Szívesen elárulok bármilyen részletet, amire kíváncsi vagy. Az alap problémám, hogy az első bejelentkezés után, az admin felület nem jelenik meg, csupán egy üres oldal.
Például: Használt WP verziója, tárhelyszolgáltató, link a weboldalra 
Nézd meg ezt: http://forum.word-press.hu/post/5357/#p5357
Kedves Győző!
A használt WP verziója: 2.7 magyar
tárhelyszolgáltató maxer(www.maxer.hu)
Username: admin
Password: @3Y^DAYu7I5O
http://www.feda.hu/mozartsouvenir/wp-login.php
Köszönöm a segítséget!
Szia Balázs!
Szerintem írd le a folyamatot, hogy mit is csinálsz. Nem kellenek a jelszavaid, nem akarjuk tudni, csak a lépéseket. Milyen ftp programot használsz, a szolgáltató milyen mappába kéri az oldal tartalmát?
Volt valmi régebbi telepítési gond, hogy a config.php-be az első sorba valami kriksz-kraksz került, és ezért nem jelent meg semmi a bejelentkezés után.
Ãrj le mindent, mert nem találtam a wp-admin mappát, és a wp-admin/themes.php sem.
Milyen programmal töltötted ki a config.php-t?
Szia Gyuri!
Ftp programnak a Total Commandert használtam, régebbi telepítési gondom nem volt.
Ezen a szerveren több wordpress blog lenne, mindegyik más és más tartalommal. Ezekhez külön MySql adatbázist használnék. A blogok egy egy alkönyvtárba kerülnének.
http://www.feda.hu/mozartsouvenir/
Ez lenne az egyik blog.
Szövegszerkesztőnek pedig a jegyzettömböt használtam, amellyel a wp-config.php szerkesztettem.
Telepítés után a beírtam, a blog nevét és az E-mail címem, az admin jelszó rendben meg is érkezett az E-mail címemre. Ezzel beléptem, és az admin felület nem jelenik meg.
Szervusz ravaszbalazs!
A három kriksz-kraksz ott van a fájlod elején, azért nem tudsz belépni.
Távolítsd el az egészet (adatbázist is), majd telepítsd fel az angol verziót, és utána helyezd el a fordítást a /wp-content/language könyvtárba. És a wp-config.php fájlba tedd be a wplang-hoz a hu_HU-t. 
Vagy pedig egy hexaeditorral szedd ki az első három, felesleges bigyót.
Hello!
Nagy segítségre lenne szükségem.
Helyzet:
Feltelepül a WP 2.7.
Megkapom az admin/jelszót.
Amikor be akarok jelentkezni beveszi a jelszó/felhasználónevet és átlép erre a http://xxxx.hu/wp-login.php oldalra és semmi nem történik, semmilyen böngészőben: Nagy fehér oldal.
Kérlek segítsetek.
extra.hu-s tárhely?
(ha nem, akkor próbáld újra felmásolni a fájlokat, lehet, hogy megsérült valamilyen fájl feltöltéskor, csak simán írd felül 2.7-el, nem rontod el)
Hellosztok!
Biztos látatok már ilyet! : )
Én most kezdem a wp. használni ezért nem tudom mi a gond azt irja ki mikor beakarok lépni az adminba de már amikor bekel irni a nevet;PW-t akkor ilyen hiba üzenet van fent!
Kérlek segitsetek…
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/siteok/kupa/blog/wp-config.php:1) in /srv/siteok/kupa/blog/wp-login.php on line 255
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/siteok/kupa/blog/wp-config.php:1) in /srv/siteok/kupa/blog/wp-login.php on line 267
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/siteok/kupa/blog/wp-config.php:1) in /srv/siteok/kupa/blog/wp-includes/pluggable.php on line 649
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/siteok/kupa/blog/wp-config.php:1) in /srv/siteok/kupa/blog/wp-includes/pluggable.php on line 650
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/siteok/kupa/blog/wp-config.php:1) in /srv/siteok/kupa/blog/wp-includes/pluggable.php on line 651
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/siteok/kupa/blog/wp-config.php:1) in /srv/siteok/kupa/blog/wp-includes/pluggable.php on line 850
ELőRE IS KÖSZÖNÖM!
wp-config.php fájl elején beragadt valami. Szerkeszd a fájlt hexa editorral. Rögötön az a <php? előtt lesz valami krikszkraksz azt töröld ki.
Szervusz drhouse!
Használd a Fórum keresőjét, légyszíves! 
http://forum.word-press.hu/topic/1686/cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauezenet/
Sziasztok!
Bátorkodom írni, mint friss kuka felhazsnáló. Bátorkodom, mert, nagyon megtetszett a WP, és szimpatikus ez a segítőkész közösség. Bátorkodom, mert a fentiek alapján kicsit másabb az én gondom. Egy hete telepítettem a WP-t az okhost-ra. Nagyon jól működött, ismerkedtem a programmal. Ãtváltottam egy másik themara. (sliding-door) Ezek után a wp-login nem engedett be. Akartam kérni egy új jelszót a belépési felületen. Kérte a mail címet. Megadtam. Azt mondta nincs ilyen felhasználó. Akkor kezdjük elölről. kiürítettem az adatbázist, ftp-vel leszedtem, újra feltöltöttem, és telepítettem a wp-t. Megint szépen működött az alap rendszer, de szerettem volna a ronda hosszú jelszavamat megváltoztatni. Meg is változtattam a wp-adminisztrációs felületén. Innentől kezdve megint nem tudtam belépni, mert rossz az jelszó mondta. FF-et használok. Olvastam a fórumot és megpróbáltam IE-vel. Azzal sikerült belépnem. Operával is. Jó, akkor még egy próba. phpMyAdmin-on megváltoztattam az új jelszót. Hátha. Nem. Most már sehogy sem tudok belépni. wp-configot ellenőriztem tiszta. Okosítsatok légyszi. Hogyan kell korrektül jelszót változtatni?
Szervusz Oregsas!
Itt mindenki felhasználó, és senki nem kuka! 
őszintén megmondva - leírásod alapján jól csináltad, amit csináltál - amikor valaki említette egyszer a fórumban az okhost-ot, akkor kipróbáltam (tervünkben van, hogy a WPMagazinban majd írunk összehasonlító tesztféleségeket), és nekem is elég hektikusnak tűnt a működése.
Jelenleg a regisztráció nem is megy, a Fórumuk is szegényesnek tűnik.
Emlékeztető a phpMyAdminban történő jelszóváltoztatáshoz:
- Belépés a megfelelő adatbázisba (ha több DB lenne, akkor legyél biztos, hogy annak a jelszavát változtatod meg, amelyikét tényleg meg akarod változtatni
)
- Keresd meg az adatbázisban a WP_USERS táblát, kattints rá, majd kattints a TARTALOM-ra
- Keresd meg az 1-es ID-vel bíró admin nevezetű felhasználót az user_nicename táblában, és kattints a Szerkesztő gombra (a kis ceruzára :))
- A felbukkanó táblában az user_pass mező sorában kattints a Felhasználó mezőnél a legördülő listára, és válaszd ki az MD5 funkciót.
- Az Érték mezőbe írd be a kívánt, új jelszavadat - ami csak az angol ABC betűiből, számokból, aláhúzás-, kötőjel, zárójel karakterekből állhat, ékezetes betűt, különleges karaktereket nem tartalmazhat, majd kattintás a Végrehajtásra.
- Várjuk meg, hogy az adatbázis-művelet végrehajtódjék, megtörténjen a mentés, majd lépjünk ki, és menjünk a honlapunk bejelentkező oldalára, ami általában a http://www.domain.hu/wp-login.php címen érhető el, és a belépéshez használjuk az admin/előbb megváltoztatott jelszót, amivel a WP admin felületére kell(ene) érkeznünk.
Köszönöm szépen a választ!
Én eddig a phpMyAdminban a jelszó módosításnál a semmi és a password funkcióval kísérleteztem, de valóban az MD5 a nyerő. Ãgy sikerült belépnem, de csak az IE8-al. A FireFoxal, és az Operával hibás jelszó volt a jutalmam. AZ az érdekes, hogy mikor a wp-t telepítettem és az első telepítő által generált jelszót használtam, akkor működött a többi böngészővel is a belépés. Még küzdök egy kicsit vele, hátha kibukik valami. Ilyen hibán azért túl lehet lépni, csak zavar hogy ha munkát fektetek valamibe, akkor nem szimpatikus, ha ilyen bizonytalan. Mindenesetre még egyszer köszi a választ, így azért nyugodtabb vagyok.
üdv.
Szervusz Oregsas!
Érdekes amit írsz, hogy csak az IE8-cal tudsz behatolni magadhoz.
(Az elég nyilvánvaló, hogy mind a FF, mind az Opera fényévekkel veri az IE-t, és inkább az előbbiek a hibatűrőek…)
Azt gyanítom, hogy a FF, és az Opera beállításaidnál valami hibádzik, jól le van tiltva.
Próbáljuk ki, aránylag egyszerűen: Mivel be tudsz lépni az IE-vel az admin felületedre, regisztrálj be egyszerű felhasználóként, majd privát üzenetben add meg a felhasználói név/jelszó párost, és megkísérlem a belépést FF-szal, Operával, Chrome-mal és Safarival, majd az eredményről tudatlak.
Nem ennyire bonyolult a WP, hogy így szivasson - ez valami más lesz. 
Helosztok felraktam a legujabb verziót és ez fogadott ha beakartam lépni 
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 255
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 267
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 658
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 659
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 660
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 850
milehet a gond??
és ha kérhetlek titeket ide írjátok le mert még most használom elsőnek ezt a Worldpreset és még nem nagyon értek hozzá:(
elöre is köszi helosztok.
wp config php-ban szemét van, azt szedd ki valami nem windowsos beépített szerkesztővel.
ja, és hogy megelőzzem a következő kérdéseidet, mert egy új embernek minden vicc új, ezért ajánlom majd a kereső használatát.
pl a problémádra is itt a teljes megoldás: http://forum.word-press.hu/post/12538/#p12538