaptam a csomagra) és elméletlig minden jól lezajlott. Az oldal bejön, minden rendben van, azonban amikor be akarok lépni wp-login-ban minden hibaüzenet nélkül mindig visszakerülök ugyanide. Mivel a cookie-k mindenhol máshol működnek nem tudom mi lehet a probléma
Valaki találkozott már ilyesmivel?
Böngésző típusa??
Mert ugyanezt tapasztaltam IExplorerrel (és joomla motorral), viszont Firefoxszal soha.
A megoldás (extra.hu beléptetés IE-vel) engem is érdekel…
dgz
IE7
Ha van kéznél Firefox, próbáld meg azzal. Ha jó, tüneti kezelésnek megfelel.
Nyomozni kellene az okot, mi más az extrán, amit az IE nem szeret. Valamelyik php függvény lehet, mert egy csomót helyből tiltanak.
dgz
Sziasztok.
Az imént telepítettem a CWI-re a WordPresst.Az admin felületemre már nem tudtam belépni mert az alábbi hibaüzenettel fogadott.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-config.php:1) in /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-login.php on line 12
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-config.php:1) in /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-includes/pluggable.php on line 313
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-config.php:1) in /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-includes/pluggable.php on line 314
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-config.php:1) in /mnt/users/t/u/tutorialok/wp-includes/pluggable.php on line 275
A wp-config.php file tetején, a kezdő <?php előtt üres/blank sor vagy szóköz van.
Szisztok,
ideiglenesen freewebre raktam fel a WP-t azért, hogy kitapasztaljam és megfaragjam a nekem tetsző sablont.
most itt tartok
http://www.freeweb.hu/idenso/blog/index.php
problémám a regisztrációnál van.
Az adatbázisba bekerül, de nem küldi el az emailt a jelszóval és semmit se ír ki.
Ha kérek új jelszót, akkor pedig egy üres fehér lapon:
“Az email-t nem tudtam elküldeni.
Lehetséges ok: a szervereden a mail() funkció nincs engedélyezve…”
Ezt be lehet állítani, vagy a freeweb központilag tíltja.
És tényleg ez lehet a baj? mert normálesetben nem ír ki semmit se.
Köszi
Sziasztok!
Frissítettem 2.3.1-es verzióról 2.3.3-asra (véletlenül letöröltem a config file-t is, de az újat szerkesztettem és az most már jó). Lenne egy olyan problémám, hogy mikor az admin felületre szeretnék belépni, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/capabilities.php:31) in /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/pluggable.php on line 479
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/capabilities.php:31) in /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/pluggable.php on line 480
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/capabilities.php:31) in /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/pluggable.php on line 390
Valamint még egy olyan apróság lenne, hogy a karakterkódolás is megváltozott a frissítéssel és az ékezetek nem jelennek meg jól.
Mi lehet a gond?
Üdv mindenkinek ezen a késői órán!
Ha nem jó helyre írom akkor sry.
Most ismerkedem a WP-vel. Fizetett tárhely. Ãtírtam mindent a config.php ben. A telepítés jól ment. Az oldal el is készült. De nem tudok belépni az admin részre.
Ezt a hibát látom:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p/psdelux/public_html/wp-config.php:1) in /home/p/psdelux/public_html/wp-login.php on line 202
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p/psdelux/public_html/wp-config.php:1) in /home/p/psdelux/public_html/wp-login.php on line 214
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p/psdelux/public_html/wp-config.php:1) in /home/p/psdelux/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 557
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p/psdelux/public_html/wp-config.php:1) in /home/p/psdelux/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 694
A segítséget előre is köszi.
psdelux
Halihó !
Ugyanebben a topikban kb. 3 helyen már kitárgyalták a hozzáértők; itt van pl. az egyik
(asszem a többi is kb. ugyanaz volt
)
http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4516#p4516
és itt is van megoldás (tényleg ugyanaz :))
http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4991#p4991
Ha itt a Fórumun beírod a keresés be a “headers already sent” kifejezést, akkor - szerintem, megleled a megoldást remélem 
Üdvözlettel:
Ugyanebben a topikban kb. 3 helyen már kitárgyalták a hozzáértők; itt van pl. az egyik :) :) :) (asszem a többi is kb. ugyanaz volt :) )
http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4516#p4516
és itt is van megoldás (tényleg ugyanaz :))
http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4991#p4991
Ha itt a Fórumun beírod a keresés be a "headers already sent" kifejezést, akkor - szerintem, megleled a megoldást remélem ;)
Üdvözlettel:
Gracias Senior!!! :)
Karakter kódolás volt... ANSI lett jó.
psdelux
Sziasztok!
Ismét nekiugrottam a WP-nek, hátha a 2.5-tel nem ütközöm olyan hibába, mint a 2.3.1-gyel. Azonban most sem jártam sikerrel, mert admin felületre belépve az alábbi hibaüzenetet kapom:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/capabilities.php:31) in /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/pluggable.php on line 557
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/capabilities.php:31) in /usr/home/web/z/zsombe.cyberserver.hu/blog/wp-includes/pluggable.php on line 694
Nem tudom, hogy mi lehet a gond a pluggable.php file-ban, mert teljesen "gyári", nem nyúltam bele.
Valami ötlet?
szerk.: a capabilities.php 31. sorát is megnéztem, de nem üres és ott sem kezdődik szóközzel a sor, hanem két TAB-bal van jobbra "igazítva" a sor.
Nem ingyenes szolgáltató (cyberserver.hu). Anno tökéletesen futott rajta a WP, aztán frissítés után jött elő ez az hiba :(. Még a 2.1-gyel semmi gondom nem volt.
hmmm esetleg fel tudnál tölteni egy phpinfo.php -t valahova? 
Ugyan régebbi verzióról szól a történet…
http://wordpress.org/support/topic/148093?replies=7#post-743613
de próbálkozzatok (lásd a tovább vezető linket is)
Login belépés után ezt kaptam hibaüzenetet:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 267
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 279
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 595
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 596
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 597
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 770
Help, fontos, sürgős!
Előre is köszi az infót.
Szervusz blackman83!
Ha egy kicsit használnád a fórum keresőjét…
Vagy csak, ha négy bejegyzést visszaolvasnál…
http://forum.word-press.hu/post/5357/#p5357 ez a helyes link, amit hgrg megadott.
Itt, a fórumon egy másik helyen (a 100 közül) egészen alaposan ki lett tárgyalva: http://forum.word-press.hu/post/4869/#p4869
Ha nem egészen világos, akkor áruld el légyszíves, hogy melyik tárhelyen, melyik verziójú WP-t használod?
Segíííítsééééég!!!
A szerveren egy alkönyvtárba telepítettem a legújabb Word Press-t a login oldalon pedig ha beírom felhasználói névnek az admin -t jelszónak a generált jelszót utána login, és gyakorlatilag a wp-login.php oldal egy szép nagy fehér semmi. Ez miért lehet?
Van valamilyen 5letetek?
Köszönöm!
részleteket még véletlenül se árulj el, majd barkochbát játszunk.